ρε φιλε ηξερα για πιστωτικη οτι κατι κρατανε..αλλα και για χρεωστικη;;που παιρνουν τα λεφτα επι τοπου;;τι να πω
Ισχύει και για την χρεωστική, απλά είναι γυφτιά του όπως σου είπα, που μεταφέρει αυτό το 1,6% στον πελάτη.
Δημοσίευση 22/01/2016 - 10:48
ρε φιλε ηξερα για πιστωτικη οτι κατι κρατανε..αλλα και για χρεωστικη;;που παιρνουν τα λεφτα επι τοπου;;τι να πω
Ισχύει και για την χρεωστική, απλά είναι γυφτιά του όπως σου είπα, που μεταφέρει αυτό το 1,6% στον πελάτη.
Δημοσίευση 23/01/2016 - 09:22
Δημοσίευση 23/01/2016 - 09:54
το εχω στα χερια μου 3 μερες και με σιγουρια σου λεω οτι η μπαταρια σε σχεση με το 6αρι ειναι εμφανες κατωτερη.με χρηση κανονικη (tapatalk,whatsapp,instagram,τηλεφωνα,μυνηματα και λιγο πλοηγο) απο το πρωι που θα το βγαλω στις 7 θα θελει φορτιση κατα τις 8 το απογευμα παλι.ενω με το 6αρι τα ιδια ακριβως εβγαζα μερα ολοκληρη.ισως ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα επειδη τα εχω και τα δυο συγκρινω κιολας!τωρα σαν συσκευη αυτο που ειναι φοβερο και θελει συνηθεια για να το μαθεις και να το χρησιμοποιεις ειναι το 3d touch που θα σε ξετρελανει!να το χαρεις με το καλο και μεγειες σου!Καλημέρα σας. Μετά από χρόνια στο android αποφάσισα την μετάβαση σε iPhone, όντας χρήστης iPad. Παρήγγειλα το 6s Space Grey 64GB. Κοίταξα και για το iPhone 6s Plus, αλλά ήταν αρκετά μεγάλο για εμένα. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι, ποια η εμπειρία σας με το κινητό αυτό; Είστε ικανοποιημένοι; Και ως προς την μπαταρία. Δηλαδή θα βγαίνει η μέρα με μία μετρία προς βαριά χρήση σε γενικά πλαίσια;;
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 23/01/2016 - 09:55
Δημοσίευση 23/01/2016 - 12:02
το εχω στα χερια μου 3 μερες και με σιγουρια σου λεω οτι η μπαταρια σε σχεση με το 6αρι ειναι εμφανες κατωτερη.με χρηση κανονικη (tapatalk,whatsapp,instagram,τηλεφωνα,μυνηματα και λιγο πλοηγο) απο το πρωι που θα το βγαλω στις 7 θα θελει φορτιση κατα τις 8 το απογευμα παλι.ενω με το 6αρι τα ιδια ακριβως εβγαζα μερα ολοκληρη.ισως ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα επειδη τα εχω και τα δυο συγκρινω κιολας!τωρα σαν συσκευη αυτο που ειναι φοβερο και θελει συνηθεια για να το μαθεις και να το χρησιμοποιεις ειναι το 3d touch που θα σε ξετρελανει!να το χαρεις με το καλο και μεγειες σου!
Δημοσίευση 23/01/2016 - 12:05
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 23/01/2016 - 12:05
εδω εχει χρονο αναμονης και χρονο χρησης.καμια σχεση με αντροιντ.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι ένα θέμα η μπαταρία που με έκανε διστακτικό για την αγορά του. Ίσως είναι η αρχή και θέλει λιγό καιρό να στρώσει η μπαταρία. Να σε ρώτησω, με ανοικτή την οθόνη στις ρυθμίσεις>μπαταρία πόσες ώρες σου λέει χρήση?(βέβαια είναι καθαρά υποκειμενικό η χρήση, απλά απο περιέργια).
Δημοσίευση 23/01/2016 - 12:16
εδω εχει χρονο αναμονης και χρονο χρησης.καμια σχεση με αντροιντ.
Εχθες ας πουμε μου εβγαλε μονο 5 ωρες.αλλα μπορει να ειναι και το νεο ιος 9.2.1.η μπορει που ειναι καινουργιο ακομα.ο καιρος θα δειξει!παντως καλη αγορα ειναι θα το χαρεις!
Δημοσίευση 23/01/2016 - 12:26
έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα iphone από το 3G έως και το 6S. φυσικά το ένα καλύτερο από το άλλο, αυτό που θα ήθελα είναι να μπορεί να γίνει χρήση του NFC και στην ελλάδα για πληρωμές.
Τελευταία επεξεργασία από: Braker, 23/01/2016 - 12:27
Δημοσίευση 23/01/2016 - 12:27
Δημοσίευση 23/01/2016 - 13:10
Εγώ παντός βγαζω τους ίδιους χρόνους που ειχα στο 6αρι περίπου 8 ώρες χρήση .και βγάζω άνετα την μέρα .
Δημοσίευση 23/01/2016 - 14:56
με χρηση ανω του μεσου ορου βγαζεις ανετα πανω απο 35 ωρες αναμονη και σιγουρα γυρω στις 7 ωρες χρησης. Το εχω δουλεψει και ετσι και γιουβετσι και οπως θες. Ο μεσος ορος εκει ειναι (παντα με σωστες ρυθμισεις)
Δημοσίευση 23/01/2016 - 17:58
με χρηση ανω του μεσου ορου βγαζεις ανετα πανω απο 35 ωρες αναμονη και σιγουρα γυρω στις 7 ωρες χρησης. Το εχω δουλεψει και ετσι και γιουβετσι και οπως θες. Ο μεσος ορος εκει ειναι (παντα με σωστες ρυθμισεις)
Δημοσίευση 23/01/2016 - 17:59
Δημήτρη στείλε σε inbox τις σωστές ρυθμίσεις αν δεν βαριέσαι
Έκανα restore και δεν ασχολήθηκα καν να το ρυθμίσω.
Δημοσίευση 23/01/2016 - 18:24
Δημοσίευση 23/01/2016 - 19:14
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες