Δημοσίευση 27/10/2015 - 11:32
Παρέλαβα κι εγώ χθες από wind...iPhone 6s 64 space grey...
Τελικά η συσκευή είναι όντως εξαιρετική! Θες που για ακόμα μια φορά επέστρεψα στην space grey εκδοχή (μετά από silver για πρώτη μου φορά που είχα το 6plus) θες που γύρισα στο περισσότερο κατα την γνώμη μου πρακτικό 6s 4,7 inches ...θες που είναι πραγματικά ταχύτατο και εντελώς απροβλημάτιστο...όλα συμβάλουν και πραγματικά θεωρώ πως η συσκευή είναι εξαιρετική! Επίσης είναι και πάλι όμορφη τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα,καθώς το "μικρό" δείχνει πιο...κομψό. Με κούρασε κάπως το plus και είπα να πάρω το "μικρό" και πιστεύω να μη το μετανιώσω. Παρέλαβα με την 9.0.1 (!) ενώ θα περίμενα να έχει την 9.0 ....αναβάθμισε αμέσως σε 9.1 και όλα ρολόι!
Αν "αντέχουμε" κάθε φορά να αναβαθμίζουμε κάθε "s" μοντέλο πιστεύω είναι το ιδανικό...αλλά ποιος αντέχει! Η διαφορά με το 6 που είχα είναι "καμία" και τα "πάντα"!! Όχι δεν θεωρώ πως είναι επιβεβλημένη αναβάθμιση για όποιον έχει 6αρι...αλλά αν μπορεί κάποιος να αναβαθμίσει σίγουρα θα το ευχαριστηθεί! Βρήκα το Touch ID όπως όλοι πραγματικά άμεσο και γρήγορο... Το 3D Touch έξυπνο και σε λίγο πιστεύω θα μας γίνει "απαραίτητο"....όσο θα δουλεύει και με περισσότερες εφαρμογές και την κάμερα καλή όπως πριν...με ευχάριστη προσθήκη τις Live Photos ...που ξεχνάς ότι υπάρχουν αλλά όταν τις βλέπεις "χαμογελάς" και θυμάσαι καααατι παραπάνω...
Η μπαταρία,αν και προέρχομαι από το plus δεν μπορώ να πω πως με απογοητεύει...εξάλλου είναι με μόλις μια φόρτιση ακόμα...μετά την 3η που θα έρθει το τηλέφωνο στα "καλά" του...θα δούμε. Ελπίζω να μη δω μεγάλες διάφορες από το plus και να έχω μια άνετη μέρα χρήσης (με τον τροπο που εγώ το χρησιμοποιώ)... Άλλωστε ανεξάρτητα του ποσοστού και το plus ήταν στην πρίζα κάθε βράδυ,εκτός εξαιρέσεων.
Να προσθέσω πως θεωρώ εξαιρετική υλοποίηση και την μετακίνηση του κέρσορα με τη χρήση 3D Touch στο πληκροκογιο! Επιτέλους πρακτικό και άμεσο!
Γενικά έχει κάποια χαρακτηριστικά που "ξεχνάς" αλλά μόλις συνηθίσεις...νομίζω θα τα θεωρούμε δεδομένα και "απαραίτητα"!
Αυτά από μένα....άντε να χαρούμε όλοι τις συσκευές μας μέχρι....το επόμενο!