πως γύρισες ;;;;;Εγώ την έβαλα εχθές την 9.2 δεν μου ψιλό άρεσε διότι κολλούσε το κινητό και ξανά γύρισα πίσω στην 9.0.2 και έκανα και JB.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 10/12/2015 - 12:55
πως γύρισες ;;;;;Εγώ την έβαλα εχθές την 9.2 δεν μου ψιλό άρεσε διότι κολλούσε το κινητό και ξανά γύρισα πίσω στην 9.0.2 και έκανα και JB.
Δημοσίευση 10/12/2015 - 12:58
πλάκα κάνει φίλε δεν μπορείς να βάλεις 9.0.2 .
Δημοσίευση 10/12/2015 - 13:04
Από βίντεο στο YouTube λέει πως το υποστηρίζει !Ξέρει κανείς αν υποστηρίζεται πλέον και ο αντάπτορας Lightning to SD Card Camera Reader; Ξέρω ότι υποστηρίζεται σίγουρα ο Lightning to USB Camera Adapter
Δημοσίευση 10/12/2015 - 13:21
Χθες την έβαλα και δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο μια χαρά φαίνεται.
Όμως το πρωί ξύπνησα 2 ώρες μετά γιατί δεν είχε χτυπήσει το ξυπνητήρι. Κοιτάω και το iPhone ήταν κλειστό.. ενώ ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα.
Δεν ξέρω αν φταίει η 9.2 ή έτυχε αλλά είναι τραγικό.
Δημοσίευση 10/12/2015 - 14:07
Δημοσίευση 10/12/2015 - 14:08
Χθες την έβαλα και δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο μια χαρά φαίνεται.
Όμως το πρωί ξύπνησα 2 ώρες μετά γιατί δεν είχε χτυπήσει το ξυπνητήρι. Κοιτάω και το iPhone ήταν κλειστό.. ενώ ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα.
Δεν ξέρω αν φταίει η 9.2 ή έτυχε αλλά είναι τραγικό.
οταν το ανοιξες ποσο εδειχνε η μπαταρια?
Δημοσίευση 10/12/2015 - 14:27
οταν το ανοιξες ποσο εδειχνε η μπαταρια?
Φουλ ήταν
Δημοσίευση 10/12/2015 - 14:31
Χαιρετω την παρεα επειτα απο ενα διαλειμματακι,
παιδια εντυπωσεις απο την επισημη 9.2 σε 6s?? Ειμαι ακομα με την 9 (σκετο) απο οταν το πρωτοανοιξα και σκοπευω να την βαλω την 9.2. Αξιζει πιστευετε?? Γιατι προς το παρον ειμαι ευχαριστημενος με την 9 αλλα αν ειναι καλυτερη η 9.2 τοτε να την βαλω.
Δημοσίευση 10/12/2015 - 15:04
προχωρα σε update φιλε μου , διορθωσε αρκετα
Δημοσίευση 10/12/2015 - 15:09
Να σαι καλα φιλε μου για την απαντηση. Θα προχωρησω σιγουρα.
Μονο να ρωτησω?? Με τι τροπο μπορω να κανω το update? Μονο μεσα απο το κινητο που την βγαζει στις ρυθμισεις??
Υπαρχει καποιος τροπος σαν clean install, δηλαδη να περασω μονοκομματη την 9.2 και οχι απο πανω?? Και αν ναι, πως μπορω να το κανω ετσι??
Οπως καταλαβαινετε μολις μπηκα στο κοσμο του iOS και αυτο ειναι το πρωτο μου αηφονι...
Δημοσίευση 10/12/2015 - 15:12
Καλυτερα μεσω itunes , set up as new κι μετα back up απο οτι ειχες στην 9
Δημοσίευση 10/12/2015 - 15:16
Ωραιος. Θα το κανω λογικα το απογευματακι μετα τη δουλεια. Ευχαριστω φιλε μου.
Δημοσίευση 10/12/2015 - 16:13
Τελευταία επεξεργασία από: ErGo, 10/12/2015 - 16:16
Δημοσίευση 10/12/2015 - 16:22
Φουλ ήταν
περιεργο...αναγκαστικα το παρακολουθεις .Υποθεσεις μπορουμε να κανουμε αλλα θα εχει νοημα αν επαναληφθει.
Δημοσίευση 10/12/2015 - 16:22
Έκανα αναβάθμιση μέσω iTunes σε iPhone 6s και iPad Mini 2.
Ελάχιστα καλύτερο το smoothness. Γίνεται αντιληπτό κυρίως όταν ανοίγεις το Spotlight είτε προς τα κάτω είτε προς τα δεξιά. Το άνοιγμα προς τα δεξιά πλέον είναι απροβλημάτιστο αλλά προς τα κάτω επιδέχεται ακόμα βελτίωσης. Στο 3D Touch επίσης είχαμε μια βελτίωση στα fps νομίζω. Στο Touch ID δεν είδα καμία διαφορά όπως λένε κάποιοι.
Βρήκα όμως 2 bugs (πέρα από το γνωστό ς που θεωρώ αδιανόητο και απαράδεκτο να υπάρχει ακόμα μετά από τόσο καιρό.)
1. Μετά την επαναφορά του backup σε iPad και iPhone δεν μου εμφανιζει πλέον τις αντικαταστάσεις κειμένου (συντομεύσεις) σε κανένα άπο τα 2. Επίσης ενώ θα έπρεπε να τις συγχρονίζει με το Mac δεν τις συγχρονίζει (στο Mac υπάρχουν ακόμα). Για μένα είναι μια πολύ μεγάλη ευκολία οι συντομεύσεις και δυστυχώς χάθηκαν όσες είχα κάνει. Τις έχω βέβαια στο Mac αλλά πρέπει να κάτσω να τις ξανακάνω χειροκίνητα από την αρχή.
2. Στο 6s κατα τη χρήση του πληκτρολογίου μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το 3D Touch για να κινήσεις τον κέρσορα και να τον πας ακριβώς όπου θέλεις μέσα στο κείμενο. Πλεον αυτό δεν γίνεται. Είναι σίγουρα bug γιατί αν δοκιμάσεις να κανείς tap κάπου μέσα στο κείμενο και μετά δοκιμάσεις να κανείς το ίδιο τότε γίνεται κανονικά.
Για μένα αυτά τα 2 που αναφέρω είναι σημαντικό πισωγύρισμα. Θα προτιμούσα να έχω αυτά τα 2 (3 βασικά μαζί με το ς) παρά την σχεδόν ανεπαίσθητη βελτίωση στο smoothness
Έχει κανείς να προτείνει κάτι για να διορθωθει κάτι από τα 2; Αν δοκιμάσω να ξαναπεράσω την 9.2 με restore μπορεί να αλλάξει τίποτα. Επίσης υπογράφεται ακόμα η 9.1 αν θέλω να γυρίσω πίσω;
Συγνώμη για το μεγάλο post :/
Για το 1ο που λες δεν γνωρίζω.
Για το 2ο κανονικά δουλεύει.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες