οταν μπεις πχ σε ενα φακκελο οταν πας στο τελος πρεπει χειροκινητα να πας στην αρχη αυτο το tweaks δεν εχει τελος σε παει αυτοματα στην αρχηΤο möbius τι κάνει ρε παιδιά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:18
οταν μπεις πχ σε ενα φακκελο οταν πας στο τελος πρεπει χειροκινητα να πας στην αρχη αυτο το tweaks δεν εχει τελος σε παει αυτοματα στην αρχηΤο möbius τι κάνει ρε παιδιά;
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:21
εαν δεις πιο πισω ειμαι απο τους πρωτους που εκανα τα update φιλε μου και δεν κολλησαν πουθενα και τωρα εχω παγωματα οθονης επανεκκινησεις τετοια ευχομαι να διορθωθει η να δωσουν κι αλλο update συνεχεια μπαινω cydia μπας και αλλα για την ωρα τιποταδεν ξέρω ρε παιδιά μετά τα χθεσινά update pangu και cydia τα κάνανε άντε να μην πω πρωί πρωί
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:22
Greek Carrier logos για zeppelin υπάρχουν τελικα !
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:23
εαν δεις πιο πισω ειμαι απο τους πρωτους που εκανα τα update φιλε μου και δεν κολλησαν πουθενα και τωρα εχω παγωματα οθονης επανεκκινησεις τετοια ευχομαι να διορθωθει η να δωσουν κι αλλο update συνεχεια μπαινω cydia μπας και αλλα για την ωρα τιποτα
εγώ χθες έκανα ένα restoraki μετά τα update.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:25
Καλημέρα.Exει κανεις τα σηματάκια Cosmote για το zeppelin ??
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:31
τρεις φορες μια εχθες οταν επαιζα παιχνιδι και δυο σημερα το πρωι που οταν ανοιγα ηστερα απο restore το τηλεφωνο και το ξεκλειδωμα οθονης δεν κουνουσε καθολου κι ηθελε παλι restore!!!πρωτη φορα το βλεπω αυτο κανει σαν γραμμες στην οθονη και κανει επανεκινηση κι ηστερα θελει restore για να στρωσει!!!το χειροτερο ειναι οτι ακομα ειναι διακοπες κι ολα γινονται με δανικο υπολογιστη παντως εαν το ξανακανει σκεφτομαι να παω στην 9.1 να περιμενω το jailbreak εκειεγώ χθες έκανα ένα restoraki μετά τα update.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:35
το πρόβλημα είναι ότι στην 9.1 λένε ότι pangu θα είναι το εργαλείο κλαυτα Χαράλαμπε
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:38
γιατι τωρα ειναι καλυτερο;;;;;χαχαχαχ θελει στρωσιμο φιλε μου τι να πω εχω τρομαξει μην τιναχτουμε στον αερα καμια ωρα χαχαχαχαχ θα δω εχω και την λυση να γυρισω πισω στην 8.4.1 μιας κι εχω iphone 5 κι εχω κρατησει τα shshτο πρόβλημα είναι ότι στην 9.1 λένε ότι pangu θα είναι το εργαλείο κλαυτα Χαράλαμπε
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:44
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:48
Εγω παντως διαβαζω αυτα που γραφετε και απορω. Ισως ειμαι τυχερος αλλα δεν εχω κανενα θεμα.
Για αλλη μια φορα προσεχτε τα tweaks που βαζετε. Και αυτα που ειναι beta δεν σημαινει οτι ειναι απολυτως συμβατα. Αλλιως δεν θα ηταν beta.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:53
Εγω παντως διαβαζω αυτα που γραφετε και απορω. Ισως ειμαι τυχερος αλλα δεν εχω κανενα θεμα.
Για αλλη μια φορα προσεχτε τα tweaks που βαζετε. Και αυτα που ειναι beta δεν σημαινει οτι ειναι απολυτως συμβατα. Αλλιως δεν θα ηταν beta.
Τολη κάποια μαλακία έκαναν στα update δεν γίνεται πριν να μην είχαμε πρόβλημα και μετά ξαφνικά να φταίνε τα tweaks Που είχαμε από την πρώτη μέρα .
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:55
Τολη κάποια μαλακία έκαναν στα update δεν γίνεται πριν να μην είχαμε πρόβλημα και μετά ξαφνικά να φταίνε τα tweaks Που είχαμε από την πρώτη μέρα .
Ναι ρε συμφωνω σε αυτο. Και διαβασα οτι επρεπε να γινουν ξεχωριστα. Αλλωστε εβγαλε στα καπακια ο Saurik νεο Cydia Installer.
Εγω θα προτεινα οσοι εχετε θεματα restore set up as new και προσοχη τι περνατε.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:55
Tweak mode= Αντικατάσταση γραμματοσειράς μέσω substrateΚαλημερα,ποια η διαφορα του bytafont απο το bytafont tweak mode?
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 22/10/2015 - 08:56
Δημοσίευση 22/10/2015 - 08:59
σε ευχαριστω Vrachamis,ποιο ειναι προτιμοτερο;Tweak mode= Αντικατάσταση γραμματοσειράς μέσω substrate
Swap mode= Αλλαγή (υποκατάσταση) των αρχείων συστήματος.
Δημοσίευση 22/10/2015 - 09:07
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες