CyPush για Notifications του Cydia σε Updates κτλ. Δείτε το σαν το διάδοχο του Curiousa.
rasha1.in/repo/
Δημοσίευση 07/10/2016 - 10:31
BigBoss (Paid) , iOS 7 - 9.3.3
Όταν βρίσκεστε σε χώρο που καλύπτεται από 2 ή περισσότερα γνωστά WiFi δίκτυα, τότε η συσκευή αυτόματα θα συνδέεται με αυτό που έχει το πιο ισχυρό σήμα.
Πολύ έξυπνο configuration με ποικιλία ρυθμίσεων για τα αλληλοεπιδρώμενα δίκτυα, καθώς και δυνατότητα ορισμού ζωνών.
Προσωρινά κάνει Conflict με HidemeX
wifithestrongestlink2.jpg 102.41KB 33 downloads wifithestrongestlink3.jpg 51.68KB 31 downloads
Δημοσίευση 07/10/2016 - 11:18
το γνωστο που διαβασα κι εχουν δικιο οσο το σκεφτομαι κι εγω,απο μπαταρια ομως;;;ειμαι σιγουρος αφου ψαχνει για wifi ισως ψαχνει συνεχεια και σου τρωει μπαταρια!!!WiFi - The Strongest Signal
Όταν βρίσκεστε σε χώρο που καλύπτεται από 2 ή περισσότερα γνωστά WiFi δίκτυα, τότε η συσκευή αυτόματα θα συνδέεται με αυτό που έχει το πιο ισχυρό σήμα.
Πολύ έξυπνο configuration με ποικιλία ρυθμίσεων για τα αλληλοεπιδρώμενα δίκτυα, καθώς και δυνατότητα ορισμού ζωνών.
Δημοσίευση 07/10/2016 - 11:35
Δες σε παρακαλώ το 2ο screenshot. Δεν κάνει Network Refresh στο υπόβαθρο, παρά μόνο όταν το Signal Strength του δικτύου στο οποίο είσαι συνδεδεμένος, πέσει κάτω από τα επίπεδα που εσύ θα καθορίσεις.
Δηλαδή θα γλυτώσεις μπαταρία σε σχέση με το να επισκέπτεσαι τα Settings>WiFi> και να κάνεις την μετάβαση σε άλλο δίκτυο χειροκίνητα.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά... μπορείς να περιορίσεις την παραπάνω αυτοματοποίηση μόνο σε συγκεκριμένα δίκτυα.
Δηλαδή δεν πρόκειται για παράδειγμα να στο κάνει στην καφετέρια.
Δημοσίευση 07/10/2016 - 15:53
θα το κοιταξω τοτε φιλε μου ετσι κι αλλιος δεν εχει ακριβα!!!και να σε ρωτησω κατι ασχετο αλλα μια και σε βρικα και ξερεις τοσο καλα το activator πχ καποια tweaks κατεβαινουν μαζι με το activator εγω μπορω να το σβησω να χρησιμοποιο μονο τα tweaks που θελω χωρις της συντομευσεις του activator?ευχαριστωΔες σε παρακαλώ το 2ο screenshot. Δεν κάνει Network Refresh στο υπόβαθρο, παρά μόνο όταν το Signal Strength του δικτύου στο οποίο είσαι συνδεδεμένος, πέσει κάτω από τα επίπεδα που εσύ θα καθορίσεις.
Δηλαδή θα γλυτώσεις μπαταρία σε σχέση με το να επισκέπτεσαι τα Settings>WiFi> και να κάνεις την μετάβαση σε άλλο δίκτυο χειροκίνητα.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά... μπορείς να περιορίσεις την παραπάνω αυτοματοποίηση μόνο σε συγκεκριμένα δίκτυα.
Δηλαδή δεν πρόκειται για παράδειγμα να στο κάνει στην καφετέρια.
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 07/10/2016 - 15:55.
Δημοσίευση 07/10/2016 - 16:25
θα το κοιταξω τοτε φιλε μου ετσι κι αλλιος δεν εχει ακριβα!!!και να σε ρωτησω κατι ασχετο αλλα μια και σε βρικα και ξερεις τοσο καλα το activator πχ καποια tweaks κατεβαινουν μαζι με το activator εγω μπορω να το σβησω να χρησιμοποιο μονο τα tweaks που θελω χωρις της συντομευσεις του activator? ευχαριστω
Οι Devs που έχουν θέσει το Activator σαν Εξάρτηση του Tweak τους, το έχουν κάνει γιατί συμπληρώνει τις λειτουργίες που προσφέρει, είτε έμμεσα είτε άμεσα.
Θα μπορούσες να αφαιρέσεις χειροκίνητα το Activator, διαγράφοντας τα παρακάτω από έναν File Manager....
/Applications/Activator.app
/Library/Activator
/Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/Activator.dylib
/Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/Activator.plist
/Library/PreferenceBundles/LibActivator.bundle
/Library/PreferenceLoader/Preferences/LibActivator.plist
/Library/PreferenceLoader/Preferences/LibActivatorModern.plist
/usr/bin/activator
/usr/include/libactivator
/usr/lib/libactivator.dylib
....αλλά δεν μπορεί κανένας να σου υποσχεθεί πως το σύστημα σου μετά θα είναι σταθερό και το εξαρτημένο tweak θα λειτουργεί απροβλημάτιστα.
Δημοσίευση 07/10/2016 - 16:29
πχ θελω να κατεβασω το display recorde και δεν θελω τον activator και σκεφτομουν να τπ σβησω να μην εχω συντομευσεις αν θελω να γραψω κατι να ανοιγω το app κανονικα!!!αυτο σκεφτομουν να κανω και δεν ηξερα αν ειναι σωστο η λαθοςΟι Devs που έχουν θέσει το Activator σαν Εξάρτηση του Tweak τους, το έχουν κάνει γιατί συμπληρώνει τις λειτουργίες που προσφέρει, είτε έμμεσα είτε άμεσα.
Θα μπορούσες να αφαιρέσεις χειροκίνητα το Activator, διαγράφοντας τα παρακάτω από έναν File Manager....
/Applications/Activator.app
/Library/Activator
/Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/Activator.dylib
/Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/Activator.plist
/Library/PreferenceBundles/LibActivator.bundle
/Library/PreferenceLoader/Preferences/LibActivator.plist
/Library/PreferenceLoader/Preferences/LibActivatorModern.plist
/usr/bin/activator
/usr/include/libactivator
/usr/lib/libactivator.dylib
....αλλά δεν μπορεί κανένας να σου υποσχεθεί πως το σύστημα σου μετά θα είναι σταθερό και το εξαρτημένο tweak θα λειτουργεί απροβλημάτιστα.
Δημοσίευση 07/10/2016 - 21:33
Φίλε μου μπορείς να μου στείλεις το repo?WiFi - The Strongest Signal
Δημοσίευση 07/10/2016 - 21:37
Δημοσίευση 07/10/2016 - 21:41
Ναι ναι το είδα και το έχω κατεβάσει ήδη σε ευχαριστώ πάρα πολύΕίναι στο BigBoss. Το γράφω ακριβώς κάτω από τον τίτλο.
Είναι Default Repo.
Δεν χρειάζεται να το προσθέσεις εσύ.
Επί τη ευκαιρία να προσθέσω πως δόθηκε Update και το conflict με το HidemeX λύθηκε.
Δημοσίευση 09/10/2016 - 18:04
Δημοσίευση 09/10/2016 - 19:41
Δημοσίευση 09/10/2016 - 19:42
Παιδια υπαρχει καπιο tweak για να δουλευη η εφαρμογη winbank?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/10/2016 - 23:16
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες