Τα όποια προβλήματα κατανάλωσης πιθανόν έχεις είναι απο τα Tweak που έχεις περάσει.
Συνεπώς ξεκίνα απο εκεί.
Δημοσίευση 07/09/2016 - 15:51
δεν εχω καποιο drain στην μπαταρια μου ρε φιλε απλα ειμαι οπως ειπα κολημενος και ρωταω εσενα που τα ξερεις καλα μπας και μου πεις καποιο tweak που δεν εχω υποψην μου για την μπαταρια!!!συγνωμη αν σας ζαλιζω με της ερωτησεις μου κι ευχαριστωΤα όποια προβλήματα κατανάλωσης πιθανόν έχεις είναι απο τα Tweak που έχεις περάσει.
Συνεπώς ξεκίνα απο εκεί.
Δημοσίευση 07/09/2016 - 15:59
Δημοσίευση 08/09/2016 - 11:09
Απο τη δουλειά μας αλλάξανε τράπεζα που μας βάζουν τον μισθό. Πλέον μας πήγαν στην Πειραιώς.
Κατεβάζω την εφαρμογή αλλα με το που πάω να την ανοίξω κρασάρει. Κοιτάω στο description και βλέπω πως δεν λειτουργεί σε jailbroken συσκευές..
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να λειτουργήσει κανονικά;; (πέραν του να βγάλω το jailbreak )
Δημοσίευση 09/09/2016 - 16:23
καλησπερα παιδες, οταν επιλεγω καποιο κειμενο και κανω αντιγραφη ή αποκοπή δεν το κανει. τι μπορει να φταιει? δεν εχω βαλει το action menu
Δημοσίευση 09/09/2016 - 20:31
Glances
- Shortcut: Quickly access other glances.
- Weather: View the current weather forecast.
- Battery: View the current battery state, and easily enable or disable low power mode if on iOS9+.
- Calendar: View information about your next calendar event.
- Control Center: Access the stock iOS control center toggles, quick launch buttons, and brightness slider.
- Music: View and interact with your currently playing music, and change the volume.
- Apps: Quickly access your eight favorite apps.
Δημοσίευση 09/09/2016 - 20:33
Δημοσίευση 09/09/2016 - 21:37
Ειναι συμβατό με flip cc και tage?
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
παοκ αρρωστακι
πιττα με σουβλακι
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες