Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

iOS 9.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1356 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#841   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:23

Τραγική ειρωνεία...

Είμαι στην 9.1 χωρίς κανένα πρόβλημα στο 5s, κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου OTA update στην 9.2, όλα μια χαρά.

Ε και σκέφτομαι αυτό που όλοι λέμε τόσο καιρό, και για να είμαι και καλά 100% σίγουρος οτι δεν θα έχω θέματα στο μέλλον, πάω κάνω restore απο iTunes και επαναφέρω το καθαρό backup που είχα και από τότε τα apps κάνουν τα δικά τους. Κάποια από αυτά δεν ολοκλήρωσαν ποτέ την εγκατάσταση. Κάνω επανεκκίνηση. Μπήκα iTunes να κάνω από κει update / unistall / ξανά install / νεο sync μέσω iTunes... Κατέληξα μερικές εφαρμογές να τις έχω 2 φορές στο κινητό !  :wacko:  Πρώτη φορά το βλέπω αυτό.  Δύο φορές το Shazam, το Soundcloud, και άλλα τετοια όμορφα. 

Τελικά με πολλές προσπάθειες κι αφού διέγραψα διπλές εφαρμογές, και έκανα sync από την αρχή μέσω iTunes, κάτι πάει να γίνει. Για να δούμε... 

κοιτα να δεις πως το έκανα εγώ και δεν είχα κανένα θέμα.πρωτα κατεβάζεις την ipsw και μετά κάνεις restore την συσκευή μέσω itunes και shift+restore η (alt+restore για αυτούς που έχουν μακ)αφού τελειώσει έκανα την συσκευή set up as a new και μετά ξανασύνδεσα στο itunes και το έκανα restore from back up που είχα παρει από πριν(πάντα για καθαρη συσκευή και όχι jailbreak)ξεκίνησε την διαδικασία και το τηλ έγινε όπως ήταν πριν ακριβώς!δεν είναι τίποτα το σοβαρό 2-3 πραγματάκια και σε 10 λεπτά είναι έτοιμο!

προς θεού δεν το παίζω ξερόλας άπλα μπορεί να βοηθήσει κάποιον που το κάνει πρώτη φορά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#842   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:27

Περασα κ γω την 9,2 κ μπορω να πω οτι εγινε πιο smooth το κινητο. Φαινεται πολυ πιο ωραιο στην 9,2 απο οτι στην 9,1.

Να προσθεσω επισης, οτι το touch ID εγινε πολυ καλητερο κ πολυ πιο γρηγορο στην 9,2 απο οτι ηταν στην 9,1. Να συμπληρωσω οτι ειχα φαει μια μεγαλη ξενερα πηγαινοντας απο 9.0.2 σε 9.1 γιατι στην 9.0.2 το touch id ειχε την ταχυτητα του φωτος κ στην 9.1 κολλαγε συνεχεια!! iPhone 6s plus

#843   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1.103 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:32

κοιτα να δεις πως το έκανα εγώ και δεν είχα κανένα θέμα.πρωτα κατεβάζεις την ipsw και μετά κάνεις restore την συσκευή μέσω itunes και shift+restore η (alt+restore για αυτούς που έχουν μακ)αφού τελειώσει έκανα την συσκευή set up as a new και μετά ξανασύνδεσα στο itunes και το έκανα restore from back up που είχα παρει από πριν(πάντα για καθαρη συσκευή και όχι jailbreak)ξεκίνησε την διαδικασία και το τηλ έγινε όπως ήταν πριν ακριβώς!δεν είναι τίποτα το σοβαρό 2-3 πραγματάκια και σε 10 λεπτά είναι έτοιμο!

προς θεού δεν το παίζω ξερόλας άπλα μπορεί να βοηθήσει κάποιον που το κάνει πρώτη φορά!

Πολλοί λένε το αντίθετο, οτί δλδ πρωτα κάνουμε ένα απλό update μέσω itunes και μετά ένα clean restore με το ipsw - καλά να κάτσει και οπως κατσει, γιατι τελικά δεν ειναι και το ποιο απλο, θελει επαναληπτικες.

#844   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:starstar2301

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:32

Καλημέρα.

Καλά τα λες. Αλλά αυτά ακριβώς έκανα χθες στο iPad mini 2, επανέφερα backup (μετά από alt+restore) και έγινε το χάος.

Οι μισές εφαρμογές αρνήθηκαν να εγκατασταθούν και έπρεπε να τις περνάω μία μία απ' το AppStore.

Άλλες εγκαταστάθηκαν αλλά τις πέταξε έξω απ' τους φακέλους που τις είχα, ενώ κάποιες τις εγκατέστησε χωρίς να τις έχω στο τελευταίο backup.

Τελευταία επεξεργασία από: starstar2301, 10/12/2015 - 10:36

#845   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:36

Πολλοί λένε το αντίθετο, οτί δλδ πρωτα κάνουμε ένα απλό update μέσω itunes και μετά ένα clean restore με το ipsw - καλά να κάτσει και οπως κατσει, γιατι τελικά δεν ειναι και το ποιο απλο, θελει επαναληπτικες.

δεν νομίζω να το έχω κάνει αυτό ποτέ μου όσα χρόνια έχω phone.αλλα ΟΚ δεν θα τα χαλάσουμε εκεί!αυτός είναι ο τρόπος που χρησιμοποίησα εγώ και δεν είχα κανένα θέμα

#846   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:48

Καλά κάνεις και περιγράφεις τον τρόπο σου, φίλε μου, θα το δοκιμάσω κι εγώ αυτό που λες με ενα καθαρό backup που έχω κρατήσει από την 9.x.

#847   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:56

Εγώ που έκανααπο 9.1 restore και επαναφορά από backup βλακεία;δεν έκανα set up as new

Sent from my iPhone using Tapatalk

#848   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:59

Εγώ που έκανααπο 9.1 restore και επαναφορά από backup βλακεία;δεν έκανα set up as new

Κι εγω ετσι το εκανα και ειχα τα προβληματα που περιεγραψα πιο πανω.

#849   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 10/12/2015 - 11:16

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα..

#850   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 10/12/2015 - 11:26

Ρε παιδιά εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με τα δημοσιεύματα περί jb. Τελικά τι ισχύει ; Υπάρχει όντως πρόβλημα άρα δεν θα δούμε κάτι σύντομα ;

#851   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2015 - 11:29

Ρε παιδιά εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με τα δημοσιεύματα περί jb. Τελικά τι ισχύει ; Υπάρχει όντως πρόβλημα άρα δεν θα δούμε κάτι σύντομα ;

αν είσαι ήδη jailbreak καλύτερα να μείνεις όπως είσαι και να μην κάνεις τίποτα μέχρι να δεις τι θα γίνει!τα υπόλοιπα του τύπου είμαι στην 9.1 μήπως να μην αναβαθμίσω γιατί μπορεί να βγει εκεί κτλ. κτλ. είναι ένα joker πιστεύω που κάνεις δεν ξέρει!

#852   dragonfighter

dragonfighter

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/12/2015 - 11:37

Ξέρει κανείς αν υποστηρίζεται πλέον και ο αντάπτορας Lightning to SD Card Camera Reader; Ξέρω ότι υποστηρίζεται σίγουρα ο Lightning to USB Camera Adapter

#853   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 10/12/2015 - 11:52

αν είσαι ήδη jailbreak καλύτερα να μείνεις όπως είσαι και να μην κάνεις τίποτα μέχρι να δεις τι θα γίνει!τα υπόλοιπα του τύπου είμαι στην 9.1 μήπως να μην αναβαθμίσω γιατί μπορεί να βγει εκεί κτλ. κτλ. είναι ένα joker πιστεύω που κάνεις δεν ξέρει!

Δυστυχώς δεν έχω jb φίλε μου. Απλά γίνονται διάφορες ανακοινώσεις περί αδύναμιας να βγει κάτι και με πιάνει ένας πανικός . Έλεγα μήπως τα παιδιά εδώ γνωρίζουν κάτι παραπάνω.
Σταματάω το off topic εδώ...

#854   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 10/12/2015 - 12:06

Εγώ την έβαλα εχθές την 9.2 δεν μου ψιλό άρεσε διότι κολλούσε το κινητό και ξανά γύρισα πίσω στην 9.0.2 και έκανα και JB.

#855   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 10/12/2015 - 12:21

Εγώ την έβαλα εχθές την 9.2 δεν μου ψιλό άρεσε διότι κολλούσε το κινητό και ξανά γύρισα πίσω στην 9.0.2 και έκανα και JB.

Με την 9.0.2 εχει πολλα θεματακια και lag... H 9.2 ειναι μια χαρα σε εμενα παντως..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες