Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iTunes 12.3 error 7 Windows 10

• Please log in to reply
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   actionagos

actionagos

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/09/2015 - 22:49

Καλησπέρα, μετά την αναβάθμιση του iTunes σε 12.3 δεν μπορώ να τρέξω την εφαρμογή. Μου εμφανίζει "iTunes was not installed correctly. Please reinstall iTunes. Error 7 (Windows error 1114). Χρησιμοποιώ windows 10 και πρώτη φορά αντιμετωπίζω αντίστοιχο θέμα. Έχω σβήσει και ξανακατεβάσει το iTunes ακόμα και παλαιότερες εκδόσεις αλλά το θέμα παραμένει. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/09/2015 - 23:43

Πήγαινε απο πίνακα ελέγχου και αφαίρεσε τα παρακάτω. Ξανά το iTunes εγκατάσταση μετά.

Apple Application Support
Apple Mobile Device Support
Apple Software Update
Bonjour
iTunes

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   actionagos

actionagos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2015 - 23:56

Ευχαριστώ. Το έχω κάνει πολλές φορές αλλά καμιά ελπίδα.

#4   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 00:34

Κατέβασε τότε τη τελευταία έκδοση του .NET Framework απο εδώ.

Θα το τρέξεις αφού πρώτα αφαιρέσεις ξανά τα παραπάνω.

Κάνε το iTunes εγκατάσταση ξανά μετά τρέχοντας το ως Admin.

LG8ISzO.gif

#5   actionagos

actionagos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 01:39

Μου λέει πως η εγκατάσταση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί υπάρχει ήδη η έκδοση που μου πρότεινες. Ακόμα και το επίσημο forum της apple αναφέρει λύσεις έως τα windows 8.1. Πάντως πριν αναβαθμίσω το iTunes δεν είχα κανένα θέμα. Ίσως είναι προβληματική έκδοση.

#6   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2015 - 02:06

Το πρόβλημα είναι καθαρά στο PC σου. Tις περισσότερες φορές ευθύνεται το Apple Software Update ή το .NET.

Εναλλακτικά διαγράφεις οτι δεις στον Apple απο εδώ C:\Program Files\Common Files\Apple.

LG8ISzO.gif

#7   Stelios21R

Stelios21R

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 01/10/2015 - 08:11

Μου λέει πως η εγκατάσταση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί υπάρχει ήδη η έκδοση που μου πρότεινες. Ακόμα και το επίσημο forum της apple αναφέρει λύσεις έως τα windows 8.1. Πάντως πριν αναβαθμίσω το iTunes δεν είχα κανένα θέμα. Ίσως είναι προβληματική έκδοση.

Πηγαίνε στο Settings -> System ->Apps & Features   και κοίτα οτι υπάρχει απ'αυτα τα προγράμματα και  κάντα unistall.

#8   stark

stark

iPH Contributor

• 1,055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 01/10/2015 - 11:11

Ακολούθησε κατά γράμμα αυτές τις οδηγίες για την ολική αφαίρεση του iTunes και των σχετικών αρχείων της Apple.

https://support.appl.../en-us/HT204275

Εκεί που λέει 

Make sure that iTunes and its related components are completely uninstalled
In most cases, removing iTunes and its related components from the Control Panel will remove all supporting files belonging to those programs. In some rare cases, files might be left behind. After following the steps above, confirm that the following files and folders have been removed. If any are left, remove them.,

C:\Program Files\Bonjour
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support
C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support
C:\Program Files\Common Files\Apple\CoreFP
C:\Program Files\iTunes\
C:\Program Files\iPod\

υπάρχει πιθανότητα να μην σε αφήνει να σβήσεις κάποια αρχεία γιατί θα "είναι σε χρήση". Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να τερματίζεις τα σχετικά tasks από τη Διαχείριση εργασιών, και κάποια αρχεία .DLL που δεν θα σβήνουν με τίποτα μπορείς να τα κάνεις uregistered με το εξής εργαλείο: 

Οταν θα έχεις αφαιρέσει ΟΛΑ τα παραπάνω, μετά ξανακάνεις install το iTunes και λογικά όλα θα είναι ΟΚ.

Τα παραπάνω από προσωπική εμπειρία και πρόσφατο μανίκι που έφαγα επειδή είχα κι εγώ προβλήματα και αυτό που έφταιγε ήταν το ότι δεν είχαν διαγραφεί ΕΝΤΕΛΩΣ και ΟΛΑ τα παλιά και προβληματικά αρχεία της Apple στο PC μου.

Ελπίζω να σε βοηθήσουν όλα αυτά.

#9   actionagos

actionagos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2015 - 19:48

Ακολούθησε κατά γράμμα αυτές τις οδηγίες για την ολική αφαίρεση του iTunes και των σχετικών αρχείων της Apple.

https://support.appl.../en-us/HT204275

Εκεί που λέει 

Make sure that iTunes and its related components are completely uninstalled
In most cases, removing iTunes and its related components from the Control Panel will remove all supporting files belonging to those programs. In some rare cases, files might be left behind. After following the steps above, confirm that the following files and folders have been removed. If any are left, remove them.,

C:\Program Files\Bonjour
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support
C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support
C:\Program Files\Common Files\Apple\CoreFP
C:\Program Files\iTunes\
C:\Program Files\iPod\

υπάρχει πιθανότητα να μην σε αφήνει να σβήσεις κάποια αρχεία γιατί θα "είναι σε χρήση". Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να τερματίζεις τα σχετικά tasks από τη Διαχείριση εργασιών, και κάποια αρχεία .DLL που δεν θα σβήνουν με τίποτα μπορείς να τα κάνεις uregistered με το εξής εργαλείο: 

Οταν θα έχεις αφαιρέσει ΟΛΑ τα παραπάνω, μετά ξανακάνεις install το iTunes και λογικά όλα θα είναι ΟΚ.

Τα παραπάνω από προσωπική εμπειρία και πρόσφατο μανίκι που έφαγα επειδή είχα κι εγώ προβλήματα και αυτό που έφταιγε ήταν το ότι δεν είχαν διαγραφεί ΕΝΤΕΛΩΣ και ΟΛΑ τα παλιά και προβληματικά αρχεία της Apple στο PC μου.

Ελπίζω να σε βοηθήσουν όλα αυτά.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα κατά γράμμα (αφαίρεσα από τον πίνακα ελέγχου με τη σειρά που λέει και έσβησα ό,τι αρχείο από apple βρήκα στο pc μου-ήταν ένας φάκελος iTunes στη μουσική μου, δε βρήκα άλλο από το seach) αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. Έχω απογοητευτεί πλήρως. Βασικά δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί με το που έγινε η αναβάθμιση προκλήθηκε αυτός ο χαμός.

#10   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1,095 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/10/2015 - 20:09

Μιας και εχω χρονο τωρα, θα σε βοηθησω να το φτιαξεις μια και καλη, σου αφησα pm για πιο γρηγορα να ξεμπερδευεις.

#11   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2015 - 00:12

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα κατά γράμμα (αφαίρεσα από τον πίνακα ελέγχου με τη σειρά που λέει και έσβησα ό,τι αρχείο από apple βρήκα στο pc μου-ήταν ένας φάκελος iTunes στη μουσική μου, δε βρήκα άλλο από το seach) αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. Έχω απογοητευτεί πλήρως. Βασικά δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί με το που έγινε η αναβάθμιση προκλήθηκε αυτός ο χαμός.

32 ή 64bit το PC σου?

Κατέβασε και τρέξε αυτό. Αν έχεις Antivirus απεν/ποίησε το.

LG8ISzO.gif

#12   actionagos

actionagos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2015 - 15:06

32 ή 64bit το PC σου?

Κατέβασε και τρέξε αυτό. Αν έχεις Antivirus απεν/ποίησε το.

64bit. Ακόμα το παλεύω

#13   actionagos

actionagos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2015 - 16:11

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους ειδικά τον @

thanosdk

για το ενδιαφέρον και τον χρόνο του. Επιτέλους λύθηκε το ζήτημα κάνοντας όλα τα βήματα αλλά εγκαθιστώντας την προηγούμενη έκδοση από τη 12.3

#14   nikolasd9451

nikolasd9451

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 29/02/2016 - 11:44

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΩ ΤΟ ITUNES. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

#15   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 29/02/2016 - 13:24

Καταρχάς μη γράφεις με κεφαλαία.

Τι λειτουργικό έχεις στο PC? Πήγαινε για αρχή απο απο πίνακα ελέγχου και βρες το Apple Software Update.

Κάνε δεξί κλικ και Repair.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια