Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

iOS 9.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1356 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:10

Για μένα η 9.2 είναι οτι καλύτερο στο 9 σύνολο. Πρέπει να προσαρμόσει όμως και αλλαγές στο plus γτ το μικρό είναι πιο smooth. Τα βάζω δίπλα δίπλα και έχει μια αισθητή διαφορά. Πάντα μιλάω για τα 6.

Sent from my iPhone 6 plus

ναι απο τα προηγουμενα την 9.0.2 την 9.1 εκανα και jailbreak στην 9.0.2 ασε τι περασα η καλυτερη και με διαφορα ειναι η 9.2

Sent from my iPhone using Tapatalk
Rafael Nadal

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:11

Το σκεπτικό φίλε gismo κατά την ταπεινή μου άποψη νομίζω είναι ότι βγάζουνε έκδοση iOS κάθε φορά που βγάζουνε καινούργιο μοντέλο iPhone για να προσθέτουμε κάποιες καινούριες δυνατότητες ανάλογα με το hardware που φοράει το καινούργιο iPhone έτσι νομίζω.

Maik Margaritis iPhone 6s Plus

#453   johnny77

johnny77

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:11

Παιδια μια βοηθεια καποιος.Λοιπον κατεβασα το προφιλ για την beta το εγκατεστησα και κατεβασα την 9.2 beta 3.τελικα ομως δεν ηθελα να την εγκαταστησω.διεγραψα το προφιλ καθως και το αρχειο της αναβαθμισης ομως στις ρυθμισεις εξακολουθει να μου βγαζει το 1 που δειχνει οτι υπαρχει αναβαθμιση αλλα μολις παταω δεν εχει κατι.μου λεει πως ειναι ενημερωμενο..πως φευγει αυτο; χρειάζεται να κάνω κάτι ή όταν βγει επίσημα η 9.2 θα μου την δώσει κανονικά OTA?

#454   dimprio

dimprio

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:12

Το σκεπτικό φίλε gismo κατά την ταπεινή μου άποψη νομίζω είναι ότι βγάζουνε έκδοση iOS κάθε φορά που βγάζουνε καινούργιο μοντέλο iPhone για να προσθέτουμε κάποιες καινούριες δυνατότητες ανάλογα με το hardware που φοράει το καινούργιο iPhone έτσι νομίζω.

Έτσι ακριβώς ,μάρκετινγκ λέγεται αυτό

Τελευταία επεξεργασία από: dimprio, 19/11/2015 - 10:12

#455   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:15

Παιδια μια βοηθεια καποιος.Λοιπον κατεβασα το προφιλ για την beta το εγκατεστησα και κατεβασα την 9.2 beta 3.τελικα ομως δεν ηθελα να την εγκαταστησω.διεγραψα το προφιλ καθως και το αρχειο της αναβαθμισης ομως στις ρυθμισεις εξακολουθει να μου βγαζει το 1 που δειχνει οτι υπαρχει αναβαθμιση αλλα μολις παταω δεν εχει κατι.μου λεει πως ειναι ενημερωμενο..πως φευγει αυτο; χρειάζεται να κάνω κάτι ή όταν βγει επίσημα η 9.2 θα μου την δώσει κανονικά OTA?

Πρώτα φίλε μου δοκίμασε ενα restart στη συσκευή εαν παρόλαυτα δεν διορθωθεί και συνεχίσει να δείχνει το 1... μήν αγχώνεσαι πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα όταν δοθεί επίσημα θα σου εγκατασταθεί κανονικά ...την καλημέρα μου.

#456   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:17

Έτσι ακριβώς ,μάρκετινγκ λέγεται αυτό

ναι ρε παιδια μαζι σας απλα και πως να σας το πω οτι κι η stable εκδωσεις η πιο καλες απο καθε ios εχουν κι αυτες αρκετα bugs που δεν προλαβαινουν λογω marketing οπως λετε να διορθωθουν γιατι παμε σε καποιο νεο ios καθε φορα

Rafael Nadal

#457   johnny77

johnny77

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:18

Πρώτα φίλε μου δοκίμασε ενα restart στη συσκευή εαν παρόλαυτα δεν διορθωθεί και συνεχίσει να δείχνει το 1... μήν αγχώνεσαι πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα όταν δοθεί επίσημα θα σου εγκατασταθεί κανονικά ...την καλημέρα μου.

Καλημέρα και από εμεένα.Το παρέλειψα πριν είναι η αλήθεια..Του έχω κάνει 2-3 restart απο προχθές και ακόμα παραμένει..Anyway ο χρόνος θα δείξει

#458   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:21

ναι ρε παιδια μαζι σας απλα και πως να σας το πω οτι κι η stable εκδωσεις η πιο καλες απο καθε ios εχουν κι αυτες αρκετα bugs που δεν προλαβαινουν λογω marketing οπως λετε να διορθωθουν γιατι παμε σε καποιο νεο ios καθε φορα

Γιατί όλοι το περιμένουμε σαν τρελοί... Σαν Δώρο από αυτούς προς εμάς και εαν δεν δώσουν κάτι σαν καινούργιο δεν θα είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι... Θα έχουμε γκρίνιες του στυλ " έχει καιρό να δώσει νέα έκδοση η Apple" και τέτοια!

#459   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:24

Γιατί όλοι το περιμένουμε σαν τρελοί... Σαν Δώρο από αυτούς προς εμάς και εαν δεν δώσουν κάτι σαν καινούργιο δεν θα είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι... Θα έχουμε γκρίνιες του στυλ " έχει καιρό να δώσει νέα έκδοση η Apple" και τέτοια!

γιατι η προηγουμενες εκδοσεις ηταν μαπα !!!μπες στο ios 9.1 στο φορουν του iphonehellas και μετρα bugs!!!απλα για μενα ειναι η πιο σταθερη εκδοση απο ολες για να γινει ενα καλο και σωστο jailbreak γι αυτο

Rafael Nadal

#460   johnny77

johnny77

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:42

Εγώ με 6s plus και την 9.1 πάνω βγάζω 8-10 ώρες χρήση..Είναι λογικό?Σε σχέση με κάτι 12ωρα που βλέπω από άλλους μου φαίνεται λίγο..Περιμένω να δω και με την 9.2 και ευελπιστώ να φταίει γι αυτο η 9.1 και να αλλάξει λίγο με την 9.2..Γιατί η αλήθεια είναι πως με το που πήρα τη συσκευή έκανα και την ενημέρωση οπότε δεν έχω άποψη για άλλα ios και αυτονομία

Τελευταία επεξεργασία από: johnny77, 19/11/2015 - 10:42

#461   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:44

Εγώ με 6s plus και την 9.1 πάνω βγάζω 8-10 ώρες χρήση..Είναι λογικό?Σε σχέση με κάτι 12ωρα που βλέπω από άλλους μου φαίνεται λίγο..Περιμένω να δω και με την 9.2 και ευελπιστώ να φταίει γι αυτο η 9.1 και να αλλάξει λίγο με την 9.2..Γιατί η αλήθεια είναι πως με το που πήρα τη συσκευή έκανα και την ενημέρωση οπότε δεν έχω άποψη για άλλα ios και αυτονομία

Είναι σίγουρο πως με την 9.2 θα έχεις περισσότερο και ας είναι ακόμα Beta.
Σε όλα είναι Καλύτερη!
Δοκίμασε την... ΑΞΙΖΕΙ!

Τελευταία επεξεργασία από: mmarga, 19/11/2015 - 10:45

#462   johnny77

johnny77

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:49

Κάπου διάβασα οτι αν είσαι beta tester δεν παίρνεις OTA τις official αναβαθμίσεις και πρέπει όταν βγαίνουν να τις περνάς μέσω itunes..ισχύει αυτό?Αυτός είναι και ο λόγος που τελικά δεν την πέρασα γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν πολυασχολούμε και προτιμώ οταν βγαίνουν updates να μου βγάζει ειδοποίηση και να τα περνάω OTA

Τελευταία επεξεργασία από: johnny77, 19/11/2015 - 10:50

#463   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:50

Κάπου διάβασα οτι αν είσαι beta tester δεν παίρνεις OTA τις official αναβαθμίσεις και πρέπει όταν βγαίνουν να τις περνάς μέσω itunes..ισχύει αυτό?

Όχι Φυσικά!

#464   johnny77

johnny77

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:52

Όχι Φυσικά!

Δηλαδή είναι παπάτζες? Κανονικότατα σου έρχεται η ενημέρωση και OTA ?

#465   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2015 - 10:52

Δηλαδή είναι παπάτζες? Κανονικότατα σου έρχεται η ενημέρωση και OTA ?

Ναι κανονικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11