Κάτσε για να καταλάβω. Έχεις εγκατστήσει τον plex στο laptop και στο atv?
Αν προσπαθήσεις να παίξεις μια ταινία από τον plex στο λαπτοπ την ανοίγει κανονικά;
oxi ανοιγω τον πλεξ στο atv και βγαζει το παραπανω μηνυμα που ποσταρα...
Δημοσίευση 06/04/2016 - 13:47
Κάτσε για να καταλάβω. Έχεις εγκατστήσει τον plex στο laptop και στο atv?
Αν προσπαθήσεις να παίξεις μια ταινία από τον plex στο λαπτοπ την ανοίγει κανονικά;
oxi ανοιγω τον πλεξ στο atv και βγαζει το παραπανω μηνυμα που ποσταρα...
RF forever
Δημοσίευση 06/04/2016 - 13:50
Παίξε μια ταινία από τον plex στο λαπτοπ
Δημοσίευση 06/04/2016 - 14:12
RF forever
Δημοσίευση 06/04/2016 - 23:06
RF forever
Δημοσίευση 07/04/2016 - 01:13
Γενικότερα δε κρατάς Router παρόχου. "Μπουκώνουν" όταν συνδέεις πολλές συσκευές και δε κάνουν σωστή διαχείριση.
Για κλωτσιές το λιγότερο.
Linksys. Mια φορά θα το πάρεις και τέλος. Φαντάσου σε αυτό που έχω εγώ συνδέονται μόνιμα 7-8 συσκευές και πολύ απλά δε καταλαβαίνει.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/04/2016 - 01:13
Δημοσίευση 07/04/2016 - 01:15
Μιλάς για μόντεμ η μόντεμ ρουτερ.;δώσε ένα λινκ .οτε εχω απλή 24αρα AdslΓενικότερα δε κρατάς Router παρόχου. "Μπουκώνουν" όταν συνδέεις πολλές συσκευές και δε κάνουν σωστή διαχείριση.
Για κλωτσιές το λιγότερο.
Linksys. Mια φορά θα το πάρεις και τέλος. Φαντάσου σε αυτό που έχω εγώ συνδέονται μόνιμα 7-8 συσκευές και πολύ απλά δε καταλαβαίνει.
RF forever
Δημοσίευση 07/04/2016 - 01:35
RF forever
Δημοσίευση 07/04/2016 - 07:58
RF forever
Δημοσίευση 07/04/2016 - 08:50
Όπως σε όλα τα πράγματα, ότι πληρώσεις παίρνεις. Θα σου πρότεινα να ανεβάσεις λίγο το μπάτζετ και να στραφείς σε σκέτο ρούτερ καθώς η τιμή σε καλό μόντεμ-ρούτερ ανεβαίνει πολύ, θα το συνδέσεις πάνω στο modem του ote και θα δεις θεαματικές διαφορές. Θα σου πρότεινα να είναι οπωσδήποτε 1000 άρι και καλό θα ήταν να υποστηρίζει wifi 802.11ac.
Είχα κι εγώ τα ίδια προβλήματα και πήρα ένα asus και η ταχύτητες στο εσωτερικό μου δίκτυο είναι απίστευτες.
Δημοσίευση 07/04/2016 - 08:55
Όπως σε όλα τα πράγματα, ότι πληρώσεις παίρνεις. Θα σου πρότεινα να ανεβάσεις λίγο το μπάτζετ και να στραφείς σε σκέτο ρούτερ καθώς η τιμή σε καλό μόντεμ-ρούτερ ανεβαίνει πολύ, θα το συνδέσεις πάνω στο modem του ote και θα δεις θεαματικές διαφορές. Θα σου πρότεινα να είναι οπωσδήποτε 1000 άρι και καλό θα ήταν να υποστηρίζει wifi 802.11ac.
Είχα κι εγώ τα ίδια προβλήματα και πήρα ένα asus και η ταχύτητες στο εσωτερικό μου δίκτυο είναι απίστευτες.
ξεφευγει πολυ δεν δινω τοσα...επισης δεν εχω μονο θεμα με το ασυρματο....το θεμα ειναι οτι κολλαει και θελει επανεκκινησεις.αυτο δεν νομιζω ειναι μονο θεμα ασυρματου.
RF forever
Δημοσίευση 07/04/2016 - 09:08
ξεφευγει πολυ δεν δινω τοσα...επισης δεν εχω μονο θεμα με το ασυρματο....το θεμα ειναι οτι κολλαει και θελει επανεκκινησεις.αυτο δεν νομιζω ειναι μονο θεμα ασυρματου.
Ότι ρούτερ και να πάρεις δε θα δεις μεγαλύτερες ταχύτητες στο internet, εκεί που θα δεις τεράστιες διαφορές είναι στην ταχύτητα του εσωτερικού σου δικτύου, αυτό που σε ενδιαφέρει δηλαδη, καθώς και ότι δεν θα μπουκώνει όταν θα συνδέονται πολλόι χρήστες. Εννοείται οτι δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά, αλλά θεωρώ οτι τα 50 είναι λίγα.
Δημοσίευση 08/04/2016 - 21:26
Αυριο περιμένω να μου έρθει και εχει unboxing.επειδη είμαι λίγο άσχετος θα μου πείτε τι πρέπει να κάνω αρχικά;τι είναι must ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στα must have δες και αυτο http://www.inmethod....C7776D9ECEC6627
Το έχω εγαταστήσει στον Η/Υ μου και το αντιστοιχο app στο iphone και στο ipad. Στριμάρεις όλες τις ταινίες απο τον υπολογιστή μεσω apple tv. Παίζει τα πάντα μέ ενσωματωμένους ή χωριστούς υπότιτλους. Ο χειρισμός της εφαρμογής γίνεται απο το iphone - ipad αλλα για μένα αξίζει με χίλια. :-)
Δημοσίευση 08/04/2016 - 21:36
Για τον υπολογιστή που θα το βρω;Στα must have δες και αυτο http://www.inmethod....C7776D9ECEC6627
Το έχω εγαταστήσει στον Η/Υ μου και το αντιστοιχο app στο iphone και στο ipad. Στριμάρεις όλες τις ταινίες απο τον υπολογιστή μεσω apple tv. Παίζει τα πάντα μέ ενσωματωμένους ή χωριστούς υπότιτλους. Ο χειρισμός της εφαρμογής γίνεται απο το iphone - ipad αλλα για μένα αξίζει με χίλια. :-)
RF forever
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες