Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

iOS 9.2

• Please log in to reply
1356 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:23

Οσο βλέπω καλύτερα το ροζ gold τελικά λέω καλύτερα που δεν το πήρα...είναι πολύ...Ροζ!

Maik Margaritis iPhone 6s Plus

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:26

Συμφωνώ μαζί σου "Reaver"

#423   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:Gr4FiXKill3r_iOS

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:30

Εγώ θα δηλώσω ευχαριστημένος μέχρι στιγμής !! το 3D Touch έχει βελτιωθεί σημαντικά , το εφέ  όταν ανοίγεις το control center επίσης κ.α. τώρα μένει να δούμε μπαταρία! usage : 0 και σε stand by και σε  use και τώρα που το έχω stand by πρέπει μέχρι το πρωί να μου έχει βγάλει την βραδιά με 100% όπως πριν εγκαταστήσω την 9.2 beta 3 ! να πω επίσης πως πριν τν 3η beta μου έβγαζε την βραδιά με 100% + του ότι είχα συνδεδεμένο και το Apple Watch παράλληλα ! 

#424   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:31

Οσο βλέπω καλύτερα το ροζ gold τελικά λέω καλύτερα που δεν το πήρα...είναι πολύ...Ροζ!

ειναι αρκετά ροζ ειναι η αλήθεια..:) όσο για τα frames ειναι θέμα ψυχολογίας. Πολλοί θα δουν το βίντεο και θα παρατηρήσουν αμέσως τα frame drops όχι επειδή υπάρχουν αλλά επειδή κάποιος λέει ότι υπάρχουν. It's an illusion most of the times.

#425   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Twitter:@theoapo

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:36

χαρακτηριστικό βίντεο όπου δεν φαίνεται τίποτα. Εκτός από τα βιονικά μάτια της κυρίας που το παρουσιάζει και βλέπει ότι τα frames ειναι 30 και όχι 60. Εμένα να πω την αλήθεια μου φάνηκε να ειναι 31 τα frames.

Το κακο είναι ότι μάλλον κι εγώ τα ίδια βιονικά μάτια έχω!
Και σιγουρα κι αλλοι ανθρωποι.
http://forums.macrum...s-issue.1921141
Θυμάσαι απο το άλλο thread την συζητηση που καναμε...

Προσωπικα πριν την αγορα θα περιμενω να δω ενα δειγμα με 9.2 πως συμπεριφερεται. Αν θελω frame drops δεν θα εδινε 1000€ για iPhone αλλα λιγοτερα για ενα samsung...

#426   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2,011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:40

Το κακο είναι ότι μάλλον κι εγώ τα ίδια βιονικά μάτια έχω!
Και σιγουρα κι αλλοι ανθρωποι.
http://forums.macrum...s-issue.1921141
Θυμάσαι απο το άλλο thread την συζητηση που καναμε...

Προσωπικα πριν την αγορα θα περιμενω να δω ενα δειγμα με 9.2 πως συμπεριφερεται. Αν θελω frame drops δεν θα εδινε 1000€ για iPhone αλλα λιγοτερα για ενα samsung...

την θυμάμαι την συζήτηση. Οι περισσότεροι από αυτούς που γκρινιάζουν το κάνουν γιατί κάποιος τους είπε η διάβασαν κάπου για τα gram drops και ξαφνικά έγιναν ειδικοί στα frames. Η διαφορά σε μια τόσο μικρή κα γρήγορη κίνηση από τα 30 στα 60 ακόμα και αν υπάρχει ειναι κάτι πολύ δύσκολο να την εντοπίσει το μάτι. Και ειδικά εσύ στο προηγούμενο ποστ περιέγραφες τραγικές καταστάσεις. Το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

#427   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:44

Πάντως εάν έχεις εμπειρία από ένα iPhone σε ότι άλλο και να πας...θα ξαναγυρίσεις... Στο iPhone

#428   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:46

την θυμάμαι την συζήτηση. Οι περισσότεροι από αυτούς που γκρινιάζουν το κάνουν γιατί κάποιος τους είπε η διάβασαν κάπου για τα gram drops και ξαφνικά έγιναν ειδικοί στα frames. Η διαφορά σε μια τόσο μικρή κα γρήγορη κίνηση από τα 30 στα 60 ακόμα και αν υπάρχει ειναι κάτι πολύ δύσκολο να την εντοπίσει το μάτι. Και ειδικά εσύ στο προηγούμενο ποστ περιέγραφες τραγικές καταστάσεις. Το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Περιεγραψα τι ειδα, οχι τι διαβασα. Για αυτο ηρθα στο forum να ρωτησω την γνωμη οσων εχουν την συσκευη.
Ετσι επισης βρηκα και το thread στο macrumors.

Οι εξηγησεις πολλες και οι αποψεις περισσοτερες. Στην τελικη κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να συμφωνησει μαζι του, ουτε να αγορασει μια συσκευη που του φαινεται προβληματικη!

Ειδωμεν λοιπον στο αμεσο μελλον και την 9.2 (ελπιζω την αλλη βδομαδα)!

#429   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:48

Πάντως εάν έχεις εμπειρία από ένα iPhone σε ότι άλλο και να πας...θα ξαναγυρίσεις... Στο iPhone

Σωστο!

Ειδα το προηγουμενο μου κινητο (Nexus 5) ποσο γρηγορο και smooth ειναι με την 6.0. Απλα τελειο!

Δεν γυρναω ομως με τιποτα πια σε android...

#430   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2015 - 23:57

Σωστο!

Ειδα το προηγουμενο μου κινητο (Nexus 5) ποσο γρηγορο και smooth ειναι με την 6.0. Απλα τελειο!

Δεν γυρναω ομως με τιποτα πια σε android...

Πολλοί Έφυγαν από το iOS για διάφορους λόγους και όταν άρχισαν να χρησιμοποιούν Android και είδαν τις τεράστιες διαφορές φυσικά με την πρώτη ευκαιρία ξαναεπέστρεψαν... στο iOS.
Είναι το Σύνολο Συσκευής με το Λογισμικό!
Πολλές Εταιρείες έχουν καλές συσκευές συμπαθώ πολύ τη Samsung έχει όμορφα κινητά δυνατά μα όλα υστερούν στο λογισμικό ...δυστυχώς.

#431   3xwsapiax3ria

3xwsapiax3ria

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Twitter:@Xaroumeno_kranio
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:6inner6net6

Δημοσίευση 19/11/2015 - 02:09

Μετα το iPhone 4 ηθελα να αγορασω συσκευη Android και πιο συγκεκριμενα το Samsung Galaxy S4.

Ειχα ακουσει γενικα πολυ καλα λογια για τα Samsung τελευταια απο διαφορους χρηστες και ειναι πολλοι ετουτοι που κραζανε τα iphone και μου λεγανε "αλλαξε κινητο να δεις ποιοτητα,καμερα,εξτρα μνημες" (κ.α ας μην το συζηταμε)... και παλι καλα που με φωτισε ο Θεος και δεν εκανα αυτο το λαθος. 

Θα παραμεινω αιωνια πιστος στο φαγωμενο σαπιο μηλο. :)

#432   loukaskrem

loukaskrem

iPH Enthousiast

• 402 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 19/11/2015 - 02:29

Ποσό δίκιο έχεις ...:)

#433   stark

stark

iPH Contributor

• 1,055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 19/11/2015 - 02:59

Παρακολουθώ τα σχετικά topics στο Macrumors βδομάδες τώρα και πραγματικά εκπλήσσομαι. Δεν ήμουν ποτέ Apple fan boy, και εχω υπάρξει επικριτικός σε αρκετά θέματα. Έφτασα τώρα στην 9.1 για να αποφασίσω να μην κάνω jailbreak διότι έως τώρα θεωρούσα ότι από το iOS έλειπαν σημαντικά πράγματα που αλλα λειτουργικά είχαν.
Το συγκεκριμένο θέμα με τα frame drops & το stutter, προσωπικά (το τονίζω), μου φαίνονται υπερβολικά έως γελοία. Δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι κάποιοι σε κεινο το forum έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο στην ζωή τους που ψάχνουν να βρουν προβλήματα σε επίπεδα καθυστερήσεων nanoseconds και αλλα παρόμοια ακραία πράγματα.
Εγώ με 5s (!) και 9.1 πάνω, δεν εχω κανένα lag, κανένα stutter, κανένα frame drop.
Κι ακόμα κι αν δεχτώ ότι μπορεί κάποιος να διακρίνει έστω με δυσκολία και "υπερψειρίαση" μια καθυστέρηση ελαχίστων nanoseconds σε κάποιες περιπτώσεις πχ scrolling, ειναι τόσο αμελητέα η διαφορά ας πούμε με το 8.x η το 7.x που πραγματικά απορώ πώς κάποιος μπορεί να ενοχλείται από αυτό.
Ακόμα και σε κάποια videos που έχουν ανεβεί εκεί, προσπαθώ πολύ και δεν βλέπω το lag που με τόσο δραματικό τροπο αναφέρουν κάποιοι.

Galaxy S4 είχα σκεφτεί κι εγώ να πάρω τότε που κυκλοφόρησε, και φίλος μου καλός τότε (με phone παλιότερα) το πήρε και ακόμα το μετανιώνει. Ειναι έτοιμος να γυρίσει σε 6s. Χαίρομαι που δεν έκανα κι εγώ το λάθος. Δεν λέω, ίσως κάποια οικονομική δυσπραγία να με αναγκάσει σύντομα να μεταβώ σε Android, αλλα τουλάχιστον θα ξέρω που πηγαίνω με όσες συνέπειες και συμβιβασμούς θα περιλαμβάνει αυτή η απόφαση μου. Και ειμαι σιγουρος ότι τότε θα ειναι που θα τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο με τις συζητήσεις περί 30 nanoseconds lag & stutter από κεινους που θα εχουν ακόμα iPhone...

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 19/11/2015 - 02:59.

#434   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 19/11/2015 - 05:23

Τι θέλει να πει ο ποιητής ;

Ότι έχω στείλει 100 report γι αυτό το καταραμένο ς αλλα μετά από 15 beta παραμένει με ένα πρόβλημα που ο Λημναίος σε 2 ώρες το έφτιαξε....

Knowledge is Power

Knowledge Is Power

#435   dimprio

dimprio

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 07:56

Καλά συγκρίνετε s4 με τα τελευταίας γενιάς iPhone? εγω θα το δώσω το δικό μου σε λίγες μέρες . Γυρίζω πάλι σε android. Ήθελα να δω το iOS ,τελικά δεν με καλύπτει πουθενά στις ανάγκες μου και ξαναγυρίζω εκεί που ήξερα. Τα iPhone άξιζαν τότε που βγήκαν μέχρι το 4s . 800 ευρώ κινητό και έχει άθλια κάμερα . Τώρα έβαλε στα νέα παραπάνω ραμ. Κατα τα αλλα κραζανε τα φαν μποις οτι το android θέλει ραμ.Και αν δεν έχεις Mac δεν απολαμβάνεις όλο το οικοσύστημα του iOS.

Sent from my iPhone 6 plus

Τελευταία επεξεργασία από: dimprio, 19/11/2015 - 07:56.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες