Αχ αυτό το Black Slate ήτανε έρωτας καημό το είχα το άτιμο. Πάντως δεν κρύβω ότι ψηλό μετάνιωσα με το S Plus δεν ξέρω κατά πόσο θα με δικαιώσει στο μέλλον αλλά έως τώρα στις δοκιμές που κάνω μεταξύ 6 Plus 8.4.1 & 6 Plus 9.0.2 & 6S Plus 9.0.2 ελάχιστα πράγματα στο άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών. Σε κανένα δεν βλέπω κανένα μα κανένα lag η drop frames. Δεν ξέρω τώρα τι θα γίνει με 2-3 εφαρμογές να τρέχουνε μαζί αλλά επειδή δεν έχω πέραν από τα μηνύματα τηλέφωνο και τηλ. κατάλογο στο multitasking, και στα 3 τηλέφωνα δεν είδα κάπου να έχει lag με αυτές τις εφαρμογές ανοιχτές μόνιμα.
Τώρα θα δείξει... πάντως βρε φίλε πολύ κρίμα και αμαρτία να σου κλέψουν και τα δύο τηλεφωνά. Έχω πέσει και εγώ θύμα κλοπής iPhone 3GS το 2010 και είχα ξενερώσει τόσο πολύ... άστα να πάνε, Βέβαια για λόγους συλλογής (και τρέλας) ξανά αγόρασα 3GS αλλά πλέων είχα πάρει και το 4άρι με την τότε φανταστική Retina 332ppi
ηταν μεγάλη στεναχώρια τότε. Έγινε πέρυσι εδω στο Λονδίνο υπό την απειλή όπλου άρα δεν ειχα και καμία επιλογή. Αλλά εγω δεν έπαθα τίποτα όποτε τα υλικά αγαθά αντικαθιστώνται...

εκείνο το μαύρο πάντως το slate απίστευτο. Απλά ευχόμουν να βγει το s σε αυτο... Δεν βαριέσαι ως αφού έμεινε το ίδιο είπα και εγω να αλλάξω..

ίσως στο μέλλον... Εγω δεν την μετάνιωσα πάντως την μετάβαση απο το 6 στο s. Εχω πάντα άπειρες εφαρμογές στο παρασκήνιο γιατι απλά δεν τις κλείνω ποτέ, και το s ειναι αρκετά πιο γρήγορο, και σταθερό. Το παλιό πλέον με εκνευρίζει ακόμα και το δακτυλικό αποτύπωμα που κανει λίγο παραπάνω να ανοίξει. Θέμα συνήθειας ειναι.