Εχω τα windows 8.1.
στο Apple software update δεν ειχε ενημερωσεις , εκτος Quick time οπου εκανα το update κανονικα .
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 29/02/2016 - 22:06.
Merge
Δημοσίευση 29/02/2016 - 21:56
Εχω τα windows 8.1.
στο Apple software update δεν ειχε ενημερωσεις , εκτος Quick time οπου εκανα το update κανονικα .
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 29/02/2016 - 22:06.
Merge
Δημοσίευση 29/02/2016 - 22:25
Πίνακα ελέγχου - προγράμματα.
Εκεί θα δείς το Apple Software Update. Όχι για να κάνεις κάποιο Update, αλλά για το Repair.
Διαφορετικά 2 λύσεις έχεις. Είτε να περάσεις προηγούμενη έκδοση, είτε να πας στα 10.
Νομίζω οτι το προβλημα ξεκινησε οταν εκανα Update στα windows 10 .. μετα εκανα επαναφορα διοτι ηταν πολυ αργα τα windows και απο τοτε σταματισε να παιζει to itunes...
Δημοσίευση 01/03/2016 - 10:22
Τι εννοείς επαναφορά?
Αφαίρεσε ξανά τα παραπάνω απο πίνακα ελέγχου, κλείσε το Antivirus και ο,τι άλλο έχεις και πέρασε αυτή την έκδοση.
εκανα επαναφορα στα windows και επεστρεψα στην εκθοση 8 που ημουν πριν κανω το update . απο τοτε το itunes δεν λειτουργει .
Ευχαριστώ πολυ για βοηθεια ..
Δημοσίευση 01/03/2016 - 11:06
για δοκιμασε σβησε ολα οτι εχει σχεση με itunes απο το pc σου και ξανακατεβασε η την τελευταια η αυτη που ειχες κι επαθζε στο pc σου!!!κανονικα χρειαζεσαι να σωσεις τα πραγματα σου καπου να κανεις format στο κομπιουτερ δεν ειναι λυση τωρα η επαναφοραεκανα επαναφορα στα windows και επεστρεψα στην εκθοση 8 που ημουν πριν κανω το update . απο τοτε το itunes δεν λειτουργει .
Ευχαριστώ πολυ για βοηθεια ..
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 01/03/2016 - 11:07.
Δημοσίευση 01/03/2016 - 14:23
Πέρασε τη παραπάνω έκδοση με την αφαίρεση για αρχή.
Η συσκευή σε ποιο iOS?
9.2.1 . το εκανα , αλλα δεν εκανε δουλεια . μου βγαζει το ιδιο οταν παω να κανω ανοιγμα στο itunes
Δημοσίευση 18/05/2016 - 22:13
Καλησπέρα κι απο μένα... Έχω ένα παρόμοιο θεματάκι, που νομίζω δεν χρειάζεται να ανοίξω νέο thread!
Έχω εγκαταστήσει τα Windows 10, και το iTunes που δουλεύω είναι το 12.2.2.25 !
Εδώ και κανένα μήνα περίπου, και όταν ανοίγω το iTunes μου εμφανίζει ένα παράθυρο αναβάθμισης στην 12.4 έκδοση!
Ξεκινάω να την κάνω και λίγο πριν το τέλος της εγκαταστασης μου βγάζει το ακόλουθο
There is a problem with this Windows installer package.
A program required for this install to complete
could not be run. Contact your support personnel
or package vendor.
Μετά απο αυτό η μόνη επιλογή είναι να τερματ'ισω την εγκατάσταση χωρίς φυσικά να ολοκληρωθεί!
Καμιά ιδέα για το τί να κάνω ρε παιδιά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δημοσίευση 03/08/2017 - 10:24
Για αρχή, απο πίνακα ελέγχου πήγαινε στα προγράμματα βρες το Apple Software Update και με δεξί κλίκ κάνε Repair.
Δοκίμασε ξανά μετά.
Μετά απο ένα χρόνο περίπου και βάλε να σε ευχαριστήσω! Κατάργησα το Apple Update Software και έτρεξε κανονικα το setup του iTunes!
Σε ευχαριστώ πολύ!
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες