iOS 9: Compatible Tweaks
Δημοσίευση 25/10/2016 - 23:58
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 26/10/2016 - 11:56
Να ρωτησω το caller id του λειμνεου δουλευη? γιατι δεν μου βρησκη κανενα νουμερο
Δημοσίευση 26/10/2016 - 12:03
ναι κανονικά
Δημοσίευση 04/11/2016 - 15:52
Μιας και το Minimal Hosts Blocker έχει καιρό να πάρει Update, άγνωστο αν θα πάρει ξανά, Host AdBlocker στο Repo.
antique.yourepo.com/
thnx νικο
Δημοσίευση 04/11/2016 - 16:19
Πείτε λίγο το ρεπο, γτ πάλι δεν μου φαίνεταιthnx νικο
Thanks
Δημοσίευση 05/11/2016 - 14:23
Έχει επιλογή για ένα διακριτικό label που απεικονίζει τον ήχο σε ποσοστό. Μπορεί να αλλαχτεί η θέση του στην οθόνη καθώς και το χρώμα της γραμματοσειράς.
Όσο για τη μπάρα. Έχει 2 επιλογές για οριζόντια τοποθέτηση και για πρώτη φορά πιστεύω σε τέτοιου είδους tweak 1 για κατακόρυφη. Επίσης για πρώτη φορά, η μπάρα είναι touchable. Με το που πατήσετε volume UP/Down, μπορείτε να αγγίξετε τη μπάρα και να αλλάξετε τον ήχο με το δάχτυλο σας. Και εδώ μπορείτε να αλλάξετε το χρωμα. Η μπάρα είναι αρκετά έξυπνη και προσαρμόζει συνεχώς το μέγεθος της ανάλογα με το rotation τη συσκευής καθώς και το state της οθόνης (δεν υπερκαλύπτει το dock στη home screen, πιάνει όλη την οθόνη σε full screen apps & switcher, δεν καλύπτει τη status bar σε εφαρμογές που είναι ορατή κλπ).
Τέλος, μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο αύξησης ή μείωσης του ήχου σε κάθε πάτημα του volume UP/Down (το λεγόμενο volume step).
Η τιμή είναι 1.49$ στο BigBoss, σε περίπτωση που κάποιος θέλει και μπορεί να τα διαθέσει.
Link στο BigBoss: http://moreinfo.theb...volumecontrolDp
Link από review: http://www.idownload...tvolumecontrol/
Βίντεο:
Τελευταία επεξεργασία από: midkin, 05/11/2016 - 14:27.
Δημοσίευση 05/11/2016 - 15:21
ηδη το αγορασα,ευχαριστωΛοιπόν, να σας παρουσιάσω το νέο μου tweak. Για όσους έψαχναν ένα λειτουργικό volume bar, να παίζει σε iPhone/iPod, iPhone Plus, iPad χωρίς προβλήματα!
Έχει επιλογή για ένα διακριτικό label που απεικονίζει τον ήχο σε ποσοστό. Μπορεί να αλλαχτεί η θέση του στην οθόνη καθώς και το χρώμα της γραμματοσειράς.
Όσο για τη μπάρα. Έχει 2 επιλογές για οριζόντια τοποθέτηση και για πρώτη φορά πιστεύω σε τέτοιου είδους tweak 1 για κατακόρυφη. Επίσης για πρώτη φορά, η μπάρα είναι touchable. Με το που πατήσετε volume UP/Down, μπορείτε να αγγίξετε τη μπάρα και να αλλάξετε τον ήχο με το δάχτυλο σας. Και εδώ μπορείτε να αλλάξετε το χρωμα. Η μπάρα είναι αρκετά έξυπνη και προσαρμόζει συνεχώς το μέγεθος της ανάλογα με το rotation τη συσκευής καθώς και το state της οθόνης (δεν υπερκαλύπτει το dock στη home screen, πιάνει όλη την οθόνη σε full screen apps & switcher, δεν καλύπτει τη status bar σε εφαρμογές που είναι ορατή κλπ).
Τέλος, μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο αύξησης ή μείωσης του ήχου σε κάθε πάτημα του volume UP/Down (το λεγόμενο volume step).
Η τιμή είναι 1.49$ στο BigBoss, σε περίπτωση που κάποιος θέλει και μπορεί να τα διαθέσει.
Link στο BigBoss: http://moreinfo.theb...volumecontrolDp
Link από review: http://www.idownload...tvolumecontrol/
Βίντεο:
Δημοσίευση 05/11/2016 - 15:22
ηδη το αγορασα,ευχαριστω
Χαχα ευχαριστώ πολύ! αν κάτι σαν ενοχλεί, πιστεύετε πως θέλει διόρθωση κλπ, θέλω feedback. Δυστυχώς δεν έχω πολλές testing devices...
Δημοσίευση 05/11/2016 - 15:28
5s εχω εγω και παει μια χαρα,εχω βαλει αυτο μπαρα ετσι γιατι το θεωρω για εμενα πολυ καλο!!!ευχαριστω πολυ για το ομορφο tweaks!!!Χαχα ευχαριστώ πολύ! αν κάτι σαν ενοχλεί, πιστεύετε πως θέλει διόρθωση κλπ, θέλω feedback. Δυστυχώς δεν έχω πολλές testing devices...
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 05/11/2016 - 15:32.
Δημοσίευση 16/11/2016 - 02:00
Sera για αλλαγες στη LS. Beta στο Repo.
creaturesurvive.com/
- Date and time positioning
- Date and time height
- Date and time size
- Date and time background color
- Date and time background alpha
- Date and time font
- Date and time font size
- Media controls position
- Media controls size
- Media controls compact view
- Notification area position
- Notification area height
- Notification area background color
- Notification area background alpha
- Notification area background blur
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 16/11/2016 - 02:01.
Δημοσίευση 16/11/2016 - 19:07
Που το βλέπω αυτό ;antique.yourepo.com/
Πατώντας More - Web View θα στο εμφανίσει.
Δημοσίευση 16/11/2016 - 23:38
Που το βλέπω αυτό ;
Πατας περισσοτερα και ανοιγμα με σαφαρι η web view!!!
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 16/11/2016 - 23:40.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες