Γιατι καθε φορα που συνδεω το κινητο με itunes μου βγαζει αυτο το μηνυμα ; Με το αντιστοιχο μηνυμα στο κινητο: Να θεωρειται αξιοπιστος αυτος ο υπολογιστης ;
Δημοσίευση 23/10/2015 - 16:02
Γιατι καθε φορα που συνδεω το κινητο με itunes μου βγαζει αυτο το μηνυμα ; Με το αντιστοιχο μηνυμα στο κινητο: Να θεωρειται αξιοπιστος αυτος ο υπολογιστης ;
Δημοσίευση 23/10/2015 - 16:05
Δημοσίευση 15/11/2015 - 21:13
Γιατι μετα απο διασπαρτες συνδεσεις με το itunes μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα ;
Δημοσίευση 15/11/2015 - 22:13
Πήγαινε απο πίνακα ελέγχου και αφαίρεσε τα παρακάτω.
Ξανά το iTunes εγκατάσταση μετά με τη συσκευή συνδεδεμένη στο PC σου..
Apple Application Support
Apple Mobile Device Support
Apple Software Update
Bonjour
iTunes
Και επανεγκατασταση itunes?
Δημοσίευση 15/11/2015 - 22:42
Δημοσίευση 17/11/2015 - 12:16
ποιο φάκελο να έχω μεταφέρει ;Το -54 έχει να κάνει κυρίως με το .itl αρχείο της βιβλιοθήκης στο φάκελο της μουσικής.
Έχεις μεταφέρει το φάκελο μετά απο Format?
Δημοσίευση 17/11/2015 - 12:27
Αν είχες μεταφέρει μετά απο Format τον iTunes φάκελο στο Music.
Κάνε κάτι άλλο. Κατέβασε iTools απο εδώ και με συνδεδεμένη τη συσκευή πας απο File Explorer στον iTunes_Control και απο εκεί στον iTunes.
Διέγραψε τα iTunesPrefs και iTunesPrefs.plist. Reboot στη συσκευή μετά.
Δημοσίευση 17/11/2015 - 12:34
Δημοσίευση 28/12/2015 - 15:29
Κάνε κάτι άλλο. Κατέβασε iTools απο εδώ και με συνδεδεμένη τη συσκευή πας απο File Explorer στον iTunes_Control και απο εκεί στον iTunes.
Επειδή είχα προβλημα με το error
Επειδή είχα πρόβλημα με το error 54(Windows 10) έκανα την παραπάνω διαδικασία και τώρα όταν συνδέω το iphone μου ζητάει να το κάνω επαναφορά σαν νέο η από αντίγραφο.Του έκανα επαναφορά από αντίγραφο και όταν το συνδέω με το itunes ξανά μου ζητάει επαναφορά σαν νέο η από αντίγραφο. Έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση όλα τα προγράμματα της apple.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες