iOS 9.0.2
Δημοσίευση 04/10/2015 - 17:53
Ad
Δημοσίευση 04/10/2015 - 18:02
Ποιος τρομοκράτησε ποιον;ΕΣΥ ειπες για τις γνωστοποιήσεις οτι δεν ειναι θέμα λειτουργικού απλα εμείς δεν ψάχνουμε.. Τελικά εμείς δεν ψάχνουμε η ειναι θέμα λειτουργικού; Εγω λεω οτι ειναι ένα κλικ πιο αργό δεν είπα ποτέ οτι σέρνεται μην βάζεις λόγια που δεν έχω πει. Με τις γνωστοποιήσεις τι γινεται; Ειναι ρύθμιση τελικά αυτός ο αχταρμάς;
Γινεται οτι δεν ψάχνεις.
Δεν τα εχει κατηγοριοποιημενα, αλλα μπορείς ρυθμισεις > ειδοποιησεις > να επιλέξεις ενα app και να το βάλεις στο off.
Τα apps ειναι αλφαβητικα πια στο iOS 9 (τουλάχιστον αυτό βλέπω στο iPad και διαβάζω online).
Αλλά φυσικά. Bug ειναι και αυτό.
Πέτα τον αχταρμά στον τοίχο, να ηρεμησει ο αχταρμάς.
Δημοσίευση 04/10/2015 - 18:33
Δημοσίευση 04/10/2015 - 18:34
Ευχαριστω. Αυτό ακριβώς λέω.
Εχω βαρεθεί να διαβάζω "ένα τσικ πιο αργό". Νέα μονάδα μέτρησης lag ανακαλύψαμε.
Σορρυ για τον εκνευρισμό, αλλά καταντάει κουραστικό από κάποια στιγμή και μετά.
Σε παρακαλω. Το τσικ είναι πολύ σοβαρή μονάδα μέτρησης. Μην την ειρωνεύεσαι. Η αντίστοιχη πιο γρήγορη είναι το "φςςςς" και η πιο αργή η "ΤαΖαΜουΑργά".
Δημοσίευση 04/10/2015 - 18:35
Σε παρακαλω. Το τσικ είναι πολύ σοβαρή μονάδα μέτρησης. Μην την ειρωνεύεσαι. Η αντίστοιχη πιο γρήγορη είναι το "φςςςς" και η πιο αργή η "ΤαΖαΜουΑργά".
Ξεχνας το "φσσσιτ μπόινγκ" και θα σε μαλώσω.
Δημοσίευση 04/10/2015 - 18:40
Μονο εσυ και ο απο πάνω τόσα προβλήματα.
Δεν ειδα άλλον να παραπονιέται και να γκρινιάζει 24/7.
Αλλά μάλλον δεν ειναι power users οι άλλοι, έχουν το κινητο για την καφετέρια, σωστα;
Τέλος πάντων.
Εσείς κάντε ότι θέλετε, δικές σας συσκευές ειναι, εσείς αποφασίζετε.
Αλλά σταματήστε επιτέλους αυτή τη γκρινια.
Το καταλάβαμε. Έχετε πρόβλημα με το iOS 9.
Είτε είναι ενα τσιπ πιο αργό, είτε έχει φοβερά bugs (σε εσάς ξαναλέω, γιατι κανένας άλλος δεν είδα να έχει τόσα προβληματα μαζεμένα).
Ότι και να κάνετε στα πλαίσια της κοινότητας εδώ, το πολύ να τρομοκρατήσετε μερικούς χρήστες οτι θα σέρνεται η συσκευή τους (που δεν θα σενρεται) και να τους αναγκάσετε να μην αναβαθμισουν.
Eγώ νομίζω ότι όλο αυτό είναι μεν ψυχολογικό αφενός, αλλά αφετέρου ίσως δεν το ψάξανε να διαβάσουν ότι υπήρχαν προβλήματα και σκαλώματα αρκετές φορές με ΟΤΑ αναβάθμιση οπότε να το κάνουν μια και καλή ένα restore/setup as new να τελειώνει η υπόθεση.
Δημοσίευση 04/10/2015 - 18:40
αρα τι δεν ψάχνω ακριβως;Γινεται οτι δεν ψάχνεις.
Δεν τα εχει κατηγοριοποιημενα, αλλα μπορείς ρυθμισεις > ειδοποιησεις > να επιλέξεις ενα app και να το βάλεις στο off.
Τα apps ειναι αλφαβητικα πια στο iOS 9 (τουλάχιστον αυτό βλέπω στο iPad και διαβάζω online).
Αλλά φυσικά. Bug ειναι και αυτό.
Πέτα τον αχταρμά στον τοίχο, να ηρεμησει ο αχταρμάς.
Δημοσίευση 04/10/2015 - 18:45
Eγώ νομίζω ότι όλο αυτό είναι μεν ψυχολογικό αφενός, αλλά αφετέρου ίσως δεν το ψάξανε να διαβάσουν ότι υπήρχαν προβλήματα και σκαλώματα αρκετές φορές με ΟΤΑ αναβάθμιση οπότε να το κάνουν μια και καλή ένα restore/setup as new να τελειώνει η υπόθεση.
Κανουν as new νομίζω. Πιο πολύ θεωρω ότι ειναι θέμα πως θα σου κάτσει κάτι απο την αρχη στο μυαλό.
Π.χ. Αν δω μια νεα φερραρι (λέμε τωρα) και μου φανεί άσχημη απο την αρχή (που δεν παίζει, αλλα για το παράδειγμα βολεύει), ότι βελτιώσεις και να μου πεις οτι έχει, πάντα θα τη βλέπω άσχημη.
αρα τι δεν ψάχνω ακριβως;
Δεν ψάχνεις να δεις τι γίνεται και τι αλλαγές έχει το iOS. Νομίζεις οτι ειναι όλα αχταρμάς επειδή απλά ειναι αλφαβητικά αντί να ειναι χωρισμένα σε active/inactive και κατηγορείς την Apple για κάτι που εσύ δεν πρόσεξες. Κάνω κάτι λάθος στο συλλογισμό μου;
Το Google δεν δαγκώνει, ειναι φίλος μας και εργαλείο.
Δημοσίευση 04/10/2015 - 18:53
Eπίσης, όταν γυρίσεις το Sort by σε manually, τότε μπορείς να βάζεις εσύ τα notifications σε ότι σειρά θες.
Συγκεκριμένα, μόλις πατήσεις edit αλλάζει το view και σε αφήνει να βάλεις τις εφαρμογές σε ότι σειρά θες, και όταν τελειώσεις και πατήσεις done, τις ξαναβάζει αλφαβητικά όπως ήταν ώστε να μπορείς να βρεις και να επεξεργαστείς ότι θες (κρατώντας όμως στο NC τη σειρά που έθεσες πριν).
Φοβερό;
Δημοσίευση 04/10/2015 - 23:38
Δημοσίευση 05/10/2015 - 01:24
Είμαι με 9.0.1 και δεν μου βγάζει με τίποτα την αναβάθμιση μέσω OTA ότι κι αν κάνω...τι να κάνω δηλαδή...κανένα restart...δεν έχω και πολλές επιλογές! Βαριέμαι πάλι μέσω iTunes....
Καμία ιδέα;;;
Παλιά έβγαινε μια αναβάθμιση και αμέσως την έβλεπα σαν επιλογή...τι κόλλημα είμαι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω! Παρεπιπτόντως...ούτε την 9.0.1 μου είχε βγάλει και πήγα πάλι μέσω iTunes αλλά τώρα δεν....
Τι λέτε;; Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω μπας και τη δω να κάνω την αναβάθμιση επιτέλους!
(Με iPhone 6 Plus είμαι)
Δημοσίευση 05/10/2015 - 01:43
Καλημέρα μας!
Είμαι με 9.0.1 και δεν μου βγάζει με τίποτα την αναβάθμιση μέσω OTA ότι κι αν κάνω...τι να κάνω δηλαδή...κανένα restart...δεν έχω και πολλές επιλογές! Βαριέμαι πάλι μέσω iTunes....
Καμία ιδέα;;;
Παλιά έβγαινε μια αναβάθμιση και αμέσως την έβλεπα σαν επιλογή...τι κόλλημα είμαι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω! Παρεπιπτόντως...ούτε την 9.0.1 μου είχε βγάλει και πήγα πάλι μέσω iTunes αλλά τώρα δεν....
Τι λέτε;; Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω μπας και τη δω να κάνω την αναβάθμιση επιτέλους!
(Με iPhone 6 Plus είμαι)
Πήγαινε απο γενικά - πληροφορίες και τσέκαρε ξανά αν θα σου βγάλει το Pop-up.
Διαφορετικά, επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
Δημοσίευση 05/10/2015 - 08:08
Δημοσίευση 05/10/2015 - 12:31
Δημοσίευση 05/10/2015 - 14:42
Knowledge Is Power
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες