Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone OS 4.0 features detailed (!?)

• Please log in to reply
48 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/01/2010 - 23:28

με την basement τι γινετε?θα αλλαξει και σε εμας που εχουμε την παλια με os 3.0?και αν θελουμε να κανουμε downgrade σε περιπτωσει που δεν μεινουμε ευχαριστημενει?

DOWNGRADE στην basement ΔΕΝ θα γινεται...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2,067 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 19/01/2010 - 23:33

DOWNGRADE στην basement ΔΕΝ θα γινεται...

το ξερω οτι δεν γινετε!απλως ρωταω αν αλλαξει η 04.26.08 που εχω τωρα αν γινει αναβαθμιση στην os 4.0!!!???

Attached Files

#18   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3,100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/01/2010 - 23:36

θα αλλάξει και η baseband αυτό είναι το μόνο σίγουρο

#19   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/01/2010 - 02:00

συμφωνω τοσα είχαν ακουστεί!Αν δεν ενεργοποιηθει το ράδιο νομιζω δεν αξίζει

+1 και από εμένα

#20   phaethon

phaethon

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2010 - 10:34

Καλα ολα αυτα...αλλα τοσες μερες τωρα ακουμε για 4G-νεα συσκευη....Δηλ αποκλειεται να ανακοινωθει αλλο&να βγει η συσκευη σε εμας τον Ιουνιο?

#21   andymourtz

andymourtz

iPH newbie

• 79 μηνύματα
  • Twitter:@@andymourtz
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 20/01/2010 - 13:19

Και βγαινει και στο τελος του μηνα που θα βγει και το Ibluenova.Πανω που λεγαμε θα εχουμε bluetooth,αντε παλι απ την αρχη.Oποτε και να θελα update παπαλα

Τελευταία επεξεργασία από: andymourtz, 20/01/2010 - 13:20.

#22   xxxice

xxxice

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2010 - 13:58

Αντε παλι ο Geo να πιασει δουλεια......νεο σηριαλ με jailbreak!!!!!Προσοχη μην μας πιασει η apple στον υπνο....σε καμια περιπτωση δεν κανουμε update του Firmware Μεχρι να βγει Jailbreak......οσοι επιθυμουν βεβαια να εχουν Jaibroken τηελφωνο!!!!

#23   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 20/01/2010 - 14:05

Το ibluetooth ειναι το λιγότερο . Οσοι αναβαθμίσουν θα κλειδωθουν ξανα και θα χασουν jailbrake . καλο θα ηταν να ειστε συγκρατημενοι και να μην αναβαθμισετε αν σας ενδιαφερει το jailbrake τουλάχιστον μεχρι να μαθουμε κανα νεο απο dev team και τον geohot . εγω προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οπως λειτουργει τωρα το τηλεφωνο . σταθεροποιηθηκαν και backgrounder ,proswitcher overboard χωρις κολληματα πλέον και όλα καλά .Αμα βγει και το ibluetooh νομιζω ειμαστε τέλεια .

#24   rocksugar

rocksugar

iPH User

• 168 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/01/2010 - 20:20

Το ibluetooth ειναι το λιγότερο . Οσοι αναβαθμίσουν θα κλειδωθουν ξανα και θα χασουν jailbrake . καλο θα ηταν να ειστε συγκρατημενοι και να μην αναβαθμισετε αν σας ενδιαφερει το jailbrake τουλάχιστον μεχρι να μαθουμε κανα νεο απο dev team και τον geohot . εγω προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οπως λειτουργει τωρα το τηλεφωνο . σταθεροποιηθηκαν και backgrounder ,proswitcher overboard χωρις κολληματα πλέον και όλα καλά .Αμα βγει και το ibluetooh νομιζω ειμαστε τέλεια .

αμην!!!!!

#25   jwr

jwr

iPH Contributor

• 1,090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 20/01/2010 - 23:38

Apple's One More Thing - iPhone 4G, OS 4.0, on Verizon?

Canaccord Adams αναλυτής Peter Misek πιστεύει ότι υπάρχει "μια καλή ευκαιρία" που θα είναι το iPhone 4G,να τρέχει OS 4.0, για την Verizon.

“Together with our semi-conductor partners, we have ascertained that there is a reasonable chance the Asian supply chain is prepping for mass production of a new iPhone in March, for availability in late Q2, likely June,” Misek wrote in a note to clients today. “The phone will be carried on Verizon and hence will operate on the CDMA network; however, it will also support European GSM and HSPA standards. An updated 4GS version that will support LTE is anticipated to arrive in June 2011. At this moment, we have not heard about the pricing of the device, but believe it will be different from what it is at the moment. While we remain of the view that tiered data plans are imminent, our checks indicate the new iPhone from Verizon will still come with an unlimited data plan.”

#26   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2010 - 00:23

Να ρωτησω κατι? Ανακοινωσε κατι η Apple οτι θα βγει η 4.0 στο event? Επειδη ολοι ειστε τοσο σιγουρο, λετε για το ibluenova, για baseband, για features αλλα εγω δεν ειδα καπου την Apple να λεει οτι θα βγει η 4.0 OS..

#27   gkanetidis

gkanetidis

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2010 - 00:46

Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link σχετικα με το τι πρεπει να κανω ετσι ωστε αν αναβαθμισω στην 4.0 να μπορω να επιστρεψω στν 3.2.1?

#28   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2010 - 00:49

Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link σχετικα με το τι πρεπει να κανω ετσι ωστε αν αναβαθμισω στην 4.0 να μπορω να επιστρεψω στν 3.2.1?

ΕΑΝ ΒΓΕΙ Η 4.0 ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΩΤΑ..δεν εχει βγει τιποτα ακομα

#29   anthopa

anthopa

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Twitter:@ianthapo
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/01/2010 - 13:03

Η Apple το μόνο σίγουρο είναι ότι άλλαξε αυτό που λέγαμε κινητό τηλέφωνο και δημιούργησε κάτι που εμένα προσωπικά με κάνει να γελάω με όλα τα άλλα κινητά της αγοράς. Όλοι ξέρουμε τι παραπάνω θέλουμε απο το OS 4.0 (bluetooth ΟΒΕΧ, radio, multitasking, καλύτερη διαχείρηση της ενέργειας της μπαταρίας) αλλα μην ξεχνάτε πως έχετε ήδη ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι το καλύτερο να γίνει ακόμα πιο καλό... Υπομονή λοιπόν... Και ας μην περιμένουμε απο μια εταιρία που είναι κερδοφόρα να τα ξεκλειδώσει όλα και να χάσει χρήματα. Μη ξεχνάτε πόσα χρήματα τους φέρνει το App Store και το Itunes (για μουσική). Και γιατί κανένας δεν αναφέρει τη προσθήκη της Ελληνικής γλώσσας στις φωνητικές εντολές? Δε θα ήταν ωραίο να λέμε "Κάλεσε τον Γιώργο στο σπίτι" αντί να λέμε "Call Giorgos at home" και όσους δεν έχουν προφορά να μη τους καταλαβαίνει? Εμένα προσωπικά με εξυπηρετεί πολύ όταν οδηγάω να δίνω φωνητικές εντόλες... καθώς το Iphone μου είναι για μένα η μουσική μου, το Gps μου και το τηλεφωνο μου κάθε φορα που είμαι στο αυτοκίνητο. Και πιστέψτε με... Τα κάνει όλα καλά, αλλά ακόμα πιο καλά είμαι σίγουρος πως θα τα κάνει και με τη κυκλοφορία της OS 4.0

#30   phaethon

phaethon

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2010 - 10:58

Eπειδη εχω μπερδευτει&εχω μεινε9ι με την απορια....,τελικα αναμενεται Iphone 4g μεχρι τον Ιουνιο η απλα μον εκδοση OS 4.0 ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες