Νικο (NikosGNR) σε ευχαριστω
Εβαλα τα εξης itools, imacsoft kai ifanbox εκει που το βρισκει το iphone και παω να περασω αρχεια κολλαει και δεν ανταποκρινεται
Δημοσίευση 18/10/2015 - 08:43
Νικο (NikosGNR) σε ευχαριστω
Εβαλα τα εξης itools, imacsoft kai ifanbox εκει που το βρισκει το iphone και παω να περασω αρχεια κολλαει και δεν ανταποκρινεται
Δημοσίευση 18/10/2015 - 09:48
Δημοσίευση 18/10/2015 - 11:17
εχω προβλημα ενω εκανα JB κανονικα οταν παταω το cydia ανοιγει και κλεινει μονο του
Δημοσίευση 18/10/2015 - 12:12
καλημερα
μετα απο αναβαθμιση σε iphone 6 σε 9.0.2 και επιτυχημενο jailbreak εβαλα ενα tweak το οποιο με εβαλε σε safe mode και εκανα βλακεια και εκανα reboot αντι να το διαγραψω κατευθειαν πατωντας το πληκτρο κλειδ και το κεντρικο μαζι,απο εκει κ περα εχει κολλησει στο λευκο μηλαρακι σε μαυρη οθονη
καμια ιδεα πως θα μπορουσα να το φτιαξω ?
??
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 18/10/2015 - 12:14
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 18/10/2015 - 12:21
Βάλε σε Safe Mode τη συσκευή και αφαίρεσε το.
πως μπορω να το κανω αυτο?
Δημοσίευση 18/10/2015 - 12:24
Εκανα το Jailbreak (μου έπιασε με την δεύτερη) και πέρασα κάποια tweaks που είδα πως είναι συμβατά με το ios 9. Αλλά δεν μου λειτουργούσαν όλα (πχ το AdvancedSettings8)
Στα tweaks μου ήταν εγκατεστημένο το Big Boss (χωρίς να το έχω κατεβάσει εγώ). Κοιτάω τη λίστα με τα συμβατά tweaks Και δεν το βλέπω.
Οπότε πάω και το αφαιρώ. Αλλά εξαφανίζεται το εικονίδιο το Cydia.
Κάνω respring και τίποτα.
Αποφασίζω να κάνω πάλι το jailbreak πάνε όλα καλα κανει και το reboot μου εφανίζει στο pc ότι έγινε το jailbreak. Και λέω όλα οκ.
Τώρα είναι κολλημένο στο μήλο εδώ και 20 λεπτά. Τι να κάνω;;
Δημοσίευση 18/10/2015 - 12:37
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 18/10/2015 - 12:39
Δημοσίευση 18/10/2015 - 12:39
καλημερα
μετα απο αναβαθμιση σε iphone 6 σε 9.0.2 και επιτυχημενο jailbreak εβαλα ενα tweak το οποιο με εβαλε σε safe mode και εκανα βλακεια και εκανα reboot αντι να το διαγραψω κατευθειαν πατωντας το πληκτρο κλειδ και το κεντρικο μαζι,απο εκει κ περα εχει κολλησει στο λευκο μηλαρακι σε μαυρη οθονη
καμια ιδεα πως θα μπορουσα να το φτιαξω
?
![]()
?
μια βοηθεια παιδια σας παρακαλω,πως μπορω να βαλω σε safe mode την συσκευη???
Δημοσίευση 18/10/2015 - 12:40
Εκανα το Jailbreak (μου έπιασε με την δεύτερη) και πέρασα κάποια tweaks που είδα πως είναι συμβατά με το ios 9. Αλλά δεν μου λειτουργούσαν όλα (πχ το AdvancedSettings8)
Στα tweaks μου ήταν εγκατεστημένο το Big Boss (χωρίς να το έχω κατεβάσει εγώ). Κοιτάω τη λίστα με τα συμβατά tweaks Και δεν το βλέπω.
Οπότε πάω και το αφαιρώ. Αλλά εξαφανίζεται το εικονίδιο το Cydia.
Κάνω respring και τίποτα.
Αποφασίζω να κάνω πάλι το jailbreak πάνε όλα καλα κανει και το reboot μου εφανίζει στο pc ότι έγινε το jailbreak. Και λέω όλα οκ.
Τώρα είναι κολλημένο στο μήλο εδώ και 20 λεπτά. Τι να κάνω;;
Το BigBoss repo είναι προεγκατεστημένο, δεν έπρεπε να το πειράξεις. Κάνε ένα hard reset (κράτα πατημένο power+home buttons μέχρι να σβήσει και να ξαναδεις το μήλο) και πες μας.
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 18/10/2015 - 12:41
Δημοσίευση 18/10/2015 - 12:41
Το BigBoss repo είναι προεγκατεστημένο, δεν έπρεπε να το πειράξεις.
Οκ ευχαριστώ. Το έβαλα σε DFU μοδε και κάνω restore & backup. Για να δούμε τι θα καταφέρουμε τώρα
Δημοσίευση 18/10/2015 - 12:51
Hard Reset, πατημένο το + μόλις δείς το μήλο.
χιλια συγνωμη που επιμενω αλλα ειμαι λιγο ασχετος εκανα ξανα harreset μολις ξανααναψε το μηλο πατησα και το συν της φωνης αρα ειχα πατημενα μαζι home button πληκτρο ενεργοποιησης και πληκτρο αυξησης φωνης
ε τωρα εχει σβησει και το μηλο......μια βοηθεια ρε παιδια!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 18/10/2015 - 12:52
Δημοσίευση 18/10/2015 - 12:54
Χρειάζεσαι Apple File Conduit "2" απο Cydia.
Νικο το εκανα και αυτο αλλα τιποτα , το ifunbox βρισκει το iphone αλλα την ωρα που παω να περασω κατι μεσα κολλαει και δεν ανταποκρινεται...
συγνωμη που σε ζαλιζω αλλα δεν ξερω τι να κανω
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες