Επίσης infuse πρέπει να μπει και στο λαπτοπ ;εκει ειναι δωρεάν;
οχι δεν χρειαζεται απλος δηλωνεις τον φακελο που εχεις τις ταινιες μεσα απο το infuse Pro. και καρβουδιστηρι pc να εχεις με celeron παιζουν ολα σφαιρα
Δημοσίευση 09/04/2016 - 14:55
Επίσης infuse πρέπει να μπει και στο λαπτοπ ;εκει ειναι δωρεάν;
οχι δεν χρειαζεται απλος δηλωνεις τον φακελο που εχεις τις ταινιες μεσα απο το infuse Pro. και καρβουδιστηρι pc να εχεις με celeron παιζουν ολα σφαιρα
Δημοσίευση 09/04/2016 - 14:57
και πως βλέπει απο το iPhone τον φάκελο στον υπολογιστή;χωρίς αντίστοιχα να υπαρχει κατι εκει;αν ειναι τόσο καλό θα τα δώσω και θα αναβάλλω την αγορά μόντεμ ρουτεροχι δεν χρειαζεται απλος δηλωνεις τον φακελο που εχεις τις ταινιες μεσα απο το infuse Pro. και καρβουδιστηρι pc να εχεις με celeron παιζουν ολα σφαιρα
RF forever
Δημοσίευση 09/04/2016 - 14:59
και πως βλέπει απο το iPhone τον φάκελο στον υπολογιστή;χωρίς αντίστοιχα να υπαρχει κατι εκει;αν ειναι τόσο καλό θα τα δώσω και θα αναβάλλω την αγορά μόντεμ ρουτερ
στις ρυθμισεις του infuse στο iphone-ipad- atv4 δηλωνεις που βρισκονται οι ταινιες
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 09/04/2016 - 15:00
Δημοσίευση 09/04/2016 - 15:06
Ουσιαστικά δηλαδη στριμαρει το λαπτοπ στο iPhone και το iPhone στέλνει με AirPlay στο atv?στις ρυθμισεις του infuse στο iphone-ipad- atv4 δηλωνεις που βρισκονται οι ταινιες
RF forever
Δημοσίευση 09/04/2016 - 15:07
Ουσιαστικά δηλαδη στριμαρει το λαπτοπ στο iPhone και το iPhone στέλνει με AirPlay στο atv?
βλεπει την ταινια απο το pc-mac-nas οπου εχεις τις ταινιες και τις κανει streaming το ATV 4 μεσω του infuse και wifi η ethernet
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 09/04/2016 - 15:08
Δημοσίευση 09/04/2016 - 15:36
Βαλε infuse Pro και ξεχνα την λαλακια το Plex. real time streaming χωρις transcoding απο το PC-MAC-NAS
ATV 3 εχω, ταινιες τις βλεπω μεσω AirPlay αλλα δεν μπορω να πω οτι λειτουργει σουπερ, ειδικα σε ΗD εχει το lag του!
Εχω δοκιμασει καποια tips που βρηκα γοογλαροντας, καπως βελτιωθηκε αλλα και παλι δεν το λες και τελειο.
Με το infuse pro θα στρωσει λες δηλαδη;
Δημοσίευση 09/04/2016 - 15:40
ATV 3 εχω, ταινιες τις βλεπω μεσω AirPlay αλλα δεν μπορω να πω οτι λειτουργει σουπερ, ειδικα σε ΗD εχει το lag του!
Εχω δοκιμασει καποια tips που βρηκα γοογλαροντας, καπως βελτιωθηκε αλλα και παλι δεν το λες και τελειο.
ρε μητσο αν θα βγάλεις ακρη πες μου και έμενα τι γίνεται.και εγώ το apple tv 3 έχω και με ενδιαφέρει αυτό
Δημοσίευση 09/04/2016 - 15:46
Εχει appstore το atv 3 ;
Το infuse το εχουν βγαλει για tvOS που εχει μονο το ΑTV4
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 09/04/2016 - 15:46
Δημοσίευση 09/04/2016 - 15:55
Εχει appstore το atv 3 ;
Το infuse το εχουν βγαλει για tvOS που εχει μονο το ΑTV4
αυτό έψαχνα τώρα στο you tube και είδα ότι δεν υπάρχει για apple tv 3...μάλλον πάει για πώληση.
Δημοσίευση 09/04/2016 - 16:00
αυτό έψαχνα τώρα στο you tube και είδα ότι δεν υπάρχει για apple tv 3...μάλλον πάει για πώληση.
Στείλτο αδιαβαστο και πηγαινε για ATV 4
Δημοσίευση 09/04/2016 - 16:02
Στείλτο αδιαβαστο και πηγαινε για ATV 4
ναι άνετα αυτό θα γίνει!
Δημοσίευση 09/04/2016 - 16:06
Μαλιστα... με 5G ρουτερ μπορει να βελτιωθει η ποιοτητα του streaming αραγε;
ναι άνετα αυτό θα γίνει!
Τωρα το πηρα ρε συ, δε μου παει να το δωσω ακομα!
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 09/04/2016 - 16:07
Δημοσίευση 09/04/2016 - 16:10
Μαλιστα... με 5G ρουτερ μπορει να βελτιωθει η ποιοτητα του streaming αραγε;
Τωρα το πηρα ρε συ, δε μου παει να το δωσω ακομα!
είναι χαοτική η διαφορά αλλιώς δεν το έκανα με τίποτα.και εγώ παίζει να το έχω κάνενα χρόνο.παντως και εγώ όταν στριμαρω από το mac book καμιά ταινία κολλάει πολύ και μου σπάει τα νευρά.
λες αν θα βάλω καλύτερο ρούτερ να σώσω την κατάσταση?
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 09/04/2016 - 16:11
Δημοσίευση 09/04/2016 - 16:32
είναι χαοτική η διαφορά αλλιώς δεν το έκανα με τίποτα.και εγώ παίζει να το έχω κάνενα χρόνο.παντως και εγώ όταν στριμαρω από το mac book καμιά ταινία κολλάει πολύ και μου σπάει τα νευρά.
λες αν θα βάλω καλύτερο ρούτερ να σώσω την κατάσταση?
Καταρχην ενα καλυτερο ρουτερ επισης κοστιζει.
Υπαρχουν καποια tips, εγω τα δοκιμασα και παει καλυτερα αλλα εχω την εντυπωση οτι δε συμπεριφερεται σε ολα τα αρχεια το ιδιο.
ΠΧ star wars 1080p παιζει μια χαρα ενω αλλη ταινια 720 μπορει να μη βλεπεται.
https://www.quora.co...rPlay-mirroring
Δημοσίευση 09/04/2016 - 16:35
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες