Και γλεντάμε και όλα τα android της αγοράςΚαλησπέρα σε όλους. Μετά απο 4 χρόνια συμβίωσης με 4S, αρχές Σεπτεμβρίου έπεσε στα χέρια μου ένα 6αρι 16 gb silver white και το χτύπησα. Πανέμορφο και τέλειο μολονότι λίγο μικρό στα 16 gb. Το χάρισα στην γυναίκα μου και πήρα πριν απο 5 μέρες το 6S PLUS 64GB silver white και μου έπεσαν τα σαγόνια. Πάντα ήθελα την μεγάλη οθόνη και το 64 gb για άνεση στην χρήση. Αν εξαιρέσεις αυτά που απο μόνα τους αποτελούν διαφορές, αν πάμε στα θέματα ταχύτητας, κάμερας, κτλ, το κινητό απλά τα σπάει. Ναι για μένα αξίζει η μετάβαση απο 6 σε 6S με τα χίλια, οι διαφορές σε κάμερα και ειδικά σε video χαοτικές, ο Α9 σκοτώνει, τα βλέπω δίπλα δίπλα, ειναι πολύ πιο γρήγορο, κάνει το ios 9 να φαίνεται εντελώς Light με χαμηλά λιπαρά ενώ στο 6 απλα παίζει οκ. Το 3d touch δεν ειναι μούφα, έχει μοναδική αίσθηση. Αν σας αρέσουν οι μεγάλες οθόνες και αντέχετε το μεγάλο κινητό, το plus ειναι Must, στα 16 gb έχεις άγχος, τα 64 μονόδρομος. 3d touch, η απίστευτα αναβαθμισμένη κάμερα, live photos, και ο Α9 που πετάει ειναι αρκετοί λόγοι να πας στο 6s.
IPad air 2 μέσω tapatalk ImageUploadedByTapatalk1450992603.469038.jpg 167,26KB 102 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: parex, 24/12/2015 - 23:30