Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

iOS 9.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1356 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#826   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:08

μορφονιέ η κόλληση είναι αλουμινίου η οξυγονοκόλληση? :rolleyes:  :rolleyes:

δεν θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#827   s93060

s93060

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:15

Mε Shift + Restore θα τη περάσεις.

Δεν θα χαθεί τίποτα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#828   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:19

Πως γίνεται να έχω επαναφέρει 3 backup με όλα τα update και να μην έχω κολλήματα να μην κολλάνε τα πληκτρολόγια;
Έχω χαλασμένη συσκευή δεν εξηγείται αλλιώς. Ή είναι κλώνος

#829   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:24

Δεν θα χαθεί τίποτα;

Εφόσον έχεις Backup το επαναφέρεις μετά και δε χάνεις τίποτα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#830   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:25

Πως γίνεται να έχω επαναφέρει 3 backup με όλα τα update και να μην έχω κολλήματα να μην κολλάνε τα πληκτρολόγια;
Έχω χαλασμένη συσκευή δεν εξηγείται αλλιώς. Ή είναι κλώνος

δεν ξερεις εσυ.

#831   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/12/2015 - 00:09

μόλις πέρασα και εγώ την 9.2 μετά set up as a new και μετα restore from back up που είχα προηγουμένως πάρει και όλα κάλα!κανένα απολύτως θέμα.

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 10/12/2015 - 00:09

#832   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/12/2015 - 00:56

Είχα περάσει την 9.1 με restore από backup και από εκεί μέχρι την 9.2.4 OTA.
Δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Όλα όσα διαβάζω μου φαίνονται περίεργα.

Όσοι έχετε κάτι απ αυτά που αναφέρονται κάντε δοκιμή αφού πάρετε ένα backup και περάστε την 9.2 κανονικά από iTunes.
Θα την περάσω τώρα OTA στο iPad Air.
Είχα περάσει την 9.1 καθαρή οποτε δεν νομίζω να χρειαστεί να το κάνω και για την 9.2

#833   kostasskevis

kostasskevis

iPH User

• 185 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 10/12/2015 - 02:54

Σε 6 plus αστερι παιδια so far!Δεν εχω πετυχει κανενα bug..Στο touch id δεν υπαρχει χρονικη διαφορα εκτος αν μιλαμε για τιποτα milisecond οποτε δεν μπορω να τα αντιληφθω! 😁 Παντως ολα καλα!Αντε να δουμε μηπως βγει και κανα jb να χαρουμε το κινητο!

#834   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2.320 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 10/12/2015 - 04:29

Έχω χάσει μπάλα η 9.2 τα σπάει στο iPad Air την πέρασα με OTA και μετά από 2 απανωτά Hard Rest έκανα GeekBench και τελικά η 9.2 δεν κάνει με τίποτα ποιο αργό το iPad Air. 

Έχω συγκριτικό Benchmark με φρέσκο restore 8.3 που είχα κάνει στο Air τον Ιούνιο και το σύγκρινα με την 9.2 και μπορώ να πω είμαι πολύ ευχαριστημένος! 

Εδώ και τα Benchmarks 8.3 vs 9.2 iPad Air WiFi+4G

IMG_0019.pngIMG_0018.png

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#835   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 10/12/2015 - 09:24

Παιδια απο πλευρας jailbreak, υπαρχει λετε περιπτωση να βγει jb για την 9.1 και οχι για την 9.2?
Ρωταω, μηπως αυτο θα ηταν λογος να μην κανω την αναβαθμιση σε 9.2 και να περιμενω, μιας και σε 6s plus, δεν εχω προβληματα με την 9.1.

Ξέχνα την 9.1 και πήγαινε στην 9.2 αλλωστε θα βγάλουν JB οι Pangu στο 9.2 πολύ σύντομα

#836   johnny77

johnny77

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 10/12/2015 - 09:42

Καλημέρα παιδιά θέλω την άποψη σας.Με την 9.1 σε i6s+ με ανοιχτό μονίμως το WiFi , καμια ώρα gaming και κυρίως χρήση safari και fb , δεν χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές , μ έβγαζε 8-9 ώρες χρήσης.Τώρα με την 9.2 βλέπω να κυμαίνεται στα ίδια.Είναι φυσιολογικά νούμερα ? Τι λέτε?

#837   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 10/12/2015 - 09:43

Τραγική ειρωνεία...

Είμαι στην 9.1 χωρίς κανένα πρόβλημα στο 5s, κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου OTA update στην 9.2, όλα μια χαρά.

Ε και σκέφτομαι αυτό που όλοι λέμε τόσο καιρό, και για να είμαι και καλά 100% σίγουρος οτι δεν θα έχω θέματα στο μέλλον, πάω κάνω restore απο iTunes και επαναφέρω το καθαρό backup που είχα και από τότε τα apps κάνουν τα δικά τους. Κάποια από αυτά δεν ολοκλήρωσαν ποτέ την εγκατάσταση. Κάνω επανεκκίνηση. Μπήκα iTunes να κάνω από κει update / unistall / ξανά install / νεο sync μέσω iTunes... Κατέληξα μερικές εφαρμογές να τις έχω 2 φορές στο κινητό !  :wacko:  Πρώτη φορά το βλέπω αυτό.  Δύο φορές το Shazam, το Soundcloud, και άλλα τετοια όμορφα. 

Τελικά με πολλές προσπάθειες κι αφού διέγραψα διπλές εφαρμογές, και έκανα sync από την αρχή μέσω iTunes, κάτι πάει να γίνει. Για να δούμε... 

#838   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1.103 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:05

Τραγική ειρωνεία...

Είμαι στην 9.1 χωρίς κανένα πρόβλημα στο 5s, κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου OTA update στην 9.2, όλα μια χαρά.

Ε και σκέφτομαι αυτό που όλοι λέμε τόσο καιρό, και για να είμαι και καλά 100% σίγουρος οτι δεν θα έχω θέματα στο μέλλον, πάω κάνω restore απο iTunes και επαναφέρω το καθαρό backup που είχα και από τότε τα apps κάνουν τα δικά τους. Κάποια από αυτά δεν ολοκλήρωσαν ποτέ την εγκατάσταση. Κάνω επανεκκίνηση. Μπήκα iTunes να κάνω από κει update / unistall / ξανά install / νεο sync μέσω iTunes... Κατέληξα μερικές εφαρμογές να τις έχω 2 φορές στο κινητό ! :wacko: Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δύο φορές το Shazam, το Soundcloud, και άλλα τετοια όμορφα.

Τελικά με πολλές προσπάθειες κι αφού διέγραψα διπλές εφαρμογές, και έκανα sync από την αρχή μέσω iTunes, κάτι πάει να γίνει. Για να δούμε...

Είναι γνωστά για όλους μας, τρομάξουμε για ένα restore!

#839   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:10

Είναι γνωστά για όλους μας, τρομάξουμε για ένα restore!

Ειλικρινά έχουν δει πολλά τα μάτια μου, αλλα να έχω τις εφαρμογες 2 φορές εγκατεστημένες στο iphone δεν το χα ξαναδει και δεν περίμενα και ότι θα συνέβαινε ποτέ κάτι τόσο γελοίο.

Επίσης όσο έψαξα, δεν βρήκα παρόμοια αναφορά σε κάτι τέτοιο από άλλους σε αυτό το φορουμ ή σε άλλα  :mellow:

#840   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:19

Ειλικρινά έχουν δει πολλά τα μάτια μου, αλλα να έχω τις εφαρμογες 2 φορές εγκατεστημένες στο iphone δεν το χα ξαναδει και δεν περίμενα και ότι θα συνέβαινε ποτέ κάτι τόσο γελοίο.

Επίσης όσο έψαξα, δεν βρήκα παρόμοια αναφορά σε κάτι τέτοιο από άλλους σε αυτό το φορουμ ή σε άλλα  :mellow:

προχτες που κοιτουσα το κινητο μου, ειδα κ γω δυο φορες μεσα την εφαρμογη "Ραδιοφωνο". Δεν το ειχα ξαναδει κ γω ποτε στο κινητο.... 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες