Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple TV 4

• Please log in to reply
1013 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#841   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 25/05/2016 - 06:33

καλημερα στην ομορφη παρεα.εκατσα ολο το βραδυ(μιας που ειμαι νυχτερινος και δεν εχω τι να κανω :) )και διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες.

ειμαι κατοχος ενος mxiii 4k εδω και ενα μηνα (παρολο που ειναι ερωτας μου τα apple εκαναν την @@@ και ειπα να το δοκιμασω.)ειμαι κοντεμενος να το ριξω στον τοιχο να γινει θρυψαλα.

δεν παλευετε αυτο το android ουτε με σφαιρες.

ετσι σκεφτηκα να παω στο αγαπημενο μου λειτουργικο.δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα παλι αλλα βλεποντας τις διαφορες με το προηγουμενο μοντελο μαλλον θα με χωρισει η γυναικα μου χαχα.

αντε να επενδυσω και να παρω αυτο.θελω ομως πριν το παρω να ειμαι 100% σιγουρος.

1)εχω εναν WD MY CLOUD 1TB θα streamari απο εκει σωστα χωρις προβληματα?(και με ελληνικουσ υποτιτλους?)

2)εχω vdsl 30 και κλειδωνω στα 16mb down και 1.23 up.δεν θα εχω προβληματα συνδεσης?

3)επισης εχω pioneer 1131 και magnat 5.1 με τον ηχο τι λεει?βγαζει TRUE?DTS HD?

4)εαν το παρω απο US περιπου 100 ευρω θα φαω τελωνειο?εχω δει επισης JB με ετοιμο σεταρισμενο KODI και ADDONS να το προτιμησω να γλυτωσω χρονο η θα ερθει θα ειναι @@ και θα φαω τον διπλασιο χρονο να το ξανα στηνω απο την αρχη?

Προσ το παρον αυτα Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και σορρυ εαν κουρασα

εχω και mac air αλλα τις αποριες στησηματος οταν το παρω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#842   assoalex

assoalex

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 25/05/2016 - 08:46

Να σε ρωτησω κατι ασχετο  :D

30αρα και κλειδωνεις 16 ?  :huh:

#843   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2016 - 09:10

ημουν σιγουρος οτι καποιος θα ρωτουσε αλλα περιμενα τις απαντησεις πρωτα χαχα
ειμαι σε δυσκολα μονοματια.εχω το μικρο σπιτι στο ληβαδι δικο μου ειναι.να φανταστεις με 24 adsl που ξεκινησα κλειδωνα με το ζορι στα 3 mb ζωαρααα:):) χαχα oxi live streaming ουτε καν να μπω στα εμαιλ μου ..!!!

#844   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:starstar2301

Δημοσίευση 25/05/2016 - 09:33

καλημερα στην ομορφη παρεα.εκατσα ολο το βραδυ(μιας που ειμαι νυχτερινος και δεν εχω τι να κανω :) )και διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες.

ειμαι κατοχος ενος mxiii 4k εδω και ενα μηνα (παρολο που ειναι ερωτας μου τα apple εκαναν την @@@ και ειπα να το δοκιμασω.)ειμαι κοντεμενος να το ριξω στον τοιχο να γινει θρυψαλα.

ετσι σκεφτηκα να παω στο αγαπημενο μου λειτουργικο.δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα παλι αλλα βλεποντας τις διαφορες με το προηγουμενο μοντελο μαλλον θα με χωρισει η γυναικα μου χαχα.

αντε να επενδυσω και να παρω αυτο.θελω ομως πριν το παρω να ειμαι 100% σιγουρος.

1)εχω εναν WD MY CLOUD 1TB θα streamari απο εκει σωστα χωρις προβληματα?(και με ελληνικουσ υποτιτλους?)

2)εχω vdsl 30 και κλειδωνω στα 16mb down και 1.23 up.δεν θα εχω προβληματα συνδεσης?

4)εαν το παρω απο US περιπου 100 ευρω θα φαω τελωνειο?εχω δει επισης JB με ετοιμο σεταρισμενο KODI και ADDONS να το προτιμησω να γλυτωσω χρονο η θα ερθει θα ειναι @@ και θα φαω τον διπλασιο χρονο να το ξανα στηνω απο την αρχη?

Καλημέρα.

Έχω Apple TV4, WD My Cloud, σε Adsl24 που δεν πάει πάνω από 9-10.

Έβαλα το Infuse pro (+10 ευρώ, για να παίζει και AC3). Ελληνικούς υπότιτλους φυσικά παίζει.

Το streaming απ' τον δίσκο είναι άψογο, όπως και το Airplay από iPhone.
Για τον ήχο δεν έχω ειδικές γνώσεις, αλλά χρειάστηκε να πάρω αυτό για να χωρίσω εικόνα και ήχο (η εικόνα πάει στον προτζέκτορα, ο ήχος στο home cinema).

Αν σου το στείλουν από Αμερική ως Apple TV4 θα πληρώσεις τελωνείο. Αν ο αποστολέας δηλώσει χαμηλή αξία (μέχρι 40$) και γράψει "not working", "for parts" ή κάτι τέτοιο θα γλυτώσεις το τελωνείο.

Όσο για το Kodi, μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με λίγη προσοχή και έχοντας καλώδιο usb-c. Εσύ αποφασίζεις.

Εγώ δεν το έβαλα ακόμα (το Kodi) γιατί με καλύπτει απόλυτα όπως το έστησα αλλά και επειδή βαριέμαι ν' ασχοληθώ...

Τελευταία επεξεργασία από: starstar2301, 25/05/2016 - 09:35.

#845   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2016 - 09:44

αρχηγος σε ευχαριστω καρα πολυ:):) η μονη απορια ειναι του ηχου. περιμενω μηπως ξερει καποιος αλλος γιατι εχω επενδυση σε αυτον με το συστημα και θα ηθελα τα μεγιστα.πληροφοριες για τις ρυθμισεις καποια στιγμη θα σε ενοχλησωσε ινμποξ να μου πεις.ευχαριστω κ παλι

#846   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3,874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 25/05/2016 - 12:34

Ισχύουν αυτά που σου είπε ο starstar απλά να σημειώσω τα εξής

Για το στριμινγκ παίζει ρόλο η ταχύτητα του εσωτερικού σου δικτύου.

Αν με το καλό το πάρεις, θα σου πρότεινα αντί για infuse το MrMc. Εγώ προσωπικά έχω αρκετά θεματάκια με το Infuse

Η εγκατάσταση και το σετάρισμα του Kodi είναι πολύ απλή διαδικασία, απαραίτητη προυπόθεση βέβαια η ύπαρξη Mac

#847   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2016 - 01:31

καλησπερα η αληθεια ειναι πως εχω και το μαμα ρουτερ του οτε.

αλλα με vdsl για να παρω καλο ρουτερ θα τα σκασω και δεν εχω ουτε μισι δεκαρα αυτη την στιγμη για αλλα εξοδα.

θα δουμε τι θα βαλουμε οταν το παρω αποφαση και το παρω στα χερια μου.

αλλη μια ερωτηση.εσυ κατεβαζεις movies τις αποθηκευεις στο wd και παει ενα προγραμμα τραβαει απο εκει και το στριαμαρι το μηλαρακι καπως ετσι δεν γινεται?τους υποτιτλους σε ολο αυτο που τους τραβαει?κατεβαζεις κπαλι στον ιδιο φακελο με την movie?που τους ρυθμιζεις?και αν θελουν μετατοπιση σε χρονο?γινονται ολα αυτα?

#848   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 26/05/2016 - 02:15

Προσωπικά με το μαμά ρούτερ VDSL του ΟΤΕ και με σχετικά φορτωμένο δίκτυο (δύο iPhone μονίμως στο WiFi, τηλεόραση στο WiFi, Apple TV στο Wifi, laptop στο WiFi, εκτυπωτής στο WiFi, ένα PC σε ethernet, ένας δικτυακός δίσκος Seagate σε ethernet και το OTE TV στο ρούτερ) και δεν έχω κανένα θέμα με το streaming στο Infuse.

Παίζει μια χαρά χωρίς κανένα απολύτως θέμα σε ότι αρχείο του έχω δώσει. Μιλάμε πάντα για την Pro έκδοση.

#849   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2016 - 02:24

επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετα ρουτερ του οτε νομιζω αυτο που δινει τωρα με vdsl ειναι απο τα καλυτερα.

εγω ειμαι με ενα pc , μετα παει σε switch και πανω εχει ps3 ,ενισχυτη, οτετβ, tv box , 2 τηλεορασεις

και ασυρματα δυο κινητα ενα mac και καποια στιγμη και κανενα powerline για wifi extend.

τεσπα οκ ολα θα το παρω στα σιγουρα.

εχετε κανενα μαγαζι κατα νου να κανουμε οικονομια?:P

και εξωτερικο δεν εχουμε θεμα.

#850   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3,874 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2016 - 08:15

καλησπερα η αληθεια ειναι πως εχω και το μαμα ρουτερ του οτε.

αλλα με vdsl για να παρω καλο ρουτερ θα τα σκασω και δεν εχω ουτε μισι δεκαρα αυτη την στιγμη για αλλα εξοδα.

θα δουμε τι θα βαλουμε οταν το παρω αποφαση και το παρω στα χερια μου.

αλλη μια ερωτηση.εσυ κατεβαζεις movies τις αποθηκευεις στο wd και παει ενα προγραμμα τραβαει απο εκει και το στριαμαρι το μηλαρακι καπως ετσι δεν γινεται?τους υποτιτλους σε ολο αυτο που τους τραβαει?κατεβαζεις κπαλι στον ιδιο φακελο με την movie?που τους ρυθμιζεις?και αν θελουν μετατοπιση σε χρονο?γινονται ολα αυτα?

Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο ρούτερ, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Στο δεύτερο ερώτημα, αποθηκεύεις τις ταινίες σου όπου θέλεις και απλά "λες" στην εφαρμογή σε ποια διαδρομή βρίσκονται και αυτή τις στριμάρει. Για τους υπότιτλους αρκεί να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με την ταινία, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Προσοχή βέβαια να μην συνδεθεις μέσω dlna αλλά με smb ή ftp, αν και το infuse και το MrMc που σου πρότεινα μπορουν να κατεβάζουν υπότιτλους διδικτυακά και έχουν πληθώρα ρυθμίσεων για υπότιτλους και εικόνα (πολύ πιο πλούσιες επιλογές ρυθμίσεων το MrMc).

#851   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3,874 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2016 - 08:18

επειδη εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετα ρουτερ του οτε νομιζω αυτο που δινει τωρα με vdsl ειναι απο τα καλυτερα.

εγω ειμαι με ενα pc , μετα παει σε switch και πανω εχει ps3 ,ενισχυτη, οτετβ, tv box , 2 τηλεορασεις

και ασυρματα δυο κινητα ενα mac και καποια στιγμη και κανενα powerline για wifi extend.

τεσπα οκ ολα θα το παρω στα σιγουρα.

εχετε κανενα μαγαζι κατα νου να κανουμε οικονομια? :P

και εξωτερικο δεν εχουμε θεμα.

Αν έχεις εσύ ή κάποιος φίλος σου επαγγελματικό αφμ, μπορείς να αγοράσεις από e-mac χωρίς φπα

#852   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2016 - 10:06

Αργήσατε το έχω ήδη τσιμπήσει Αγορές απόapp store Πώς κάνετε παιδιά για να αγοράσω το infusion?

#853   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3,874 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2016 - 10:15

Αργήσατε το έχω ήδη τσιμπήσει Αγορές απόapp store Πώς κάνετε παιδιά για να αγοράσω το infusion?

Καλορίζικο. Οι αγορές γίνονται από Appstore με το id σου.

Θα επιμείνω στο MrMc, πιο φθηνό με μεγαλύτερες δυνατότητες παραμετροποίησης και τουλάχιστον σε εμένα κανένα κόλλημα σε αντίθεση με το infuse

#854   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2016 - 11:43

υπαρχει και αυτο ε στο απ;καλα εδω μηχανημα τοσα λεφτα στα δεκα ευρω θα κολλησουμε.με paypal?γιατι εχοθμε και θεμα με τα καπιταλ.θα δοκιμασω αυτο που λες και βλεπουμε.τι αλλο προγραμμα θα χρειαστω;καλωδιο για kodi πηρα θα το περασω αλλη στιγμη.απο μακ λαπτοπ μπορω να παρω μπακαπ και να το περασω στο μηχανημα;γιατι εχω βαρεθει μα το στηνω πια.

#855   Marios5s

Marios5s

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2016 - 12:41

βρε παιδια το mrmc ειμαι σαν το kodi τωρα το περασα κ το ειδα.το σεταρω σαν το κοντι;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες