Τραγική ειρωνεία...
Είμαι στην 9.1 χωρίς κανένα πρόβλημα στο 5s, κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου OTA update στην 9.2, όλα μια χαρά.
Ε και σκέφτομαι αυτό που όλοι λέμε τόσο καιρό, και για να είμαι και καλά 100% σίγουρος οτι δεν θα έχω θέματα στο μέλλον, πάω κάνω restore απο iTunes και επαναφέρω το καθαρό backup που είχα και από τότε τα apps κάνουν τα δικά τους. Κάποια από αυτά δεν ολοκλήρωσαν ποτέ την εγκατάσταση. Κάνω επανεκκίνηση. Μπήκα iTunes να κάνω από κει update / unistall / ξανά install / νεο sync μέσω iTunes... Κατέληξα μερικές εφαρμογές να τις έχω 2 φορές στο κινητό ! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δύο φορές το Shazam, το Soundcloud, και άλλα τετοια όμορφα.
Τελικά με πολλές προσπάθειες κι αφού διέγραψα διπλές εφαρμογές, και έκανα sync από την αρχή μέσω iTunes, κάτι πάει να γίνει. Για να δούμε...
κοιτα να δεις πως το έκανα εγώ και δεν είχα κανένα θέμα.πρωτα κατεβάζεις την ipsw και μετά κάνεις restore την συσκευή μέσω itunes και shift+restore η (alt+restore για αυτούς που έχουν μακ)αφού τελειώσει έκανα την συσκευή set up as a new και μετά ξανασύνδεσα στο itunes και το έκανα restore from back up που είχα παρει από πριν(πάντα για καθαρη συσκευή και όχι jailbreak)ξεκίνησε την διαδικασία και το τηλ έγινε όπως ήταν πριν ακριβώς!δεν είναι τίποτα το σοβαρό 2-3 πραγματάκια και σε 10 λεπτά είναι έτοιμο!
προς θεού δεν το παίζω ξερόλας άπλα μπορεί να βοηθήσει κάποιον που το κάνει πρώτη φορά!