Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

iOS 9.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1356 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 19/11/2015 - 08:03

Καλά συγκρίνετε s4 με τα τελευταίας γενιάς iPhone? εγω θα το δώσω το δικό μου σε λίγες μέρες . Γυρίζω πάλι σε android. Ήθελα να δω το iOS ,τελικά δεν με καλύπτει πουθενά στις ανάγκες μου και ξαναγυρίζω εκεί που ήξερα. Τα iPhone άξιζαν τότε που βγήκαν μέχρι το 4s . 800 ευρώ κινητό και έχει άθλια κάμερα . Τώρα έβαλε στα νέα παραπάνω ραμ. Κατα τα αλλα κραζανε τα φαν μποις οτι το android θέλει ραμ.Και αν δεν έχεις Mac δεν απολαμβάνεις όλο το οικοσύστημα του iOS.

Sent from my iPhone 6 plus

Ποιος ακριβώς και σε ποιο σημείο συνέκρινε το S4 με iPhone τελευταίας γενιάς, φίλε μου;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   dimprio

dimprio

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 08:09

Ποιος ακριβώς και σε ποιο σημείο συνέκρινε το S4 με iPhone τελευταίας γενιάς, φίλε μου;

Πιο πανω φίλε λέει οτι μετανιωνει μέχρι τώρα που έχει το s4 και θα παει στο 6s. Λογικό δεν είναι;

#438   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:Gr4FiXKill3r_iOS

Δημοσίευση 19/11/2015 - 08:34

Ξύπνησα με 100% μπαταρία - όλα είναι όπως πριν τώρα με διορθωμένα τα bugs που ανέφερα !! υπέροχα !

#439   dimprio

dimprio

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 09:01

Αυτό που είδα λίγο πιο γρήγορο είναι το multitasking. Στα αλλα ακόμα δεν παρατήρησα κάτι .

#440   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 09:19

Πιο πανω φίλε λέει οτι μετανιωνει μέχρι τώρα που έχει το s4 και θα παει στο 6s. Λογικό δεν είναι;

Φίλε μου μετανιώνει που τότε τελικά πήρε το S4 αντί για το αντίστοιχο (εκείνης της εποχής) iPhone μοντέλο.

Συνολικά δεν έμεινε ευχαριστημένος με την Android εμπειρία. Αυτό είναι το νόημα.Οπότε πλέον δεν σκοπεύει να παρει το S6 αλλά το 6S.

Οπως και να χει γούστα είναι αυτά. Ο καθένας ότι τον βολεύει και ότι του φαίνεται χρηστικό.

Κι εγώ ο ίδιος αν δεν έχω τα χρήματα για iphone την επόμενη φορά, αναγκαστικά σε κάποιο Android θα καταλήξω. Με βαριά καρδιά όμως. 

#441   dimprio

dimprio

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 09:24

Φίλε μου μετανιώνει που τότε τελικά πήρε το S4 αντί για το αντίστοιχο (εκείνης της εποχής) iPhone μοντέλο.
Συνολικά δεν έμεινε ευχαριστημένος με την Android εμπειρία. Αυτό είναι το νόημα.Οπότε πλέον δεν σκοπεύει να παρει το S6 αλλά το 6S.
Οπως και να χει γούστα είναι αυτά. Ο καθένας ότι τον βολεύει και ότι του φαίνεται χρηστικό.
Κι εγώ ο ίδιος αν δεν έχω τα χρήματα για iphone την επόμενη φορά, αναγκαστικά σε κάποιο Android θα καταλήξω. Με βαριά καρδιά όμως.

Τότε που βγήκε το s4 ναι . Αλλα τώρα η νέα σειρά s6 και ειδικά το edge plus δεν συγκρίνεται για μένα . Τεσπα όπως σωστά είπες ο καθένας με τις ανάγκες του. Έχουν καλή μεταπώληση τα iPhone που είναι πολύ σημαντικό πέρα από κάποια αλλα καλά. Πχ το διακοπτακι όσο και να το εκραζα στις αρχές τόσο θα μου λείψει. Μικρό πραγματακι αλλα βολεύει παρά πολύ

#442   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 09:27

Τότε που βγήκε το s4 ναι . Αλλα τώρα η νέα σειρά s6 και ειδικά το edge plus δεν συγκρίνεται για μένα . Τεσπα όπως σωστά είπες ο καθένας με τις ανάγκες του. Έχουν καλή μεταπώληση τα iPhone που είναι πολύ σημαντικό πέρα από κάποια αλλα καλά. Πχ το διακοπτακι όσο και να το εκραζα στις αρχές τόσο θα μου λείψει. Μικρό πραγματακι αλλα βολεύει παρά πολύ

Αυτό που ανέφερες ισχύει όντως. Στη μετάβαση από iPhone σε Android -κυρίως αν το μοντελο iPhone δεν ειναι πολύ παλιό- εχει καποιος αυτο το σημαντικο πλεονεκτημα. Πουλωντας το iPhone εχει ηδη στη τσεπη του ενα σημαντικο ποσο ωστε να στοχευσει (με λίγα χρήματα ακόμα) σε πολυ καλη Android συσκευη. 

#443   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 19/11/2015 - 09:35

Παιδια καλημέρα!
Με όλο το σεβασμό που έχω σε όλους και Επειδή το θέμα iOS με Android πιστεύω έχει εξαντληθεί σε πολλές συζητήσεις ας αφήσουμε αυτό το θέμα λιγάκι στην άκρη και σας επικεντρωθούμε στην έκδοση του 9,2 που γι' αυτό ανοίχτηκε και αυτή η συζήτηση ...σας ευχαριστώ!

Maik Margaritis iPhone 6s Plus

#444   stratagr

stratagr

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 09:47

παιδια καλημερα

θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κατεωασω την ΒΕΤΑ 9,2 στο 6ς;

νεος στον χωρο

ευχαριστω

#445   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 19/11/2015 - 09:51

Παντως αυτο δεν ειναι λογισμικο ios μεχρι στιγμης που εχουμε δει στο ios 9 περισσοτερα bugs κι απο το ios 8 θελει δουλεια ακομα!!!!
Αρε ios 6 που εισαι κατα την γβωμη μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 19/11/2015 - 09:55

Rafael Nadal

#446   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 09:53

παιδια καλημερα
θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κατεωασω την ΒΕΤΑ 9,2 στο 6ς;
νεος στον χωρο
ευχαριστω

Με τον Safari στο https://beta.apple.com
Βάλε τα στοιχεία που έχεις στο AppStore
Θα γίνει install ένα προφίλ στο iPhone και μετά κατεβάζεις την Beta.

#447   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:01

Παντως αυτο δεν ειναι λογισμικο ios μεχρι στιγμης που εχουμε δει στο ios 9 περισσοτερα bugs κι απο το ios 8 θελει δουλεια ακομα!!!!
Αρε ios 6 που εισαι κατα την γβωμη μου

Έχεις δίκιο μα γίνονται προσπάθειες από πλευρά της Apple για να διορθωθεί πολύ και βλέπουμε ότι Δόθηκαν σύντομα εκδόσεις και πιστεύω ότι 9.2 διαφέρει πολύ και θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όπως και ναχει φυσικά θα δούμε στο τέλος.

#448   stratagr

stratagr

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:03

Με τον Safari στο https://beta.apple.com
Βάλε τα στοιχεία που έχεις στο AppStore
Θα γίνει install ένα προφίλ στο iPhone και μετά κατεβάζεις την Beta.

ευχαριστω πολυ

#449   dimprio

dimprio

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:03

Για μένα η 9.2 είναι οτι καλύτερο στο 9 σύνολο. Πρέπει να προσαρμόσει όμως και αλλαγές στο plus γτ το μικρό είναι πιο smooth. Τα βάζω δίπλα δίπλα και έχει μια αισθητή διαφορά. Πάντα μιλάω για τα 6.

#450   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:08

Έχεις δίκιο μα γίνονται προσπάθειες από πλευρά της Apple για να διορθωθεί πολύ και βλέπουμε ότι Δόθηκαν σύντομα εκδόσεις και πιστεύω ότι 9.2 διαφέρει πολύ και θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όπως και ναχει φυσικά θα δούμε στο τέλος.

μακαρι φιλε μου αλλα βλεπω οτι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα!!!πλεον η απαιτησεις εχουν αλλαξει δεν ειναι η apple που ηταν πριν καποια χρονια!!!συμφωνω οτι προσπαθει να διορθωσει bugs και δινει συνεχεια αναβαθμισεις απλα και ρωταβ εγω γιατι καθε χρονια πρεπει να ειναι εντελως διαφορετικο πκο το ios γιατι να μην δωσουν διορθωσεις σε ηδη υπαρχων ios και να το συνεχισουν για δυο χρονια!!!γιατι ετσι οπως το πανε μονο η τελευταιες αναβαθμισεις αξιζουν

Rafael Nadal

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;