Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 6 ψήφοι

Unboxing iPhone 6s Rose Gold απο τυχερη κυρια στο San Diego ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
80 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   hellspawn

hellspawn

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:hellspawn81

Δημοσίευση 22/09/2015 - 13:58

καλα ενταξει ποση ram εχει;;;;;400 mb?και ?

δεν λετε οτι εκανε 3 χρονια να αυξησει ram και μας ειχε γαμησει στο refresh ο safari ή τα παιχνιδια!!!

Δεν έχει και..Έχει πως από τα 3gb που έχει η συσκευή μένουν τόσα ελεύθερα και αν είναι δυνατόν το touchwiz κάνει refresh τις εφαρμογές ακόμα και με τόση ram...Το έχει η γυναίκα μου και την πειράζω που εγώ με nexus 5 έχω καλύτερο multitasking. Το θέμα είναι γενικά ότι βαρεθήκαμε το πρήξιμο με τα octa-core και τα 3-4gb ram..απλά τα πράγματα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:01

Εγώ έχω να πώ οτι το s6 μόνο σε σκοτεινές φωτογραφίες ήταν καλύτερο . .. Στις κανονικές φωτογραφίες (προσωπική αίσθηση ) ήταν οτι το iphone είχε καλύτερη χρωματική ισορροπία και κορεσμό ... αλλά γούστα είναι αυτά ... Εμένα δεν μου άρεσε ουτε η HD οθόνη , για να το πώ καλύτερα , δεν είχε καμία διαφορά στα μάτια μου απο την τεχνικά χειρότερη του iphone ... 

#48   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:15

f1.9 και 16mp ισως

απαντηση ειναι αυτη?...που θα με κανει να κλαψω κιολας? Βρε μαθετε να γραφετε πιο "ηπια" και αποφευγετε τις υπερβολες γιατι αλλιως χανεται η ουσια αυτων που θελετε να πειτε.

#49   hellspawn

hellspawn

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:hellspawn81

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:23

απαντηση ειναι αυτη?...που θα με κανει να κλαψω κιολας? Βρε μαθετε να γραφετε πιο "ηπια" και αποφευγετε τις υπερβολες γιατι αλλιως χανεται η ουσια αυτων που θελετε να πειτε.

Να σου στείλω ένα μαντήλι...Απλά πρέπει να μάθουν πως τα mp δεν την φωτογραφία καλύτερη ούτε και η τιμή του διαφράγματος μόνη της..Το σημαντικότερο ρόλο τον παίζει ο αισθητήρας και κυρίως η φυσική διάσταση (και όχι τα πολλλά mp) και τα οπτικά του στοιχεία !! Μετά εξίσου σημαντικό ρόλο πάιζουν ο επεξεργαστής εικόνας και οι αλγόριθμοι...Αλλά τι λέω και εγώ..Πάω να κλάψω με την ησυχία μου...

#50   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:34

romeo...rromeoooo....εισαι ο rromeoooooooooo? :huh:

ρε φιλε αν ειναι να βγαλω το κτικιο να μου λειπει.

ναι τα νουμερα του φακου δειχνουν καλυτερη φωτο δλδ πως θα γινει τωρα;;;;

ψαξε λιγο και θα δεις οτι εχει καλυερο φακο!

και αυτο που και καλα παρουσιασε καινοτομια το εχει στα s6 -s6 edge και τα λοιπα απο τοσους μηνες πριν η samsung...

μαλλον σε λαθος forum εισαι!!

Συνεχιζω.. ασε τα νουμερα και περιμενε το official review που θα κανουν στις καμερες!! το ποιος εχει καλυτερο φακο θα φανει συντομα (και η buggati εχει καλυτερο κινητηρα αλλα ενα ταπεινο gtr την περναει απο πανω)

για ποια καινοτομια μιλας??

επισης σε αλλο σου Post μιλας για Lag των 6αριων στην 9.1!! ας μη πιασουμε για ακομα μια φορα αυτην την κουβεντα..εδω δεν Lagαρει το 5αρι μου θα lagαρει το 6?

και τελος, μην λεμε καθε φορα οτι μας συμφερει? σας "τσουζει" που ενας κατωτερος επεξεργαστης σας περναει απο πανω...και γυρνατε και μας λετε προβατα...

Τελευταία επεξεργασία από: PariS21, 22/09/2015 - 14:35

#51   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:41

romeo...rromeoooo....εισαι ο rromeoooooooooo? :huh:

ρε φιλε αν ειναι να βγαλω το κτικιο να μου λειπει.

ναι τα νουμερα του φακου δειχνουν καλυτερη φωτο δλδ πως θα γινει τωρα;;;;

ψαξε λιγο και θα δεις οτι εχει καλυερο φακο!

και αυτο που και καλα παρουσιασε καινοτομια το εχει στα s6 -s6 edge και τα λοιπα απο τοσους μηνες πριν η samsung...

τα νουμερα απο μονα τους δεν δειχνουν ποτε τιποτα. Εχουμε δει πατατες στη φωτογραφια με "χαρακτηριστικα"....τεσπα αστο αυτο ειναι εκτος θεματος.

Το μονο που ειπα και παντα λεω ειναι να μην γραφουμε απλα για να λεμε κατι.Μπορεις να ισχυριστεις και να εχεις δικιο οτι το το S6 βγαζει καλυτερες φωτο σε δυσκολες συνθηκες. Οκ...αλλα να γραφεις 4 γραμμες για το ποσο γαματο ειναι σε σχεση με ενα τηλεφωνο που το πως φωτογραφιζει δεν εχεις δει ακομα...ε αυτο μονο καποιος παλιος συμφορουμιτης θα το εκανε (ονοματα δεν λεμε) :D

#52   N0thinGsPeciaL

N0thinGsPeciaL

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:44

τα νουμερα απο μονα τους δεν δειχνουν ποτε τιποτα. Εχουμε δει πατατες στη φωτογραφια με "χαρακτηριστικα"....τεσπα αστο αυτο ειναι εκτος θεματος.

Το μονο που ειπα και παντα λεω ειναι να μην γραφουμε απλα για να λεμε κατι.Μπορεις να ισχυριστεις και να εχεις δικιο οτι το το S6 βγαζει καλυτερες φωτο σε δυσκολες συνθηκες. Οκ...αλλα να γραφεις 4 γραμμες για το ποσο γαματο ειναι σε σχεση με ενα τηλεφωνο που το πως φωτογραφιζει δεν εχεις δει ακομα...ε αυτο μονο καποιος παλιος συμφορουμιτης θα το εκανε (ονοματα δεν λεμε) :D

http://9to5mac.com/2...ra-gallery-mlb/

http://thenextweb.co...e-pretty-great/

γιαυτες τις φωτο λες????

#53   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:45

Θα δούμε άντρες με ροζ αειφον και θα γελάσουμε λίαν συντόμως αχαχα

δεν μπορώ να δω κάτι αστείο... και εγώ σε ροζ το πήρα... σε 5 μέρες στο περίπου το περιμένω... :) 

#54   dimos1

dimos1

iPH User

• 182 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:47

Εγώ έχω να πώ οτι το s6 μόνο σε σκοτεινές φωτογραφίες ήταν καλύτερο . .. Στις κανονικές φωτογραφίες (προσωπική αίσθηση ) ήταν οτι το iphone είχε καλύτερη χρωματική ισορροπία και κορεσμό ... αλλά γούστα είναι αυτά ... Εμένα δεν μου άρεσε ουτε η HD οθόνη , για να το πώ καλύτερα , δεν είχε καμία διαφορά στα μάτια μου απο την τεχνικά χειρότερη του iphone ... 

Ιεροσυλία αυτό που είπες...Αλλά θα συμφωνήσω επειδή είναι προσωπική σου άποψη... Στα άλλα νέα της ημέρας η οθόνη του Galaxy S6 είναι επίσημα η καλύτερη οθόνη που υπάρχει σε κινητό στον κόσμο και αυτό μετρημένο με πανάκριβα μηχανήματα σε σχετικά εργαστήρια..ότι και να πω κι εσύ κι εγώ..να χαμε να λέγαμε :P

#55   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:47

REVIEW 6s PLUS MKBHD!!!!!!!!!!!!!!

#56   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 14:53

σε αυτες εχει περασει φιλτρα απο πανω (της πλακας)....αλλα δεν μου λενε και κατι

#57   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 15:34

Τι ''ομορφα'' που τα λεμε!

Παντως για να επανελθω στο θεμα iPhone 6s/Plus....φετος εχω το μεγαλυτερο ''προβλημα'' για το αν θελω να το παρω....ή να περιμενω για πρωτη φορα το 7....?!

( Προβληματα κι αυτα!! :blush:  :)  )

#58   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/09/2015 - 15:36

Παντως για να επανελθω στο θεμα iPhone 6s/Plus....φετος εχω το μεγαλυτερο ''προβλημα'' για το αν θελω να το παρω....ή να περιμενω για πρωτη φορα το 7....?!

Θες 3DTouch και 4K Video με 2GB ram? Αν και συνηθως μονο που αναρωτιομαστε αργα η γρηορα το αποκταμε!

#59   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 22/09/2015 - 15:36

Αν εχεις ακόμη το 6 - 6 plus, περίμενε για το 7.

#60   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 15:43

Με 6+ ειμαι....αλλα οπως λεει και φιλος απο πανω....αν αρχισεις να το σκεφτεσαι...το αποκτας κι ολας!! :)

Δεν ξερω....κατσε να ερθει με το καλο....και βλεπουμε γιατι για να παρω απ εξω δεν θα θελα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες