Συνεχεια το crash reporter μου κανει crash ενα searchd,τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται;;;
Και αυτό Daemon του συστήματος είναι.
Κάποιο απο τα Tweaks που έχεις λοιπόν κάνει χρήση Spotlight, ή και Siri. Δεν είναι κάτι να σε απασχολεί.
Δημοσίευση 03/10/2016 - 12:23
Συνεχεια το crash reporter μου κανει crash ενα searchd,τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται;;;
Και αυτό Daemon του συστήματος είναι.
Κάποιο απο τα Tweaks που έχεις λοιπόν κάνει χρήση Spotlight, ή και Siri. Δεν είναι κάτι να σε απασχολεί.
Δημοσίευση 03/10/2016 - 12:51
ειναι σπαστικο ομως!!!tage palfix moviebox kairos crash reporter bobby movie seeker forecast auxo legacy edition mterminal open ssh αυτα ειναι τα tweaks μουΚαι αυτό Daemon του συστήματος είναι.
Δημοσίευση 03/10/2016 - 13:19
ποια tweaks εχεις φιλε μου η δες απο κατω τα δικα μου μπας κι εχουμε καποιο κοινο αν εχουμε καποιο κοινο αυτο μαλλον μας κανει την ζημιαΚαι μένα ακριβώς το ίδιο εδώ και καιρό. Δεν το έψαξα περαιτέρω..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:12
ειναι σπαστικο ομως!!!tage palfix moviebox kairos crash reporter bobby movie seeker forecast auxo legacy edition mterminal open ssh αυτα ειναι τα tweaks μου
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:18
Από Settings>General>Spotlight Search> Κλείστε τον διακόπτη "Siri Suggestions", και οποιοδήποτε άλλο (Indexing) διακόπτη εφαρμογών που εγκαταστάθηκαν από Cydia (Πρωτίστως αυτόν του iCleaner)
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:18
εχθες το βραδυ το εψαχνα και σημερα δεν μου το χει κανει ουτε μια φορα!!!το πρωτο που εκανα ειναι εκλεισα τον διακοπτη στο ρυθμισεις safari κι εκλεισα το προτασεις μηχανης αναζητησης και το δευτερο που εκανα ηταν αποσυνδεση απο το icloud και ξανα συνδεση!!!αυτα τα δυο εκανα εχθες το βραδυ που τα διαβασα στο ιντερνετ λιγο που το εψαξα,ελπιζω κι ευχομαι να μην μου το ξαναβγαλει γιατι ειχε καταντησει σπαστικοΟύτε ένα κοινό εκτός από αυτά του συστήματος και του CrashReporter φίλε.. Άρα το crash δεν προκαλείται από ένα μόνο συγκεκριμένο tweak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:21
επειδη εχω το 5s φιλε μου τα εχω ολα κλειστα αυτα για θεμα μπαταριας οπως και την ανανεωση στο υποβαθρο οποτε δεν παιζει τουλαχιστον απο μενα να ειναι αυτοΑπό Settings>General>Spotlight Search> Κλείστε τον διακόπτη "Siri Suggestions", και οποιοδήποτε άλλο (Indexing) διακόπτη εφαρμογών που εγκαταστάθηκαν από Cydia (Πρωτίστως αυτόν του iCleaner)
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:26
επειδη εχω το 5s φιλε μου τα εχω ολα κλειστα αυτα για θεμα μπαταριας οπως και την ανανεωση στο υποβαθρο οποτε δεν παιζει τουλαχιστον απο μενα να ειναι αυτο
Δικίμασε μήπως το κάνει μετά από καθαρισμό με iCleaner. Δες και τα Logs από Settings>Privacy>Diagnostics & Usage>Diagnostics & Usage Data>
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:34
ειναι σπαστικο ομως!!!tage palfix moviebox kairos crash reporter bobby movie seeker forecast auxo legacy edition mterminal open ssh αυτα ειναι τα tweaks μου
Αυτό υπάρχει απο εποχής iOS 8.
Δε θα βρείς κάτι συγκεκριμένο που να προκαλέι το κρασάρισμα, απλά προσπέρνα το.
Όλα τα υπόλοιπα είναι γιατροσόφια.
Δημοσίευση 03/10/2016 - 14:44
μου το εκανε παλι μετα απο καθαρισμο με το icleaner,πηγα εκει που μου ειπες και εχει αυτοΔικίμασε μήπως το κάνει μετά από καθαρισμό με iCleaner. Δες και τα Logs από Settings>Privacy>Diagnostics & Usage>Diagnostics & Usage Data>
Δημοσίευση 03/10/2016 - 15:02
μου το εκανε παλι μετα απο καθαρισμο με το icleaner,πηγα εκει που μου ειπες και εχει αυτο
{"blame":[],"app_name":"searchd","timestamp":"2016-10-03 15:34:02.02 τωρα αν μπορεις να καταλαβεις φιλε μου θα ταν πολυ καλο
Αν έχεις κατασταλάξει στα Tweaks που έχεις, τότε αφαίρεσε το CrashReporter ή αδρανοποίησε το από iCleaner.
Άλλωστε το CrashReporter έχει χρησιμότητα για όσο πειραματιζόμαστε με Tweaks ή έχουμε συχνά Safe Modes
Εναλλακτικά, μετά από καθαρισμό κάνε Respring από άλλο Tweak. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι μόνο το ότι σου πετάει το μήνυμα.
Δημοσίευση 03/10/2016 - 15:33
θα κανω respring απο αλλο tweak κι ας ελπιαουμε οτι δεν θα μου το ξανακανει!!!να ρωτησω αδρανοποιηση του crash reporter πως κανω;;;ποτε δεν καταληγεις με τα tweaks φιλε μου γιατι παντα δοκιμαζεις σου φαινονται καποια πολυ καλα και λες να ειχα κι αυτο κι αυτο γι αυτο και τα αγοραζω μεταΑν έχεις κατασταλάξει στα Tweaks που έχεις, τότε αφαίρεσε το CrashReporter ή αδρανοποίησε το από iCleaner.
Άλλωστε το CrashReporter έχει χρησιμότητα για όσο πειραματιζόμαστε με Tweaks ή έχουμε συχνά Safe Modes
Εναλλακτικά, μετά από καθαρισμό κάνε Respring από άλλο Tweak. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι μόνο το ότι σου πετάει το μήνυμα.
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 03/10/2016 - 15:40
Δημοσίευση 03/10/2016 - 15:44
iCleaner>Πατάς το + κάτω αριστερά>Cydia Substrate Addons> και κλείνεις τους διακόπτες που έχουν σχέση με Crashreporter.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 10:42
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες