Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Pokemon Gο: Τα Pokemon ζωντανεύουν στην οθόνη του iPhone!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
594 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 17/07/2016 - 18:10

Οι εικόνες μια χαρά μου φαίνονται. Δείχνουν απλά ότι ο κόσμος έχει ανάγκη έστω και απο κάτι τέτοιο για να ξεδώσει. Παλιά κλεινόμασταν στα δωμάτιά μας και παίζαμε με τος ώρες Warcraft/Dota/Fifa/PES. Δεν ήταν πιο φυσιολογικό από αυτό.

Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν γενιές που μεγαλωσαν με τα "151", το "Gotta catch 'em all" , το "I wanna be the very best", που ξυπνάγαμε πρωί Σαββάτου για να δούμε Pokemon.

Απλά ειναι ότι πιο κοντινό στην παιδική μας ηλικία. Μας θυμίζει τα καλά μας χρόνια και δημιουργεί νοσταλγία.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 17/07/2016 - 18:14

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2016 - 18:21

Οι εικόνες μια χαρά μου φαίνονται. Δείχνουν απλά ότι ο κόσμος έχει ανάγκη έστω και απο κάτι τέτοιο για να ξεδώσει. Παλιά κλεινόμασταν στα δωμάτιά μας και παίζαμε με τος ώρες Warcraft/Dota/Fifa/PES. Δεν ήταν πιο φυσιολογικό από αυτό.

Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν γενιές που μεγαλωσαν με τα "151", το "Gotta catch 'em all" , το "I wanna be the very best", που ξυπνάγαμε πρωί Σαββάτου για να δούμε Pokemon.

Απλά ειναι ότι πιο κοντινό στην παιδική μας ηλικία. Μας θυμίζει τα καλά μας χρόνια και δημιουργεί νοσταλγία.

Διαφωνώ. Τα 151 και missigno ήταν κάτι άλλο από αυτό που βλέπουμε. Αυτό λεω. Anyway το να τους βλέπω να γυρνάνε με το αμάξι και με το κινητό στο χέρι δεν μου μοιάζει φυσιολογικό, αλλά ο καθένας κρίνει τον εαυτό του όπως νομίζει.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 17/07/2016 - 18:23

#258   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2016 - 18:24

Διαφωνώ. Τα 151 ήταν κάτι άλλο από αυτό. Αυτό λεω.

Το ίδιο ήταν.

Δικαίωμα σου να μην σου αρέσει το παιχνίδι, αλλά προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάμε.

#259   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2016 - 18:33

Το ίδιο ήταν.

Δικαίωμα σου να μην σου αρέσει το παιχνίδι, αλλά προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάμε.

Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Πες και οτι άλλο θες πραγματικά δεν με ενοχλεί καθόλου η αυταρέσκεια της κατοχής απόλυτης γνώσης και οτι ο άλλος συνομιλητής δεν έχει απλά τις γνώσεις. 

#260   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2016 - 18:37

Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Πες και οτι άλλο θες πραγματικά δεν με ενοχλεί καθόλου η αυταρέσκεια της κατοχής απόλυτης γνώσης και οτι ο άλλος συνομιλητής δεν έχει απλά τις γνώσεις.

Καμία αυταρέσκεια Μπίλυ. Απλά όντως δείχνεις να μην έχεις ιδέα για το τι υπήρξε το Brandname "Pokemon" για τη γενιά μας.

Με αυτό ξυπνούσαμε και κοιμόμασταν. Παίζαμε στο GameBoy με φακούς για να έχουμε φως το βράδυ, στα διαλείμματα στο σχολείο όταν δεν μπορούσαμε να πάμε στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Αυτή η τρέλα που βλέπεις δεν εμφανίστηκε ξαφνικά. Υπήρχε τα τελευταία 20 χρόνια, απλά τώρα βγήκε και στους δρόμους.

#261   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2016 - 18:44

Καμία αυταρέσκεια Μπίλυ. Απλά όντως δείχνεις να μην έχεις ιδέα για το τι υπήρξε το Brandname "Pokemon" για τη γενιά μας.

Με αυτό ξυπνούσαμε και κοιμόμασταν. Παίζαμε στο GameBoy με φακούς για να έχουμε φως το βράδυ, στα διαλείμματα στο σχολείο όταν δεν μπορούσαμε να πάμε στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Αυτή η τρέλα που βλέπεις δεν εμφανίστηκε ξαφνικά. Υπήρχε τα τελευταία 20 χρόνια, απλά τώρα βγήκε και στους δρόμους.

Εγώ δεν μπορώ να το συγκρίνω ούτε με μπλε κασέτα ούτε φυσικά με την ασημένια. Απλώς θεωρώ οτι έκανε τον κύκλο του. Μοιάζει πλέον σαν του κουτιού τα παραμύθια. Εκείνη την εποχή με τηλεόραση της κακιάς ώρας φάνταζε εκπληκτικό, και τώρα αν το βάλεις σε ένα παιδάκι θα το πιάσουν τα γέλια. Νομίζω οτι ήταν η μόδα της εποχής όπως άλλες τόσες μόδες υπήρχαν μέχρι να βρεθεί κάτι νεο. Αυτό προσπαθώ να πω. Στα παιδικά μας νιάτα έμοιαζε εθιστικό με το gameplay του να φεύγεις από την pallet town έχοντας το πρώτο pokemon. Τώρα μοιάζει ανούσιο κατά την ταπεινή μου γνώμη.

#262   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2016 - 18:50

Εγώ δεν μπορώ να το συγκρίνω ούτε με μπλε κασέτα ούτε φυσικά με την ασημένια. Απλώς θεωρώ οτι έκανε τον κύκλο του. Μοιάζει πλέον σαν του κουτιού τα παραμύθια. Εκείνη την εποχή με τηλεόραση της κακιάς ώρας φάνταζε εκπληκτικό, και τώρα αν το βάλεις σε ένα παιδάκι θα το πιάσουν τα γέλια. Νομίζω οτι ήταν η μόδα της εποχής όπως άλλες τόσες μόδες υπήρχαν μέχρι να βρεθεί κάτι νεο. Αυτό προσπαθώ να πω. Στα παιδικά μας νιάτα έμοιαζε εθιστικό με το gameplay του να φεύγεις από την pallet town έχοντας το πρώτο pokemon. Τώρα μοιάζει ανούσιο κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Μα το παιδάκι του σήμερα δεν ξέρει τι ειναι όλο αυτό.

Για εμάς που οταν παίζαμε στην κόκκινη ή μπλέ κασετα (η silver ειναι άλλη γενιά πόκεμον) γυρίζαμε κάθε χορτάρι ώστε να έχουμε και τα 151 στο τέλος είναι το ιδιο πράγμα. Για κάποιον που επαιζε απλά για να τερματίσει (κοινώς να μπει στο hall of fame νικώντας τον Gary) δεν έχει κάτι να προσφέρει.

Προφανώς ειναι διαφορετική οπτική, αλλά σαν παιχνίδι ειναι ευχάριστο. Θα μπορούσε να ειναι καλύτερο, αλλά κακό δεν το λες.

#263   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.669 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/07/2016 - 19:33

να πιάσεις και αλλα;

Ναι ρε φιλε και μετα τι γινεται. Αφου πιασεις πολλα.Τι κανεις; Η ειρωνια σου δεν βοηθαει. Ποιος ειναι ο στοχος;

#264   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 17/07/2016 - 20:13

Υπάρχει καμια δυνατότητα να το κατεβάσει καποιος για iOS 7?

Αν υπάρχει τρόπος θα είναι γαμώ αλλά δεν πιστεύω ... Με βλέπω να βουτάω το galaxy s4 της γυναίκας αχαχαχα

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#265   gxenakis

gxenakis

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Twitter:@gxenakis
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 17/07/2016 - 20:50

Υπάρχουν προβλήματα σύνδεσεις η είμαι μόνο εγώ;; σήμερα το μεσημέρι δεν έμπαινε με τίποτα και έκανα log out. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ πάλι να μπω! Eίχα κάνει pokemon trainer λογαριασμό και τώρα δεν μπορώ να μπω. Το έσβησα, το κατέβασα πάλι, έκλεισα το iPhone τίποτα! Το καλύτερο που πετυχαίνω είναι ή να γυρνάει η pokeball στο log in αφού βάλω τα στοιχεία, ή να με βγάζει στην ίδια οθόνη! 

όχι τίποτα άλλο πέρασα δύο φορές σήμερα από μία πλατεία με 3 pokestops  :(  :(

update: ο γνωστός νόμος, μετά το  ποστ μπήκα....

Τελευταία επεξεργασία από: gxenakis, 17/07/2016 - 20:58

#266   imbalanced

imbalanced

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 17/07/2016 - 21:04

Υπάρχουν προβλήματα σύνδεσεις η είμαι μόνο εγώ;; σήμερα το μεσημέρι δεν έμπαινε με τίποτα και έκανα log out. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ πάλι να μπω! Eίχα κάνει pokemon trainer λογαριασμό και τώρα δεν μπορώ να μπω. Το έσβησα, το κατέβασα πάλι, έκλεισα το iPhone τίποτα! Το καλύτερο που πετυχαίνω είναι ή να γυρνάει η pokeball στο log in αφού βάλω τα στοιχεία, ή να με βγάζει στην ίδια οθόνη! 

όχι τίποτα άλλο πέρασα δύο φορές σήμερα από μία πλατεία με 3 pokestops  :(  :(

update: ο γνωστός νόμος, μετά το  ποστ μπήκα....

μωρε και εγω μπαινω αλλα μολις παω να πιασω ποκεμον η να παρω items απο pokestop κολλαει ...

#267   GaLcLeW

GaLcLeW

iPH Member

• 348 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/07/2016 - 21:07

Εγω απο το μεσημερι εχω καταφερει να μπω μια φορα μετα απο 6-7 retry.Και στα pokestops μου ελεγε try again later

#268   imbalanced

imbalanced

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 17/07/2016 - 21:08

Εγω απο το μεσημερι εχω καταφερει να μπω μια φορα μετα απο 6-7 retry.Και στα pokestops μου ελεγε try again later

μια απτα ιδια... και στα ποκεμον οταν παω να πιασω κολλαει 

#269   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/07/2016 - 21:22

Ναι ρε φιλε και μετα τι γινεται. Αφου πιασεις πολλα.Τι κανεις; Η ειρωνια σου δεν βοηθαει. Ποιος ειναι ο στοχος;

καμια ειρωνία δεν είχε η απάντηση μου. Δεν γνωρίζω τον σκοπό που έχει το παιχνίδι εξού και το ερωτηματικό στο τέλος. Υπόθεση ηταν οτι ο σκοπός ειναι τα πιάσεις όλα. Μην αρπάζεστε αμέσως.

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 17/07/2016 - 21:22

#270   GaLcLeW

GaLcLeW

iPH Member

• 348 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/07/2016 - 21:23

μια απτα ιδια... και στα ποκεμον οταν παω να πιασω κολλαει 

μου χαλασαν το κυριακατικο κυνηγι! χαχαχαχα

Ad

Ad

Team