Καλά είμαστε και με το Web τελικά...ίσως σε κανά 6μηνο πάλι και βλέπουμε
Facebook iOS app
Δημοσίευση 23/10/2015 - 10:25
Ad
Δημοσίευση 23/10/2015 - 11:09
Μικρη η διαφορα και με τη βελτιωση....
Δημοσίευση 23/10/2015 - 11:12
Ήταν αναπόφευκτό ότι αργά ή γρήγορα η Facebook θα αποφάσιζε να “σοβαρευτεί” στον τομέα της αναζήτησης και να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της για να ανταγωνιστεί τη Google, έστω και με ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, στο εξής θα είναι διαθέσιμες προς αναζήτηση όλες οι δημοσιεύσεις των χρηστών απ’ όλο τον κόσμο, αριθμός που αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 2 τρισεκατομμύρια posts!
Δημοσίευση 23/10/2015 - 13:38
Friendly Social : login with multiple facebook, instagram or messenger accounts από Friendly App Studio
https://appsto.re/gr/6QH2x.i
Sent from my iPhone 5c using Tapatalk
Δημοσίευση 23/10/2015 - 13:50
Μάλλον το friendly είναι η καλύτερη λύση για όσους πετάξανε το facebook app, πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ
Friendly Social : login with multiple facebook, instagram or messenger accounts από Friendly App Studio
https://appsto.re/gr/6QH2x.i
χμμμμ...φαινεται πολυ καλο!!!ουσιαστικα ενσωματωνει 3 εφαρμογες?καλα καταλαβα?
Δημοσίευση 23/10/2015 - 13:53
Δημοσίευση 23/10/2015 - 13:54
Ναι είναι και πολύ γρήγορο το μόνο θέμα του είναι τα adds και πρέπει να πλερώσεις για να φύγουν.
ολα καλα δεν θα ηταν!!θα ειχε και αυτο την λαλακεια του!!!
Δημοσίευση 23/10/2015 - 14:34
αποστολή από το IPad air 2 μέσω tapatalk
Δημοσίευση 23/10/2015 - 14:36
Δημοσίευση 23/10/2015 - 14:39
Υπάρχει κανένας browser που στέλνει γνωστοποιησεισ ?για να βάλουμε τη mobile έκδοση του facebook
αποστολή από το IPad air 2 μέσω tapatalk
Αυτό ψάχνω και γω και βρήκα το friendly, αν βρείτε κάτι να σωθούμε ..
Δημοσίευση 24/10/2015 - 17:15
πολυ απλα κραταμε messenger και πεταμε το facebook..μενωντας με το facebook του browser!
Δημοσίευση 25/10/2015 - 01:13
Θα μου πεις, ε! δε τρωγόσαστε με τίποτα. Δίκιο έχεις
Τελευταία επεξεργασία από: alabis, 25/10/2015 - 01:18
Δημοσίευση 25/10/2015 - 16:47
Mετα το update οταν παω να ανεβασω φωτογραφία στο FB απο το Photos(ωστε να της παει κατευθείαν στο ios album ) δεν το κάνει αυτό αλλα παει να της ποστάρει στο Timeline μου . Εντύπωση μου κάνει γιατί δεν το κάνει στο Ipad μου ( αν και το εχω αφήσει σε ios αλλα ούτε και σε Iphone 5 (ios9) φίλου μου .
Εσβησα το app το ξαναεβαλα τιποτα ,παραμένει εκει .
Κάνω κάτι λάθος ?
Δημοσίευση 27/10/2015 - 19:35
Ασταμάτητες οι αναβαθμίσεις στο Facebook, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε εχτές ότι επανασχεδιάζει το tab των ειδοποιήσεων για τη mobile έκδοση του κοινωνικού δικτύου, έτσι ώστε ο χρήστης να βλέπει τις σημαντικότερες πληροφορίες συγκεντρωμένες σε ένα μέρος με βάση τις δικές τους επιλογές (π.χ. γενέθλια φίλων, events).
Οι ειδοποιήσεις θα οργανώνονται στο εξής σαν κάρτες (και όχι σαν λίστα) με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το θέμα τους και σημαντικές προσθήκες που θα εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις του χρήστη. Για παράδειγμα, αν έχει ενεργοποιημένη την καταγραφή τοποθεσίας θα του εμφανίζονται ειδοποιήσεις για τις καιρικές συνθήκες, τα events, κοντινά εστιατόρια/μπαρ κλπ. και νέα που αφορούν την τοποθεσία όπου βρίσκεται εκείνη τη στιγμή. Αντιλαμβάνεστε, όμως, ότι για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το νέο σύστημα ειδοποιήσεων θα πρέπει να “θυσιάσετε” λίγη από την ιδιωτικότητα σας.
Το νέο σύστημα ειδοποιήσεων λανσάρεται από σήμερα στους χρήστες iOS και Android στις ΗΠΑ και πολύ σύντομα σε όλο τον κόσμο.
via techgear
Δημοσίευση 01/11/2015 - 13:02
Mετα το update οταν παω να ανεβασω φωτογραφία στο FB απο το Photos(ωστε να της παει κατευθείαν στο ios album ) δεν το κάνει αυτό αλλα παει να της ποστάρει στο Timeline μου . Εντύπωση μου κάνει γιατί δεν το κάνει στο Ipad μου ( αν και το εχω αφήσει σε ios 8 αλλα ούτε και σε Iphone 5 (ios9) φίλου μου .
Εσβησα το app το ξαναεβαλα τιποτα ,παραμένει εκει .
Κάνω κάτι λάθος ?
Κανεις καμια ιδεα ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες