Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Apple TV 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1013 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#886   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/07/2016 - 13:17

Μεγάλη πατάτα για κάποιον που δεν έχει Mac, καλή ώρα όπως εγω. Μια ταλαιπωρία και μισή είναι έτσι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

μα το sideloading εφαρμογών δεν υπαρχει για να βάζουμε το kodi αλλα για να γινετε δοκιμή εφαρμογών.

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 06/07/2016 - 13:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#887   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 13:19

Για αυτό αν δεν έχεις Mac παίρνεις το Infuse και ησυχάζεις.

το infuse δεν ειναι τελείως διαφορετικό απο το kodi? Streaming το υλικό που εχεις ήδη κατεβασμένο/αποθηκευμένο δεν κάνει;

#888   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/07/2016 - 14:08

το infuse δεν ειναι τελείως διαφορετικό απο το kodi? Streaming το υλικό που εχεις ήδη κατεβασμένο/αποθηκευμένο δεν κάνει;

Ναι το infuse ειναι προγραμμα για streaming υλικου που εχεις ειδη κατεβασει ειτε σε καποιον  ΝΑS Server ειτε σε καποιον υπολογιστη ειτε σε διακτυακο δισκο. Το kodi κανει streaming online αλλα και σε αυτο μπορεις να προσθεσεις και υλικο που εχεις ηδη κατεβασει.

#889   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/07/2016 - 14:28

Θα ήταν ωραία να έχεις το Kodi μόνιμα και να κάνεις streaming όποτε το χρειάζεσαι. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα Apple TV δουλεύουν ρολόι, θα ήταν ξεχωριστή εμπειρία. Τεσπα, αγόρασα και ενα κινέζο ( bleenk) για να κάνω τη δουλεια μου με kodi και το επόμενο βήμα θα είναι να στήσω ενα οικιακό δίκτυο για τις λοιπές μου <τρέλες> :-)

#890   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 14:34

Ναι το infuse ειναι προγραμμα για streaming υλικου που εχεις ειδη κατεβασει ειτε σε καποιον ΝΑS Server ειτε σε καποιον υπολογιστη ειτε σε διακτυακο δισκο. Το kodi κανει streaming online αλλα και σε αυτο μπορεις να προσθεσεις και υλικο που εχεις ηδη κατεβασει.

αρα το infuse δεν μπορει να αντικαταστήσει σε καμία περίπτωση το kodi.

#891   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 14:35

Θα ήταν ωραία να έχεις το Kodi μόνιμα και να κάνεις streaming όποτε το χρειάζεσαι. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα Apple TV δουλεύουν ρολόι, θα ήταν ξεχωριστή εμπειρία. Τεσπα, αγόρασα και ενα κινέζο ( bleenk) για να κάνω τη δουλεια μου με kodi και το επόμενο βήμα θα είναι να στήσω ενα οικιακό δίκτυο για τις λοιπές μου <τρέλες> :-)

μα μόνιμα το εχεις και κανεις streaming όποτε θες. Απλα μια φορά την βδομάδα πρεπει να το εγκαταστησεις απο πάνω. Ενα λεπτό δουλειά ειναι. Αν δε εχεις Dev account τότε το όριο ειναι ένας χρόνος και οχι μια βδομάδα.

#892   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/07/2016 - 15:25

Μα το κάθε βδομάδα είναι το πρόβλημα. Μακ δεν υπάρχει ή τουλάχιστον υπάρχει ενός φίλου, αλλα για Dev account ούτε λόγος.

#893   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 15:25

αρα το infuse δεν μπορει να αντικαταστήσει σε καμία περίπτωση το kodi.

Σωστά εαν θες streaming online μονοδρομος το Kodi

#894   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 16:06

Μα το κάθε βδομάδα είναι το πρόβλημα. Μακ δεν υπάρχει ή τουλάχιστον υπάρχει ενός φίλου, αλλα για Dev account ούτε λόγος.

και ξαναλέω οτι το sideloading δεν υπαρχει για να έχουμε δωρεάν streaming. Η λειτουργία αυτή υπαρχει για να δοκιμάζουν οι devs τις εφαρμογές τους στις συσκευες τους. Χωρίς Mac δεν αποτελεί καλή επιλογή το kodi για το Apple TV. Αλλα για ποιον έχει Mac ειναι μια φανταστική προσθήκη.

#895   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2016 - 16:07

Σωστά εαν θες streaming online μονοδρομος το Kodi

ακριβως. Γιατι χρησιμοποιούσα το plex παλαιότερα που είχα έναν σκληρό όλο ταινίες. Αλλα πλέον μόνο streaming όποτε μου ειναι άχρηστο. Και απο οτι ήξερα το infuse ειναι κατι παρόμοιο.

#896   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/07/2016 - 16:28

Παιδια για να περασουμε το Kodi όπως τα λέει ο οδηγός πιο πάνω παίζει ρόλο η έκδοση του apple tv 4 ή γίνεται κανονικά σε όλες?

Δεν παίζει ρόλο ποιο OS έχεις, το περνάς κανονικά

Sent from my iPad using Tapatalk

#897   RIOTSHIELD

RIOTSHIELD

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/07/2016 - 21:14

παιδιά δεν ισχύει αυτό για το sideloading καθε εβδομάδα. Υπάρχει το kodi σε αρχείο .ipa όπου το κανεις "sign" και το φορτώνεις μια μονο φορά και τέρμα. Το έχω βάλει απο τον Μάιο και δεν χρειάστηκε ποτέ να το ξαναβάλω.

http://www.redmondpi...-on-apple-tv-4/

#898   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2016 - 03:01

παιδιά δεν ισχύει αυτό για το sideloading καθε εβδομάδα. Υπάρχει το kodi σε αρχείο .ipa όπου το κανεις "sign" και το φορτώνεις μια μονο φορά και τέρμα. Το έχω βάλει απο τον Μάιο και δεν χρειάστηκε ποτέ να το ξαναβάλω.

Μα αυτη η διαδικασια που περιγραφεται στο λινκ ειναι το sideloading. Το αρχειο ειναι απλα η τελευταια εκδοση. Δεν μπορει να σου κραταει συνεχεια με δωρεαν λογαριασμο στην Apple. μηπως εχεις dev account, η μηπως στο περασε καποιος που εχει?

#899   RIOTSHIELD

RIOTSHIELD

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/07/2016 - 07:04

Σιγουρα δεν εχω dev λογαριασμο και το εβαλα μονος μου. Μπορει να κανω λαθος αλλα οταν το ipa αρχειο εχει γινει built απο developer τοτε μεσω της διαδικασιας που περιγραφεται μαλλον δεν χρειαζεται να το ξαναβαλεις. Οταν κανεις build μονος σου χωρις dev account χρειαζεται επαναληψη (πχ αυτο κανω με το popcorntime)

#900   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2016 - 07:39

https://m.reddit.com...s_reduced_to_7/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;