μορφονιέ η κόλληση είναι αλουμινίου η οξυγονοκόλληση?
δεν θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου...
Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:08
μορφονιέ η κόλληση είναι αλουμινίου η οξυγονοκόλληση?
δεν θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου...
Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:15
Δεν θα χαθεί τίποτα;Mε Shift + Restore θα τη περάσεις.
Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:19
Δημοσίευση 09/12/2015 - 23:25
Πως γίνεται να έχω επαναφέρει 3 backup με όλα τα update και να μην έχω κολλήματα να μην κολλάνε τα πληκτρολόγια;
Έχω χαλασμένη συσκευή δεν εξηγείται αλλιώς. Ή είναι κλώνος
Sent from my iPhone using Tapatalk
δεν ξερεις εσυ.
Δημοσίευση 10/12/2015 - 00:09
μόλις πέρασα και εγώ την 9.2 μετά set up as a new και μετα restore from back up που είχα προηγουμένως πάρει και όλα κάλα!κανένα απολύτως θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 10/12/2015 - 00:09
Δημοσίευση 10/12/2015 - 00:56
Δημοσίευση 10/12/2015 - 02:54
Δημοσίευση 10/12/2015 - 04:29
Έχω χάσει μπάλα η 9.2 τα σπάει στο iPad Air την πέρασα με OTA και μετά από 2 απανωτά Hard Rest έκανα GeekBench και τελικά η 9.2 δεν κάνει με τίποτα ποιο αργό το iPad Air.
Έχω συγκριτικό Benchmark με φρέσκο restore 8.3 που είχα κάνει στο Air τον Ιούνιο και το σύγκρινα με την 9.2 και μπορώ να πω είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Εδώ και τα Benchmarks 8.3 vs 9.2 iPad Air WiFi+4G
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 10/12/2015 - 09:24
Παιδια απο πλευρας jailbreak, υπαρχει λετε περιπτωση να βγει jb για την 9.1 και οχι για την 9.2?
Ρωταω, μηπως αυτο θα ηταν λογος να μην κανω την αναβαθμιση σε 9.2 και να περιμενω, μιας και σε 6s plus, δεν εχω προβληματα με την 9.1.
Δημοσίευση 10/12/2015 - 09:42
Καλημέρα παιδιά θέλω την άποψη σας.Με την 9.1 σε i6s+ με ανοιχτό μονίμως το WiFi , καμια ώρα gaming και κυρίως χρήση safari και fb , δεν χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές , μ έβγαζε 8-9 ώρες χρήσης.Τώρα με την 9.2 βλέπω να κυμαίνεται στα ίδια.Είναι φυσιολογικά νούμερα ? Τι λέτε?
Δημοσίευση 10/12/2015 - 09:43
Τραγική ειρωνεία...
Είμαι στην 9.1 χωρίς κανένα πρόβλημα στο 5s, κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου OTA update στην 9.2, όλα μια χαρά.
Ε και σκέφτομαι αυτό που όλοι λέμε τόσο καιρό, και για να είμαι και καλά 100% σίγουρος οτι δεν θα έχω θέματα στο μέλλον, πάω κάνω restore απο iTunes και επαναφέρω το καθαρό backup που είχα και από τότε τα apps κάνουν τα δικά τους. Κάποια από αυτά δεν ολοκλήρωσαν ποτέ την εγκατάσταση. Κάνω επανεκκίνηση. Μπήκα iTunes να κάνω από κει update / unistall / ξανά install / νεο sync μέσω iTunes... Κατέληξα μερικές εφαρμογές να τις έχω 2 φορές στο κινητό ! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δύο φορές το Shazam, το Soundcloud, και άλλα τετοια όμορφα.
Τελικά με πολλές προσπάθειες κι αφού διέγραψα διπλές εφαρμογές, και έκανα sync από την αρχή μέσω iTunes, κάτι πάει να γίνει. Για να δούμε...
Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:05
Τραγική ειρωνεία...
Είμαι στην 9.1 χωρίς κανένα πρόβλημα στο 5s, κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου OTA update στην 9.2, όλα μια χαρά.
Ε και σκέφτομαι αυτό που όλοι λέμε τόσο καιρό, και για να είμαι και καλά 100% σίγουρος οτι δεν θα έχω θέματα στο μέλλον, πάω κάνω restore απο iTunes και επαναφέρω το καθαρό backup που είχα και από τότε τα apps κάνουν τα δικά τους. Κάποια από αυτά δεν ολοκλήρωσαν ποτέ την εγκατάσταση. Κάνω επανεκκίνηση. Μπήκα iTunes να κάνω από κει update / unistall / ξανά install / νεο sync μέσω iTunes... Κατέληξα μερικές εφαρμογές να τις έχω 2 φορές στο κινητό ! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δύο φορές το Shazam, το Soundcloud, και άλλα τετοια όμορφα.
Τελικά με πολλές προσπάθειες κι αφού διέγραψα διπλές εφαρμογές, και έκανα sync από την αρχή μέσω iTunes, κάτι πάει να γίνει. Για να δούμε...
Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:10
Είναι γνωστά για όλους μας, τρομάξουμε για ένα restore!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ειλικρινά έχουν δει πολλά τα μάτια μου, αλλα να έχω τις εφαρμογες 2 φορές εγκατεστημένες στο iphone δεν το χα ξαναδει και δεν περίμενα και ότι θα συνέβαινε ποτέ κάτι τόσο γελοίο.
Επίσης όσο έψαξα, δεν βρήκα παρόμοια αναφορά σε κάτι τέτοιο από άλλους σε αυτό το φορουμ ή σε άλλα
Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:19
Ειλικρινά έχουν δει πολλά τα μάτια μου, αλλα να έχω τις εφαρμογες 2 φορές εγκατεστημένες στο iphone δεν το χα ξαναδει και δεν περίμενα και ότι θα συνέβαινε ποτέ κάτι τόσο γελοίο.
Επίσης όσο έψαξα, δεν βρήκα παρόμοια αναφορά σε κάτι τέτοιο από άλλους σε αυτό το φορουμ ή σε άλλα
προχτες που κοιτουσα το κινητο μου, ειδα κ γω δυο φορες μεσα την εφαρμογη "Ραδιοφωνο". Δεν το ειχα ξαναδει κ γω ποτε στο κινητο....
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες