από ότι κατάλαβα δεν έχεις ούτε το s. Εγώ όμως τα εχω και τα δυο όποτε μπορώ να εχω καλύτερη άποψη. Άμα σου φαίνεται ότι μια αύξηση 20γρ είναι τόσο μεγάλη και ότι το βάρος του είναι υπερβολικό τότε τι να πω; Και μαλιςτα Τα κατάλαβες αυτά χωρίς να κατέχεις τις συσκευές.. Μάλλον ανακάλυψες καινούργιο gate. Weightgate. ποια είναι τα σημερινά δεδομένα δλδ; Ζούμε στην εποχή των ελαφριών συσκευών; Και σου απάντησα, αν σου φαίνεσαι βάρη μην το αγοράσεις, εμένα πάντως δεν μου έχουν σκιστεί οι τσέπες ακόμα. Ούτε ο καρπός μου έπαθε ζημιά από το βάρος. Όσο για την ειρωνία απλά δεν μπορώ να ακούω τέτοιου είδους δικαιολογίες για την απόφαση να μην το αγοράσει κάποιος. "Μου αρέσει αλλά μου φαίνεται υπερβολικά βαρη και γιαυτο δεν το αγοράζω..."
Ασε τον λαο να κραζει... θαυμαζει
Περα της πλακας η καθε αποψη ειναι σεβαστη. Πχ σε καποιον μπορει να μην του αρεσει οτι το καλωδιο φορτισης ειναι ασπρο και οχι μπλε ή οτι τα ακουστικα ειναι ασπρα και οχι πολυχρωμα. Επισης αλλος μπορει να χαλιεται επειδη το κουτι ειναι οριθογωνιο και οχι τετραγωνο
Τι ψαχνεις?? Οποιος δεν θελει ΑΣ ΜΗΝ το αγορασει
Καλημερα!!