Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 13 ψήφοι

iOS 9: Compatible Tweaks

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5270 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#676   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/10/2015 - 15:26

Παιδιά καλησπέρα, συνειδητοποίησα ότι κάποιο tweak μου μπλοκάρει το rotation στα apps. Μπήκα σε safe mode και το rotation δουλεύει κανονικά. Ξέρετε κανένα tweak συμβατό με ios 9 για να μπορέσω να απενεργοποιήσω ένα προς ένα τα tweaks και να βρω ποιο είναι;

Έχει πρόβλημα το FlipControlCenter.

Θέλει Update.

Mobius???

Αναμονή.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#677   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/10/2015 - 15:27

Τα live wallpapers παίζουν κανονικά, το έχω καταφέρει εγώ! Η διαδικασία είναι η εξής:

1. Τραβάτε κάποιο live photo με το κινητό σας. Αυτό ας πούμε ότι αποθηκεύεται στο κινητό με την ονομάσια IMG_0002.JPG. Αν κάποιος με ifile ή ifunbox ή οτιδήποτε άλλο ακολουθήσει τη διαδρομή var/mobile/Media/DCIM/100APPLE θα δει ότι εκτός από το αρχείο IMG_0002.JPG υπάρχει κι ένα αρχείο με το ίδιο όνομα, αλλά με κατάληξη MOV.

2. Κατεβάζουμε από εδώ όλα τα wallpapers του iphone 6s. https://www.dropbox.com/s/sdysuorl1eqqi0b/wallpaper.zip?dl=1

3. Αφού αποσυμπιέσουμε το zip, επιλέγουμε ποιο wallpaper μας αρέσει. Πρέπει πλέον να μετονομάσουμε την εικόνα του wallpaper που μας αρέσει σε IMG_0002.JPG και το video σε IMG_0002.MOV. Τo video του wallpaper έχει κατάληξη m4v, οπότε είναι σημαντικό να την αλλάξουμε σε MOV.

4. Κάνουμε ένα respring καλού κακού ;)

5. Το πρόβλημα πλέον είναι ότι δεν μπορούμε να ορίσουμε το live wallpaper από την εφαρμογή των photos, γιατί κρασάρει την εφαρμογή, όποτε πάμε από τις ρυθμίσεις και από εκεί μπορούμε κανονικά πλέον να επιλέξουμε το live wallpaper.

Να σημειώσω ότι για κάποιο λόγο το μικρό thumbnail στις φωτογραφίες θα δείχνει πάντα την εικόνα που είχαμε τραβήξει στην αρχή και όχι την είκονα του wallpaper.

#678   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/10/2015 - 16:03

Mobius???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ το έχω βάλει και παίζει μια χαρά iPhone 5s

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#679   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 20/10/2015 - 16:12

Εγώ το έχω βάλει και παίζει μια χαρά iPhone 5s

εμενα παλι εχει bug κι οσο το εψαξα πρεπει να χεις κλειστες της προτασεις siri για να τρεξει

Rafael Nadal

#680   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2015 - 16:27

Το lybstatusbar έχει αναβαθμιστεί για την 9?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

#681   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2015 - 16:32

Τις επόμενες μέρες το Update.

LG8ISzO.gif

#682   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/10/2015 - 16:41

Τα live wallpapers παίζουν κανονικά, το έχω καταφέρει εγώ! Η διαδικασία είναι η εξής:

1. Τραβάτε κάποιο live photo με το κινητό σας. Αυτό ας πούμε ότι αποθηκεύεται στο κινητό με την ονομάσια IMG_0002.JPG. Αν κάποιος με ifile ή ifunbox ή οτιδήποτε άλλο ακολουθήσει τη διαδρομή var/mobile/Media/DCIM/100APPLE θα δει ότι εκτός από το αρχείο IMG_0002.JPG υπάρχει κι ένα αρχείο με το ίδιο όνομα, αλλά με κατάληξη MOV.

2. Κατεβάζουμε από εδώ όλα τα wallpapers του iphone 6s. https://www.dropbox.com/s/sdysuorl1eqqi0b/wallpaper.zip?dl=1

3. Αφού αποσυμπιέσουμε το zip, επιλέγουμε ποιο wallpaper μας αρέσει. Πρέπει πλέον να μετονομάσουμε την εικόνα του wallpaper που μας αρέσει σε IMG_0002.JPG και το video σε IMG_0002.MOV. Τo video του wallpaper έχει κατάληξη m4v, οπότε είναι σημαντικό να την αλλάξουμε σε MOV.

5. Το πρόβλημα πλέον είναι ότι δεν μπορούμε να ορίσουμε το live wallpaper από την εφαρμογή των photos, γιατί κρασάρει την εφαρμογή, όποτε πάμε από τις ρυθμίσεις και από εκεί μπορούμε κανονικά πλέον να επιλέξουμε το live wallpaper.

Να σημειώσω ότι για κάποιο λόγο το μικρό thumbnail στις φωτογραφίες θα δείχνει πάντα την εικόνα που είχαμε τραβήξει στην αρχή και όχι την είκονα του wallpaper.

εδω κολλαω οτι δεν με αφηνει το ifile να αλλαξω το ονομα του έτοιμου wallpaper σε αυτο που μου αρεσει.

#683   epica

epica

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2015 - 16:42

Να σημειώσω ότι για κάποιο λόγο το μικρό thumbnail στις φωτογραφίες θα δείχνει πάντα την εικόνα που είχαμε τραβήξει στην αρχή και όχι την είκονα τουφιλε 

φιλε μου το παλιο αρχειο με την Live foto το σβηνουμε?γιατι δεν γινετε να εχεισ 2 αρχεια με το ιδιο ονομα..κ την καταληξη πως την αλλαζεισ?με το να το κανεισ μετανομασια το αρχειο δεν αλλαζει η καταληξη..θελει να κανεις convert me προγραμμα το αρχειo απο m4v σε mov.   

#684   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1.599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 20/10/2015 - 16:52

εμενα παλι εχει bug κι οσο το εψαξα πρεπει να χεις κλειστες της προτασεις siri για να τρεξει

Έχω βάλει το SpotlightBeGone και δουλεύει χωρίς πρόβλημα

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#685   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2015 - 17:06

εδω κολλαω οτι δεν με αφηνει το ifile να αλλαξω το ονομα του έτοιμου wallpaper σε αυτο που μου αρεσει.

Τις αλλαγές απο το PC με IFunBox. Όχι με iFile.

LG8ISzO.gif

#686   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/10/2015 - 17:13

Το iBlacklist στο iOS 8 (8.1.2) το κανουμε αναβάθμιση ή αφήνουμε την προηγούμενη έκδοση ?

#687   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2015 - 17:32

Το iBlacklist στο iOS 8 (8.1.2) το κανουμε αναβάθμιση ή αφήνουμε την προηγούμενη έκδοση ?

Μείνε προς το παρόν εκεί.

Συνημμένο αρχείο  iBlacklist.PNG   33,64KB   52 λήψεις

Big things have small beginnings

#688   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2015 - 18:03

Το batterystatusbar γιατί δεν με αφήνει να το αγοράσω? είναι ακόμα κλειδωμένο!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

#689   AkisM23

AkisM23

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/10/2015 - 18:11

μπορεις να τα αλλάξεις απο το iFunbox μέσω υπολογιστή

#690   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/10/2015 - 18:26

Μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι?

θελω απο το backup του itunes να βγαλω τα sms μου και να τα περασω με καποιον τροπο στο τηλ μου χωρις να περασω ολο το backup.

Υπαρχει τροπος?

Το  backup ειναι ios 8  το τηλ ειναι ios 9 και το pc με win xp.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες