Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 6 ψήφοι

Unboxing iPhone 6s Rose Gold απο τυχερη κυρια στο San Diego ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
80 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/09/2015 - 15:45

Με 6+ ειμαι....αλλα οπως λεει και φιλος απο πανω....αν αρχισεις να το σκεφτεσαι...το αποκτας κι ολας!! :)

Δεν ξερω....κατσε να ερθει με το καλο....και βλεπουμε γιατι για να παρω απ εξω δεν θα θελα.

υπομονη αδερφε και εγω αναποφασιστος ειμαι ακομα και περιμενω να το δω στη πραξη για το αν αξιζει η οχι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/09/2015 - 16:05

Μακάρι να κόβαμε μόνο τα σουβλάκια για να το πάρουμε...Αλλά κόβονται ρε συ :huh:?? χαχαχα!!!

Δεν κοβονται με τιποτα ομως, μονο με τα δοντια βεβαια :D ασε συγγενεις εκτος Ελλαδος... εχω βαρεθει να τους κανω tease με βιντεο και φωτο πριν τα μασουλισω, φανταζεσαι και 4Κ και live photo να κανει ζουμ το σουβλακι, αυτα ειναι σου λεω!

Τελευταία επεξεργασία από: thanosdk, 22/09/2015 - 16:05

#63   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 16:12

Ένα ακόμα review 6s!

#64   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/09/2015 - 17:12

Live Periscoping για το 6S ο MKBHD. 

Για την ώρα μαθαμε ότι το 3D Touch δεν δουλεύει ούτε κάν σε όλες τις μαμά εφαρμογές.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#65   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 22/09/2015 - 17:32

Τι ''ομορφα'' που τα λεμε!

Παντως για να επανελθω στο θεμα iPhone 6s/Plus....φετος εχω το μεγαλυτερο ''προβλημα'' για το αν θελω να το παρω....ή να περιμενω για πρωτη φορα το 7....?!

( Προβληματα κι αυτα!! :blush:  :)  )

Περιμενε το 7! Eγω το plus μου το απολαμβανω καθε μερα και πιο πολυ....Τωρα ειδικα με το ios 9 και την τρελλη μπαταρια του,τα σπαει....
Υποψιαζομαι οτι το πραγματικο μεγαλειο θα ερθει με το 7!

#66   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/09/2015 - 17:44

Εντάξει το ροζ όπως και να το κανουμε είναι γυναικείο χρώμα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να το υιοθετήσει και ένας άντρας η ότι αν πάρει ροζ σημαίνει ότι τρίζει την όπισθεν.Ο καθένας ότι γουστάρει κάνει κάνει και τι θέλει αγοράζει.

#67   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 17:54

Kαι λιγη πλακα δεν βλαπτει....εξαλλου γυναικα την ξεκινησε σε φορουμ και οχι σε συνεδριο περι χρωματων.Το τι θα επακολουθουσε ειναι αναμενομενο αν και δεν διαβασα κατι κακο....μαλλον παρεξηγουνται ευκολα καποια γραφομενα

#68   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 18:17

Ο τυπάς στο video της verge κάνει πολύ σωστό επίλογο. Το 6s θα είχε νόημα για μετάβαση εφόσον όλες οι εφαρμογές υποστηρίξουν το 3d touch. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα έχει βγει ή θα πλησιάζει το 7.

4Κ δεν έχει πολύ νόημα αφού πολλοί δεν έχουν οθόνη που να την υποστηρίζει (ακόμη)

Άρα τι μένει; Η εμπρόσθια κάμερα, το ενισχυμενο σασι που το πληρώνεις με αύξηση βάρους και η μνήμη

Μάλλον η μνήμη είναι ο μόνος λόγος αναβαθμίσης, κάτι που θα μπορουσε να είχε γίνει ηδη απο περσυ...

Πως τώρα κάτι απλό και μάλλον λάθος να φαίνεται σαν προτερημα αναβάθμισης την επόμενη χρονιά μόνο μια εταιρία σαν την Apple μπορεί να κάνει .

PS 

Θα παρακαλούσα τους ανούσιους διαλόγους τύπου μαγκιας facebook να συνεχιστουν σε αντιστοίχους χώρους. Είναι ενοχλητικος 'θόρυβος" 

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 22/09/2015 - 18:21

#69   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 22/09/2015 - 18:51

Πάντως στο multicore που ειναι και το πιο σημαντικό ειναι αρκετά πίσω το iPhone 6s. Και μιλάμε για οθόνη hd το ένα εν έτει 2015 και quad hd το άλλο. Θα ήταν πιο δίκαια τα benchmarks αν είχαν τις ίδιες οθόνες.Οποτε μην τρελένεστε κάποιοι.

#70   hellspawn

hellspawn

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:hellspawn81

Δημοσίευση 22/09/2015 - 20:34

Αυτό από το s6 της γυναίκας μου... Για octa - core πολύ μικρή διαφορά σε multi score.

Συνημμένα αρχεία

#71   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 22/09/2015 - 21:36

Εμένα δεν με βλέπω για το 6s plus αφού κανείς δεν θέλει να αγοράσει το 6 plus μου με βλέπω να το κρατάω και για καλύτερη κάμερα και οθόνη θα πάω στη Samsung πρώτη φορά στο απλό s6 όταν πέσει σε κάνα δίμηνο στα 400 στο Σκρουτζ η έστω στο G4...δεν ειναι και τρελή αναβάθμιση μόνο η μνήμη και λίγο πιο γρήγορος ο επεξεργαστής Αν έχεις το 6αρι όποτε αν δεν πουληθεί πάω για κάτι άλλο στα μισά λεφτά και ούτε

#72   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/09/2015 - 22:03

Πάντως στο multicore που ειναι και το πιο σημαντικό ειναι αρκετά πίσω το iPhone 6s. Και μιλάμε για οθόνη hd το ένα εν έτει 2015 και quad hd το άλλο. Θα ήταν πιο δίκαια τα benchmarks αν είχαν τις ίδιες οθόνες.Οποτε μην τρελένεστε κάποιοι.

βασικα το multicore ειναι το πιο ανουσιο! μην τα μπερδευεις!

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#73   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2015 - 22:51

Εμένα δεν με βλέπω για το 6s plus αφού κανείς δεν θέλει να αγοράσει το 6 plus μου με βλέπω να το κρατάω και για καλύτερη κάμερα και οθόνη θα πάω στη Samsung πρώτη φορά στο απλό s6 όταν πέσει σε κάνα δίμηνο στα 400 στο Σκρουτζ η έστω στο G4...δεν ειναι και τρελή αναβάθμιση μόνο η μνήμη και λίγο πιο γρήγορος ο επεξεργαστής Αν έχεις το 6αρι όποτε αν δεν πουληθεί πάω για κάτι άλλο στα μισά λεφτά και ούτε

Τι εννοείς κανείς δε το θέλει ; Τα έχουν μαζί σου ; Ή το πουλάς ακριβά ή το έχεις ταλαιπωρήσει και το πουλάς ακριβά . Αν θες να το πουλήσεις σίγουρα υπάρχει αγοραστής.

#74   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 22/09/2015 - 22:57

ακριβά δεν νομίζω να ειναι τα 630 για plus 16αρι με τη δερμάτινη θήκη της Apple. Μπορεί να φάνηκε ακριβό τις πρώτες μέρες που το έβαλα 680 αλλά το έκανα για τη θήκη και για το λόγο ότι κάθε άλλο απο ταλαιπωρημένο ειναι το είχα σαν δεύτερη συσκευή δεν το έπαιρνα μαζί πάντα με αποτέλεσμα να το φόρτιζω ανά πέντε μέρες...όποτε έχει και λίγους κύκλους φόρτισης. Ίσως χαλάει τους ψαγμένους το 16gb

#75   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2015 - 06:40

Ναι ρε φίλε . Τα 16 άρια αρχίζουν να μην έχουν Ζήτηση αφού με 50 παραπάνω βρίσκεις αντίστοιχο 64 ιδίως εποχές που βιάζονται να το σπρώξουν. Κάνε υπομονή όταν θα βγουν τα μελανά σημεία του s :τιμή βάρος θα αναθερμανθεί η ζήτησης του. Βάλτο και άλλου εκτός από δω που έχουμε μαζευτεί πολλοί ...ψαγμένοι .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες