Αυτό είναι όλο;
Έχω backup το τηλέφωνο στο PC και στο iCloud. Ήταν στην 8.4 με JB. Να επαναφέρω το backup τώρα πια που είμαι JB ή θα έχω θέματα σταθερότητας; Τι λες Νίκο;
Ευχαριστώ πολύ!
ποτέ δεν επαναφέρουμε backup από jb.
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:07
Αυτό είναι όλο;
Έχω backup το τηλέφωνο στο PC και στο iCloud. Ήταν στην 8.4 με JB. Να επαναφέρω το backup τώρα πια που είμαι JB ή θα έχω θέματα σταθερότητας; Τι λες Νίκο;
Ευχαριστώ πολύ!
ποτέ δεν επαναφέρουμε backup από jb.
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:14
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:21
Καλημέρα...μου βγάζει το εξής error....Μήπως φταίει που το iphone είναι σχεδόν γεμάτο?
(iphone 5s A1457 16GB)
Απεν/ποίησε το Encrypt Backup.
θα ήθελα να μάθω αν μπορω να κρατήσω ολα εχω κατεβάσει στο cydia και να κανω ενα jb και να κανω ολα άμεσος εγκατάσταση
AppInfo, AppSter απο εδώ.
cydia.jakes.site/
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:25
Καλησπερα παιδια, ηθελα να μαθω αν και εσας στην καρτελα Προβεβλημενα -> Εργαλεια για ξεκινημα ειναι κενο. Και γενικα και στα Θεματα δεν εχει τιποτα, ειναι προσωρινο μεχρι να αναβαθμιστει η δεν εχει "πετυχει" το jailbreak και να το ξανα κανω απο την αρχη.
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:41
Μια απο τα ιδια και σε μενα ολα εγιναν κανονικα αλλα μετα παταω cydia και κρασαρει δε μπαινει καν...Καμια ιδέα?Προς το παρόν εκανα restore και παραμένουμε στην 9.02
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:41
Αυτό είναι όλο;
Ευχαριστώ πολύ!
Εγώ πάντα έκανα το εξής....(από jailbroken συσκευές)
1) Restore από itunes (αφού είχα κατεβασμένη την ipsw)
2) Setup as new
3) Jailbreak
4) Εγκατάσταση πακέτων που είχα από cydia
5) Επαναφορά από backup που είχα κρατήσει με jailbreak
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε κανένα από τα jailbreak που έχουν βγει από την 4 και μετά....
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:42
Καλημέρα !! Το terminal σε εμένα ειναι νεκρό,αντίδραση μηδέν ....το τρέχω μου γράφει Heat any key to start αλλά μετά τίποτα ..το έβγαλα το ξανά έβαλα αλλά τίποτα ... Καμία ιδέα τι κάνω λάθος ;Μετά την απαραίτητη εγκατάσταση του OpenSSH για τυχόν μελλοντικά προβλήματα, είναι απαραίτητη η αλλαγή του Pass.
-----
Απο Cydia βρίσκουμε το MTerminal, το τρέχουμε και γράφουμε su. Στη συνέχεια πατάμε Return.
Εκεί μας ρωτάει για το υπάρχον Password. Το Default είναι alpine όπoυ και το συμπληρώνουμε. Return ξανά.
Τώρα αφού έχετε πρόσβαση στο τηλ, γράφετε passwd και πατήστε Return.
Προσοχή εδώ ό,τι γράφετε, να το γράφετε σωστά, μιας και δε θα φαίνεται κάτι στην οθόνη. Θα σας ρωτήσει να βάλετε νέο Pass.
Το συμπληρώνετε και Return. Το συμπληρώνετε ξανά για 2η φορά και Return.
Τέλος, φροντίστε να τον έχετε γραμμένο κάπου.
Τελευταία επεξεργασία από: tzigis, 15/10/2015 - 11:46
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:48
Εγώ πάντα έκανα το εξής....(από jailbroken συσκευές)
1) Restore από itunes (αφού είχα κατεβασμένη την ipsw)
2) Setup as new
3) Jailbreak
4) Εγκατάσταση πακέτων που είχα από cydia
5) Επαναφορά από backup που είχα κρατήσει με jailbreak
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε κανένα από τα jailbreak που έχουν βγει από την 4 και μετά....
Ναι, φυσικά μπορείς να το κάνεις και αυτό. Δεν είναι απαγορευτικό. Απλά έχεις λίγο πιο μεγάλο ρίσκο να πάει κάτι στραβά και επιπλέον μεταφέρεις και λίγα σκουπιδάκια από το προηγούμενο Jb
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 15/10/2015 - 11:48
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:48
Δημοσίευση 15/10/2015 - 11:52
Δημοσίευση 15/10/2015 - 12:00
Καλημέρα...μου βγάζει το εξής error....Μήπως φταίει που το iphone είναι σχεδόν γεμάτο?
(iphone 5s A1457 16GB)
λύθηκε το πρόβλημα? έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε iphone 6 plus
Δημοσίευση 15/10/2015 - 12:05
Είδα την απάντηση σου στον ηγούμενο αλλά τι ειναι το winScp
Στο PC σου το κατεβάζεις. Δίνεις iP συσκευής, root alpine σε Username - Pass.
Αφού συνδεθείς απο το Terminal εκεί οι αλλαγές.
Διαφορετικά περιμένεις Update στο MTerminal.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες