To 60% των A9 επεξεργαστών του iPhone 6S κατασκευάζεται από την TSMC και το 40% από την Samsung
Δημοσίευση 23/11/2015 - 22:45
Αλλά είναι θέμα χρήσης μόνο
Άλλη μέρα είχα μονο 6 ώρες χρήσης
IPad air 2 μέσω tapatalk
Ad
Δημοσίευση 23/11/2015 - 22:55
ImageUploadedByTapatalk1448311459.586653.jpg
Αλλά είναι θέμα χρήσης μόνο
Άλλη μέρα είχα μονο 6 ώρες χρήσης
IPad air 2 μέσω tapatalk
Εννωεις χρηση 3g wifi αν παιξεις παιχνιδι η μονο surfing και ετσι; και κατι ακομα ο καλυτερος τροπος για φορτισεις ειναι οταν φτανει 20% να το βαζουμαι μεχρι 100% και το βγαζουμε;
Δημοσίευση 23/11/2015 - 23:00
Αλλά το καλύτερο από όλα να μην ασχολησε με μπαταρία και να χαρείς το τηλ σου. Εγω έχω και apple watch και δεν ανάβει όλη την ώρα η οθόνη του Iphone, ακόμα πολλές κλήσεις και μηνύματα ( ακόμα viber kai messenger) τις απαντάω από apple watch.. 3g εγω τα έχω πάντα ανοιχτά. Από τη δική σου χρήση λοιπόν και μόνο εξαρταται. Έχω δει χρήση σε 6αρι με 9 ώρες. Δεν νομίζω βέβαια να έκανε πολλά πράγματα αλλά την έκανε
IPad air 2 μέσω tapatalk
Δημοσίευση 08/12/2015 - 00:50
Δημοσίευση 08/12/2015 - 01:05
Σήμερα είδα αυτό το ποστ τυχαία και νομίζω ότι όσοι έχουν επεξεργαστή Samsung τιμωρούνται από την Apple για τις κρυφές σκέψεις που κάνανε στο παρελθόν να γυρίσουν σε android !!!!καλα να πάθετε !!!
Aν ήταν έτσι, θα έπρεπε να έχω πάρει με samsung με τόσα android που έχουν περάσει από τα χέρια μου
Αλλά όοοοχι! TSMC
Δημοσίευση 08/12/2015 - 01:10
δεν τιμωρεί τους πρώην κατόχους αλλά αυτούς που το σκέφτονται κάθε τρεις και λίγο να αλλαξοπιστήσουνAν ήταν έτσι, θα έπρεπε να έχω πάρει με samsung με τόσα android που έχουν περάσει από τα χέρια μου
Αλλά όοοοχι! TSMC
Δημοσίευση 08/12/2015 - 01:11
δεν τιμωρεί τους πρώην κατόχους αλλά αυτούς που το σκέφτονται κάθε τρεις και λίγο να αλλαξοπιστήσουν
Aν δεις τους τελευταίους μήνες πόσες φορές έχω πει ότι το S6 Edge / S6 Edge Plus με ψήνουν, θα απορείς γιατί δεν έχει καεί η συσκευή μου ακόμα
Αλλά Cloud Services & iOS & Mac είναι μονόδρομος, και δεν το μετανιώνω /offtopic
Δημοσίευση 08/12/2015 - 01:15
τελικα υπάρχει διαφορά μεταξυ των επεξεργαστών;;ρωτάω γιατί βλέπω το τοπικ έμεινε θαμμένο κανα μήνα...Από ότι φαίνεται τσάμπα ντόρος έγινεAν δεις τους τελευταίους μήνες πόσες φορές έχω πει ότι το S6 Edge / S6 Edge Plus με ψήνουν, θα απορείς γιατί δεν έχει καεί η συσκευή μου ακόμα
Αλλά Cloud Services & iOS & Mac είναι μονόδρομος, και δεν το μετανιώνω /offtopic
By the way το δικό μου έχει Samsung μόλις το ειδα
Δημοσίευση 08/12/2015 - 01:17
τελικα υπάρχει διαφορά μεταξυ των επεξεργαστών;;ρωτάω γιατί βλέπω το τοπικ έμεινε θαμμένο κανα μήνα...Από ότι φαίνεται τσάμπα ντόρος έγινε
By the way το δικό μου έχει Samsung μόλις το ειδα
Kαμία διαφορά. Η μάλλον για να είμαι αντικειμενικός, απειροελάχιστες διαφορές.
Μπορείς να δεις στο youtube αναλυτικά βίντεο πάνω στο θέμα από τους γνωστούς reviewers (ΜΚΒΗD , Austin Evans κλπ) που εξηγούν το "Chipgate".
Δημοσίευση 08/12/2015 - 01:19
δεν αξίζει να μπαίνω και σε άλλους ψυχαναγκασμους...μόλις πριν λίγο καιρό ξεπέρασα αυτόν της μπαταρίας όποτε άσε δεν είμαι για τέτοια εγώ χεχεKαμία διαφορά. Η μάλλον για να είμαι αντικειμενικός, απειροελάχιστες διαφορές.
Μπορείς να δεις στο youtube αναλυτικά βίντεο πάνω στο θέμα από τους γνωστούς reviewers (ΜΚΒΗD , Austin Evans κλπ) που εξηγούν το "Chipgate".
Δημοσίευση 08/12/2015 - 01:25
δεν αξίζει να μπαίνω και σε άλλους ψυχαναγκασμους...μόλις πριν λίγο καιρό ξεπέρασα αυτόν της μπαταρίας όποτε άσε δεν είμαι για τέτοια εγώ χεχε
χαχαχαχαχα το ίδιο έλεγα, αλλά δεν κρατήθηκα να μη δω τι chip έχω
Σε κάθε περίπτωση, σε καθημερινή χρήση η διαφορά είναι 2-3% και αν, οπότε δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανένας να το ψάξει.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες