βρε παιδια το mrmc ειμαι σαν το kodi τωρα το περασα κ το ειδα.το σεταρω σαν το κοντι;
Είναι μια light έκδοση του kodi, δε μπορείς να προσθέσεις addons, απλά στριμάρει τα τοπικά σου αρχεία
Δημοσίευση 26/05/2016 - 13:42
βρε παιδια το mrmc ειμαι σαν το kodi τωρα το περασα κ το ειδα.το σεταρω σαν το κοντι;
Είναι μια light έκδοση του kodi, δε μπορείς να προσθέσεις addons, απλά στριμάρει τα τοπικά σου αρχεία
Δημοσίευση 26/05/2016 - 13:43
υπαρχει και αυτο ε στο απ;καλα εδω μηχανημα τοσα λεφτα στα δεκα ευρω θα κολλησουμε.με paypal?γιατι εχοθμε και θεμα με τα καπιταλ.θα δοκιμασω αυτο που λες και βλεπουμε.τι αλλο προγραμμα θα χρειαστω;καλωδιο για kodi πηρα θα το περασω αλλη στιγμη.απο μακ λαπτοπ μπορω να παρω μπακαπ και να το περασω στο μηχανημα;γιατι εχω βαρεθει μα το στηνω πια.
Δυστυχώς δε μπορείς να πάρεις backup
Δημοσίευση 26/05/2016 - 13:54
Δημοσίευση 26/05/2016 - 14:16
ααα τζαπα χαρηκα εεεε χαχα...καλα εαν καποιος εχει τα φωτα να με καθοδηγηση λογο για το στησιμο του γιατι εχω βαρεθει μα ψαχνω σε ολο το ιντερνετ ρυθμισεος θα με βοηθουςε παρα πολυ.εχω τον wd my cloud.ολα ενσυρματα τα εχω ..επισης ελληνικους υποτιτλους το netflix δεν ξερουμε ποτε θα εχει ε ;γιατι μου φανηκε ωραιο..επισης αυτονπου συνεχειααα ζηταει το κ δικο του apple id παρα μα παρα πολυ εκνευριστικο.ευτυχως ειχα keyboard bluetooth ενα κινεζικο αλλα το ειδε και ειμαι μια χαρα τωρα
Πήγαινε βίντεο>>αρχεια>>προσθήκη βίντεο>>αναζήτηση>>περιήγηση zeroconf και εκεί θα δεις τις δικτυακές συσκευές σου. Διάλεξε το wd και αν δεν έχει πρωτόκολλο smb επίλεξε το ftp.
Το σετάρισμα για γλώσσες υποτίτλους κ.λπ. γίνεται όπως στο kodi
Δημοσίευση 27/05/2016 - 04:07
1)πειτε εφαρμογες που εχετε παιδια?
2)επισης στο kodi (το κανονικο που το περνας απο μακ)περνας τα κλασσικα ρεπο και παιζουν?fusion,superrepo κλπ.?
3)υπαρχει τροποσ να μην βαζω καθε τρεις και λιγο τον κωδικο του apple id?
4)στο νετφλιξ εχετε καμια ιδεα ποτε θα μπουν greek sub?εβαλα το free αλλα λογικα θα το σταματησω γιατι η κοπελα μου δεν ξερει αγγλικα.
5)κανενα ωραιο game να δοκιμασω το κοντρολ?(ειναι απλα γ@@@ο.δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο την apple.)
δηλαδη ρε παιδια σειρες πρεπει να κατεβαζω και να τις στριμαρω?
αντε ταινιες οκ αλλα και τις σειρες δεν γινεται.
ευχαριστω και σορυ εαν κουταζω αλλα νομιζω θα της εχουν και αλλοι αυτες τις αποριες..
Δημοσίευση 29/05/2016 - 11:23
1)πειτε εφαρμογες που εχετε παιδια?
2)επισης στο kodi (το κανονικο που το περνας απο μακ)περνας τα κλασσικα ρεπο και παιζουν?fusion,superrepo κλπ.?
3)υπαρχει τροποσ να μην βαζω καθε τρεις και λιγο τον κωδικο του apple id?
4)στο νετφλιξ εχετε καμια ιδεα ποτε θα μπουν greek sub?εβαλα το free αλλα λογικα θα το σταματησω γιατι η κοπελα μου δεν ξερει αγγλικα.
5)κανενα ωραιο game να δοκιμασω το κοντρολ?(ειναι απλα γ@@@ο.δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο την apple.)
δηλαδη ρε παιδια σειρες πρεπει να κατεβαζω και να τις στριμαρω?
αντε ταινιες οκ αλλα και τις σειρες δεν γινεται.
ευχαριστω και σορυ εαν κουταζω αλλα νομιζω θα της εχουν και αλλοι αυτες τις αποριες..
2) Ναι, παίζουν όλα
3) Ρυθμίσεις>>Λογαρισμοί>>itunes και App Store>>Ρυθμίσεις συνθηματικού
4) Το netflix δεν αξίζει ακόμα για Ελλάδα, πέρα από την απουσία υποτίτλων, έχει πολύ φτωχό περιεχόμενο
Αυτό που λες με τις σειρές δεν το κατάλαβα, τι εννοείς;
Δημοσίευση 29/05/2016 - 12:51
Δημοσίευση 29/05/2016 - 13:11
επειδη βλεπω αρκετα σειρες πιο πολυ απο ταινια χωρις το κodi θα πρεπει να τος κατεβαζω.γιατι δεν υπαρχει προγραμμα ακομα να τις βλεπω απο εκει.ε ειναι κουραστικο να τις κατεβαζω για τις βλεπω καταλαβες;ευχαριστω για τις απαντησεις
Κι εγώ βλέπω πολύ περισσότερες σειρές από ταινίες. Αν δεν θες να τις κατεβάζεις τότε η μόνη λύση είναι το kodi
Δημοσίευση 30/05/2016 - 21:19
Δημοσίευση 30/05/2016 - 23:52
Δημοσίευση 31/05/2016 - 09:42
κανονικότατα τρέχει το kodi.δεν ειναι παλιος ισα ισα απλα το δοκιμασα και ειχε αρκετα κολληματα με airplay...οποτε δεν βλεποταν ... περιμενω καλωδιο να περασω το kodi εαν τρεχει οπως στον mac θα ειμαστε κομπλε:)
Δημοσίευση 31/05/2016 - 11:00
δεν ειναι παλιος ισα ισα απλα το δοκιμασα και ειχε αρκετα κολληματα με airplay...οποτε δεν βλεποταν ... περιμενω καλωδιο να περασω το kodi εαν τρεχει οπως στον mac θα ειμαστε κομπλε :)
Το έχουμε πει πολλές φορές, το Airplay από Mac δεν δουλεύει σωστά, υπάρχουν πολλά κολλήματα.
Με το Kodi δεν θα έχεις προβλήματα, παίζει άψογα
Δημοσίευση 31/05/2016 - 21:33
Για σειρές/ταινίες υπάρχει και η λύση του PopcornTime που πλεον υποστηρίζει και υπότιτλους
Δημοσίευση 31/05/2016 - 23:34
Δημοσίευση 02/06/2016 - 11:34
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες