και με φορτιστή ipad κάνεις δουλειά .
Κι αυτό ισχύει και μάλιστα φορτίζει και πιο γρήγορα. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο χαλάει την μπαταρία έτσι.
Δημοσίευση 25/09/2015 - 10:40
και με φορτιστή ipad κάνεις δουλειά .
Κι αυτό ισχύει και μάλιστα φορτίζει και πιο γρήγορα. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο χαλάει την μπαταρία έτσι.
Δημοσίευση 25/09/2015 - 10:44
Δημοσίευση 25/09/2015 - 10:56
Δημοσίευση 25/09/2015 - 11:03
Αυτο με τις εγγυήσεις ήταν ΠΑΝΤΑ ασαφές. Δε βρίσκεις άκρη.
Αυτό ξαναπέστο!! Μεγα θέμα και ευτυχως που υπαρχει κ το φορουμ γιατι ειδικα περυσι με την 2ετια και την καλυψη εγινε ψηλοχαμός και πολλα μαγαζια καναν την παπια για την καλυψη...
Ασχετο - Το σκυλακι σου ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Δημοσίευση 25/09/2015 - 11:13
Μα εδω δε μιλάμε για διετία πλέον θέλουμε Βρετανική 6ετία στην ψωροελλαδίτσα. Τι να πω μακάρι να ισχύουν αυτά και να μπορούμ να τα διεκδικήσουμε γιατι ακούγεται σαν την υφαλοκρηπίδα, έχουμε το δικαίωμα αλλα δεν το εγείρουμε ....
Δημοσίευση 25/09/2015 - 11:16
Παντα βρίσκεις άκρη σε ένα Apple Store. Και παντα ο καταναλωτής ασκεί τα δικαιώματα του και τα βρίσκει αν δεν έχει πειράξει τη συσκευή. Μου αλλάξανε iPhone 5 επειδή δεν λειτουργούσε καλα το μπλουτοθ. Ασε μην ψάχνεις. Και η επίλυση του προβλήματος γίνεται επιτόπου και αμέσως.Αυτο με τις εγγυήσεις ήταν ΠΑΝΤΑ ασαφές. Δε βρίσκεις άκρη.
Δημοσίευση 25/09/2015 - 11:18
Μα εδω δε μιλάμε για διετία πλέον θέλουμε Βρετανική 6ετία στην ψωροελλαδίτσα. Τι να πω μακάρι να ισχύουν αυτά και να μπορούμ να τα διεκδικήσουμε γιατι ακούγεται σαν την υφαλοκρηπίδα, έχουμε το δικαίωμα αλλα δεν το εγείρουμε ....
Εδω δεν διορθωνουν το bug με το τελικο σ, για την ελλαδα θα ενδιαφερθουν?? Και να μην πω το χρονιο θεμα (αν και off topic), οτι θα πρεπε καααποια στιγμη να δουμε και εδω ενα apple store (οπως πχ η γειτονικη τουρκια...)
Δημοσίευση 25/09/2015 - 11:19
Η εξαετία ισχύει μονο στην Αγγλία. Το προϊόν στην Ελλάδα θα έχει μονο ένα χρόνο εγγύηση αυτό της Apple. Μετα μονο σε αγγλικό έδαφος μπορεί να ασκηθεί η εξαετής κάλυψη απο τον πωλητή. Αν αγοραστεί απο Apple retail/online store, θα ειναι η ίδια η Apple.Μα εδω δε μιλάμε για διετία πλέον θέλουμε Βρετανική 6ετία στην ψωροελλαδίτσα. Τι να πω μακάρι να ισχύουν αυτά και να μπορούμ να τα διεκδικήσουμε γιατι ακούγεται σαν την υφαλοκρηπίδα, έχουμε το δικαίωμα αλλα δεν το εγείρουμε ....
Δημοσίευση 25/09/2015 - 11:22
Παντα βρίσκεις άκρη σε ένα Apple Store. Και παντα ο καταναλωτής ασκεί τα δικαιώματα του και τα βρίσκει αν δεν έχει πειράξει τη συσκευή. Μου αλλάξανε iPhone 5 επειδή δεν λειτουργούσε καλα το μπλουτοθ. Ασε μην ψάχνεις. Και η επίλυση του προβλήματος γίνεται επιτόπου και αμέσως.
Δημοσίευση 25/09/2015 - 11:29
http://www.apple.com...utory-warranty/Πολύ ωραία τα λες αλλά για Apple Store. Άντε Γερμανό κοτέ κ βόντα κ πες μου μετά...
Δημοσίευση 25/09/2015 - 11:41
Δημοσίευση 25/09/2015 - 12:10
Απ'ότι βλέπω από το tracking number, παρέλαβε η forward2me. Τώρα περιμένω να μου στείλει το email για να πληρώσω. Λογικά Δευτέρα μεσημέρι θα το έχω στα χέρια μου.
Δημοσίευση 25/09/2015 - 12:24
Απ'ότι βλέπω από το tracking number, παρέλαβε η forward2me. Τώρα περιμένω να μου στείλει το email για να πληρώσω. Λογικά Δευτέρα μεσημέρι θα το έχω στα χέρια μου.
τι ψώνησες? Καλως να το δεχτεις και να μας γράψεις εντυπώσεις
Δημοσίευση 25/09/2015 - 12:29
Το iPhone 6S 64GB Space Grey πήρα. Τώρα μόλις μου έστειλε η forward2me email για να συμπληρώσω την αξία του δέματος πριν υπολογίσει το κόστος. Πέρισυ δε θυμάμαι να είχε κάτι τέτοιο.τι ψώνησες? Καλως να το δεχτεις και να μας γράψεις εντυπώσεις
Δημοσίευση 25/09/2015 - 12:33
Ρε παιδες διαβάστε λίγο καλύτερα 6 χρόνια Αγγλία / Ουαλία και 5 για Σκωτία αναφέρει για νομικά δικαιώματα χωρίς συμπληρωματικό κόστος. Δεν εννοει να πας μετα από 5 χρόνα επειδη δε λειτουργει το home button και να απαιτησεις refurbished. Για να ρωτήσει κανείς που ζει Αγγλία.
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες