Ευχαριστώ !!
Κάτι άλλο δεν υπάρχει ακόμα ;
Τελευταία επεξεργασία από: tzigis, 18/11/2015 - 11:49
Δημοσίευση 18/11/2015 - 11:48
Τελευταία επεξεργασία από: tzigis, 18/11/2015 - 11:49
Δημοσίευση 18/11/2015 - 11:54
Δημοσίευση 18/11/2015 - 11:55
Ακόμα οχι το παλεύω ...αλλά ψιλό κολάει τις τελευταίες μέρες ενοχλητικά ....
Ευχαριστώ !!
Θα ήταν πιο συνετό να ξεφορτώσεις λίγο την συσκευή σου, δίνοντας προτεραιότητα στα tweaks που είναι εγκατεστημένα πιο πρόσφατα.
O τομέας "recent" στα εγκατεστημένα πακέτα σου στο Cydia, θα σου δώσει μια πρώτη κατεύθυνση.
Εναλλακτικά μπορείς να απενεργοποιείς προοδευτικά τα tweaks και με την ίδια ημερολογιακή σειρά από το "Cydia Substrate Addons" του iCleaner Pro.
Δημοσίευση 18/11/2015 - 12:06
Τίποτα με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες μόνο να ανεβαίνουν. Αν θέλω κάτι άλλο το κρατάω ανοιχτο για λίγο. Για το Spotify ακριβώς έτσι σταματάει και ξεκιναει από εκεί που σταμάτησε. Το τηλέφωνο ναι το φορτιζω κάθε βράδυ
Πως θα σου φαινόταν αν γράφαμε ένα script με 3 γραμμές κώδικα και να μην ξανασχοληθείς έτσι ώστε:
Όταν το τηλέφωνο σου θα φορτίζει και ταυτόχρονα βρίσκεται σε δίκτυο WiFi, τότε θα ανοίγει μόνο του κατά την διάρκεια της νύχτας (την ώρα που θα επιλέξεις) και ενώ κοιμάσαι, θα ολοκληρώνονται μόνα τους όλα τα upload/download της ημέρας από τις εφαρμογές και όταν ξυπνάς το πρωί θα έχουν γίνει όλα αυτόματα.
Εσύ απλά θα βρίσκεις το τηλ σου κλειδωμένο όπως το άφησες.
Αν δεν ισχύει έστω μια από τις παραπάνω συνθήκες, δεν θα γίνεται τίποτα. (για να λύσουμε και το πρόβλημα της ενέργειας & της άσκοπης χρήσης δεδομένων)
Χωρίς tweaks, χωρίς ρυθμίσεις, χωρίς να ασχολείσαι!!
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 18/11/2015 - 12:08
Δημοσίευση 18/11/2015 - 12:18
Καλημέρα Νίκο. Μόλις κοίταξα και το My IOS. Δυστυχώς από ότι κατάλαβα χρησιμοποιεί το Medusa για να κάνει αυτό που θέλω.. Οπότε τζίφος... Ευχαριστώ και πάλι...
Ναι και λειτουργεί μια χαρά.
To cydia impactor beta απο το ρεπό του μούσια το έχει δοκιμάσει κανείς σε 9.0.2;
Μην μπλέκεις με το Impactor για την ώρα.
Δημοσίευση 18/11/2015 - 13:32
Πως θα σου φαινόταν αν γράφαμε ένα script με 3 γραμμές κώδικα και να μην ξανασχοληθείς έτσι ώστε:
Όταν το τηλέφωνο σου θα φορτίζει και ταυτόχρονα βρίσκεται σε δίκτυο WiFi, τότε θα ανοίγει μόνο του κατά την διάρκεια της νύχτας (την ώρα που θα επιλέξεις) και ενώ κοιμάσαι, θα ολοκληρώνονται μόνα τους όλα τα upload/download της ημέρας από τις εφαρμογές και όταν ξυπνάς το πρωί θα έχουν γίνει όλα αυτόματα.
Εσύ απλά θα βρίσκεις το τηλ σου κλειδωμένο όπως το άφησες.
Αν δεν ισχύει έστω μια από τις παραπάνω συνθήκες, δεν θα γίνεται τίποτα. (για να λύσουμε και το πρόβλημα της ενέργειας & της άσκοπης χρήσης δεδομένων)
Χωρίς tweaks, χωρίς ρυθμίσεις, χωρίς να ασχολείσαι!!
Δημοσίευση 18/11/2015 - 13:37
Ναι και λειτουργεί μια χαρά.
Δημοσίευση 18/11/2015 - 14:08
Αν και καθυστερημένα.. Όντως πολύ χρήσιμο tweak και θα ήταν τέλειο αν το είχαν αναβαθμίσει για IOS 9... Ευχαριστώ όπως και να χει!
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 18/11/2015 - 14:33
tweak για free ram στη status bar εκτος απο το clocky που ύπολειτουργεί , υπάρχει:
Δημοσίευση 18/11/2015 - 14:34
Προφανως και θα ήταν τέλειο αυτό θα ισχύει και για τις 2 εφαρμογές να φανταστώ; Αν και για το Spotify δε με καίει να γίνεται όταν θα φορτίζει γιατί θα το κάνω κυρίως σε καφετέριες (γιατί εδώ που είμαι δεν έχω wifi)
Οκ. Αυτά που θέλω από εσένα είναι τα εξής:
1. Να μου βρεις το Bundle Identifier name του Spotify.app γιατί δεν το έχω.
2. Να εγκαταστήσεις (αν δεν τα έχεις ήδη) τα παρακάτω συστημικά αρχεία από Cydia. (μόνο εγκατάσταση-δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω)
3. Να έχεις εγκατεστημένα το Activator και ένα File Manager. (iFile ή Filza)
Θα προσπαθήσω να το γράψω σήμερα. Αλλιώς αύριο.
Οτιδήποτε επιπλέον με PM για να μην χαλάσουμε το topic
Δημοσίευση 18/11/2015 - 14:57
Υπάρχουν και παρόμοια αλλά εγώ στην θέση σου δεν θα τα εμπιστευόμουν
Στάλθηκε από iPhone 6S, μέσω Tapatalk.
Δημοσίευση 18/11/2015 - 15:22
Νίκο ευχαριστώ αλλά το status Modifier sto ios 9 δεν.....
Δημοσίευση 18/11/2015 - 16:06
Οκ. Αυτά που θέλω από εσένα είναι τα εξής:
1. Να μου βρεις το Bundle Identifier name του Spotify.app γιατί δεν το έχω.
2. Να εγκαταστήσεις (αν δεν τα έχεις ήδη) τα παρακάτω συστημικά αρχεία από Cydia. (μόνο εγκατάσταση-δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω)3. Να έχεις εγκατεστημένα το Activator και ένα File Manager. (iFile ή Filza)
- Network Commands (Saurik)
- PowerManagement Tools (Saurik)
- IOKit Tools (Saurik)
Θα προσπαθήσω να το γράψω σήμερα. Αλλιώς αύριο.
Οτιδήποτε επιπλέον με PM για να μην χαλάσουμε το topic
Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 18/11/2015 - 16:06
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες