Στην συγκεκριμένη περίπτωση με beta 2 γενικά η iOS 9.2 Beta 3 μου έβγαλε μακράν χειρότερη χρήση τις μπαταρίας σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις !Κάνεις σύγκριση όσο αφορά την μπαταρία με beta 2 η άλλη έκδοση iOS?
Maik Margaritis iPad Air 2
iOS 9.2
Δημοσίευση 16/11/2015 - 17:24
Ad
Δημοσίευση 16/11/2015 - 18:46
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 16/11/2015 - 19:30
για μένα μακράν ειναι η καλύτερη έκδοση από άποψη μπαταρίας. Και στο 6 plus και στο 6s plusΣτην συγκεκριμένη περίπτωση με beta 2 γενικά η iOS 9.2 Beta 3 μου έβγαλε μακράν χειρότερη χρήση τις μπαταρίας σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις !
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 16/11/2015 - 19:31
Δημοσίευση 16/11/2015 - 20:07
για μένα μακράν ειναι η καλύτερη έκδοση από άποψη μπαταρίας. Και στο 6 plus και στο 6s plus
6s και γω τα ιδια φιλε!!
Δημοσίευση 16/11/2015 - 21:17
για μένα μακράν ειναι η καλύτερη έκδοση από άποψη μπαταρίας. Και στο 6 plus και στο 6s plus
Μήπως παίζει ρόλο και το τι chip είναι το δικό σου ; το δικό μου είναι κατασκευασμένο από TSMC και μήπως παίζει ρόλο που την πέρασα OTA και οχι restored & setup as new ;;
Δημοσίευση 17/11/2015 - 01:54
δεν ξερω για τον επεξεργαστή, δεν το έχω κοιτάξει καν αλλά δεν θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά και πάλι. Εγω την έβαλα set up as new.. Μάλιστα το 6 plus επειδή δεν το χρησιμοποιώ πολύ πλέον με το 6s plus έχει βγάλει χρόνους που δεν έχω ξαναδεί ποτέ. 45 ώρες αναμονή και 7.20 χρήση και έχει ακόμα 39%. Χωρίς low power mode και τα πάντα ανοιχτά συνεχώς. Μέχρι και bluetooth έχω ανοιχτό. Είμαι περίεργος τώρα να το βάλω σε low power mode όταν το φορτίσω Φούλ να δώσω ποσό θα κρατήσει..Μήπως παίζει ρόλο και το τι chip είναι το δικό σου ; το δικό μου είναι κατασκευασμένο από TSMC και μήπως παίζει ρόλο που την πέρασα OTA και οχι restored & setup as new ;;
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 17/11/2015 - 01:56
Δημοσίευση 17/11/2015 - 16:02
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν το πρόβλημα όπου το τηλέφωνο κλείνει χωρίς λόγο και δεν ανοίγει ούτε αν το βάλεις στην φόρτιση αλλά μόνο με hard reset διορθώθηκε στην 9.2 γιατί στην apple λένε είναι θέμα software και θα το διορθώσουν αλλά στην 9.1 τα προβλήματα συνεχίζονται, σήμερα μου το έκανε πρώτη φορά και μέχρι να θυμηθώ το πρόβλημα μέ έλουσε κρύος ιδρώτας ειδικά όταν το έβαλα στην πρίζα και δεν έκανε τίποτα...
https://discussions..../thread/7249096
Τελευταία επεξεργασία από: jaymzz, 17/11/2015 - 16:02
Δημοσίευση 17/11/2015 - 19:10
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?Κατέβασα ΟΤΑ την 9,2 b3 να περάσω κι εγώ με τη σειρά μου απο 9,1 που έχω τώρα..Τι λέτε όσοι έχετε κάνει τη μετάβαση , αξίζει? να το κάνω ή να περιμένω την official 9.2? Ο μόνος λόγος που βιάζομαι αν το κάνω είναι η μπαταρία γιατί βλέπω οτι με την 9.1 στο 6s plus μου βγάζει 9 ώρες χρήση με το ζόρι..Α και κάτι άλλο..Απ όταν την κατέβασα μου έχει βγάλει και στο μενου το feedback..what is this?
Δημοσίευση 17/11/2015 - 19:14
Ξέρουμε πότε θα δοθεί στο κοινό η 9.2??
Δημοσίευση 17/11/2015 - 19:19
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?Κατέβασα ΟΤΑ την 9,2 b3 να περάσω κι εγώ με τη σειρά μου απο 9,1 που έχω τώρα..Τι λέτε όσοι έχετε κάνει τη μετάβαση , αξίζει? να το κάνω ή να περιμένω την official 9.2? Ο μόνος λόγος που βιάζομαι αν το κάνω είναι η μπαταρία γιατί βλέπω οτι με την 9.1 στο 6s plus μου βγάζει 9 ώρες χρήση με το ζόρι..Α και κάτι άλλο..Απ όταν την κατέβασα μου έχει βγάλει και στο μενου το feedback..what is this?
Μια χαρά ειναι η 9.2 εκτός απο τι μπαταρία εγώ διαπίστωσα ότι στο iPad Air 16 Gb που έχω μου μεγάλωσε και το χώρο αποθηκεύσεως...κάτι σαν συμπτηξει να το πω. Όσο για το feedback το έχει κάθε beta εκδόσει για να συνδεθεις με την Apple και να αναφέρεις τυχόν προβλήματα με τι εκάστοτε beta έκδοση. Εσυ και εγώ όμως δεν μπορούμε να γράψουμε γιατι ειναι για εγγεγραμμένους developers!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/11/2015 - 19:46
Μια χαρά ειναι η 9.2 εκτός απο τι μπαταρία εγώ διαπίστωσα ότι στο iPad Air 16 Gb που έχω μου μεγάλωσε και το χώρο αποθηκεύσεως...κάτι σαν συμπτηξει να το πω. Όσο για το feedback το έχει κάθε beta εκδόσει για να συνδεθεις με την Apple και να αναφέρεις τυχόν προβλήματα με τι εκάστοτε beta έκδοση. Εσυ και εγώ όμως δεν μπορούμε να γράψουμε γιατι ειναι για εγγεγραμμένους developers!
Οπότε στο θέμα μπαταρίας λες να δω διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με την 9.1? Σε πρώτη φάση βέβαια έλεγα απλώς να σβήσω το fb app γιατί απ ότι διάβασα την ρουφάει νεράκι την μπαταρία ε?Όσο για το feedack μπορώ να το σβήσω εφόσον στην ουσία μου είναι άχρηστο...Και κάτι τελευταίο..Σε περίπτωση που δεν εγκαταστήσω την beta παρόλο που την έχω κατεβάσει ήδη και στην ενημέρωση μου τη βγάζει ,όταν βγει η official να φανταστώ θα μου δώσει κατευθείαν την official και γενικά πρέπει να αφαιρέσω κάτι σε περίπτωση που τελικά δεν την εγκαταστήσω?Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι το πρώτο μου iphone και δεν κατέχω πολλά ακόμα
Τελευταία επεξεργασία από: johnny77, 17/11/2015 - 19:55
Δημοσίευση 17/11/2015 - 20:15
Οπότε στο θέμα μπαταρίας λες να δω διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με την 9.1? Σε πρώτη φάση βέβαια έλεγα απλώς να σβήσω το fb app γιατί απ ότι διάβασα την ρουφάει νεράκι την μπαταρία ε?Όσο για το feedack μπορώ να το σβήσω εφόσον στην ουσία μου είναι άχρηστο...Και κάτι τελευταίο..Σε περίπτωση που δεν εγκαταστήσω την beta παρόλο που την έχω κατεβάσει ήδη και στην ενημέρωση μου τη βγάζει ,όταν βγει η official να φανταστώ θα μου δώσει κατευθείαν την official και γενικά πρέπει να αφαιρέσω κάτι σε περίπτωση που τελικά δεν την εγκαταστήσω?Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι το πρώτο μου iphone και δεν κατέχω πολλά ακόμα
Στη μπαταρία σου σίγουρα θα δεις διαφορά. Όσο για το αν θα τι βάλεις η όχι τη 9.2 όταν θα βγει η official θα στη δόση θες δεν θες. Το feedback το σβήνεις ειναι άχρηστο. Το f/b μη το σβήσεις έδωσε update και το διόρθωσε το πρόβλημα αρκεί να μη το αφήνεις στο υπόβαθρο. Μετά τι χρήση διπλό κλικ και Διώξιμο απάνω !
Δημοσίευση 17/11/2015 - 20:18
το feedback δεν με αφήνει να το διαγράψω..Δεν βγάζει x..παω στις ρυθμίσεις->γενικα->προφίλ και λεει ios 9 beta software profile..αυτο πρέπει να πατήσω διαγραφή αν τελικά δεν εγκαταστήσω τη beta?
Δημοσίευση 17/11/2015 - 20:22
Sent from my iPhone 6s Plus !!!
Δημοσίευση 17/11/2015 - 20:36
Λέτε να βγει η μπετά 4 σήμερα ;
Sent from my iPhone 6s Plus !!!
ναι εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ! αν το καλό σκεφτείς κάθε Τρίτη βγαίνει επόμενη εδώ και στις 3 μπετά μέχρι τώρα !
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες