Καλυτερα μεσω itunes , set up as new κι μετα back up απο οτι ειχες στην 9
Μια ερώτηση, ποιό το νόημα του clean insall αν μετά του βάλουμε το back up? - το διάβασα και από άλλους
Δημοσίευση 10/12/2015 - 16:28
Καλυτερα μεσω itunes , set up as new κι μετα back up απο οτι ειχες στην 9
Μια ερώτηση, ποιό το νόημα του clean insall αν μετά του βάλουμε το back up? - το διάβασα και από άλλους
Δημοσίευση 10/12/2015 - 16:28
Έκανα αναβάθμιση μέσω iTunes σε iPhone 6s και iPad Mini 2.
Ελάχιστα καλύτερο το smoothness. Γίνεται αντιληπτό κυρίως όταν ανοίγεις το Spotlight είτε προς τα κάτω είτε προς τα δεξιά. Το άνοιγμα προς τα δεξιά πλέον είναι απροβλημάτιστο αλλά προς τα κάτω επιδέχεται ακόμα βελτίωσης. Στο 3D Touch επίσης είχαμε μια βελτίωση στα fps νομίζω. Στο Touch ID δεν είδα καμία διαφορά όπως λένε κάποιοι.
Βρήκα όμως 2 bugs (πέρα από το γνωστό ς που θεωρώ αδιανόητο και απαράδεκτο να υπάρχει ακόμα μετά από τόσο καιρό.)
1. Μετά την επαναφορά του backup σε iPad και iPhone δεν μου εμφανιζει πλέον τις αντικαταστάσεις κειμένου (συντομεύσεις) σε κανένα άπο τα 2. Επίσης ενώ θα έπρεπε να τις συγχρονίζει με το Mac δεν τις συγχρονίζει (στο Mac υπάρχουν ακόμα). Για μένα είναι μια πολύ μεγάλη ευκολία οι συντομεύσεις και δυστυχώς χάθηκαν όσες είχα κάνει. Τις έχω βέβαια στο Mac αλλά πρέπει να κάτσω να τις ξανακάνω χειροκίνητα από την αρχή.
2. Στο 6s κατα τη χρήση του πληκτρολογίου μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το 3D Touch για να κινήσεις τον κέρσορα και να τον πας ακριβώς όπου θέλεις μέσα στο κείμενο. Πλεον αυτό δεν γίνεται. Είναι σίγουρα bug γιατί αν δοκιμάσεις να κανείς tap κάπου μέσα στο κείμενο και μετά δοκιμάσεις να κανείς το ίδιο τότε γίνεται κανονικά.
Για μένα αυτά τα 2 που αναφέρω είναι σημαντικό πισωγύρισμα. Θα προτιμούσα να έχω αυτά τα 2 (3 βασικά μαζί με το ς) παρά την σχεδόν ανεπαίσθητη βελτίωση στο smoothness
Έχει κανείς να προτείνει κάτι για να διορθωθει κάτι από τα 2; Αν δοκιμάσω να ξαναπεράσω την 9.2 με restore μπορεί να αλλάξει τίποτα. Επίσης υπογράφεται ακόμα η 9.1 αν θέλω να γυρίσω πίσω;
Συγνώμη για το μεγάλο post :/
για το 6s αυτα που σου εχω τονισει δουλευουν μια χαρα....επειδη εχουμε κατι εμεις δεν το βαφτιζουμε bug ...για τα υπολοιπα δεν ξερω.Στη θεση θα εκανα restore και as new
Δημοσίευση 10/12/2015 - 16:53
Επειδή σε σένα δεν εμφανίζεται το πρόβλημα σημαίνει ότι δεν είναι bug;; Και τι είναι δηλαδή; Ακόμα και σε ένα πολύ μικρό ποσοστό να εμφανίζεται μιλάμε για bug. Στην τελική μπορεί να ευθύνεται κάτι στη συσκευή μου που σε εσένα δεν υπάρχει.για το 6s αυτα που σου εχω τονισει δουλευουν μια χαρα....επειδη εχουμε κατι εμεις δεν το βαφτιζουμε bug ...για τα υπολοιπα δεν ξερω.Στη θεση θα εκανα restore και as new
Τελευταία επεξεργασία από: ErGo, 10/12/2015 - 16:53
Δημοσίευση 10/12/2015 - 16:57
Επειδή σε σένα δεν εμφανίζεται το πρόβλημα σημαίνει ότι δεν είναι bug;; Και τι είναι δηλαδή; Ακόμα και σε ένα πολύ μικρό ποσοστό να εμφανίζεται μιλάμε για bug. Στην τελική μπορεί να ευθύνεται κάτι στη συσκευή μου που σε εσένα δεν υπάρχει.
Λέω ότι είναι bug γιατί αν το δοκιμάσω εκεί που γράφω δεν γίνεται τίποτα. Αν όμως κάνω tap μέσα στο κείμενο και το δοκιμάσω δουλεύει κανονικά. (Παλιά δουλευε και στις δυο περιπτώσεις εννοείται)
οπως νομιζεις...
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:04
Ένα θέμα που είχα (από την 9.0.2) και συνεχίζω να έχω με την 9.2 στο 6S Plus είναι με το 3D touch στο πληκτρολόγιο. Υπάρχουν φορές στις οποίες απλά αρνείται να δουλέψει. Αν και νομίζω ότι συνήθως το κάνει όταν προσπαθώ να μετακινήσω τον κέρσορα χωρίς να έχω αφήσει κενό από τη λέξη που γράφω εκείνη τη στιγμή, πρέπει να το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Είναι πολύ ενοχλητικό ακριβώς επειδή δεν ξέρω πότε θα δουλέψει και πότε όχι... Ήλπιζα ότι θα έχει διορθωθεί στην 9.2. Εσείς αντιμετωπίζεται κάτι παρόμοιο στην 9.2 ή λειτουργεί ΠΑΝΤΑ το 3d touch στον κέρσορα; Να δοκιμάσω restore + set up as new;
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:07
Μια ερώτηση, ποιό το νόημα του clean install αν μετά του βάλουμε το back up? - το διάβασα και από άλλους
Αυτό θα θελα κι εγώ να το γνωρίζω, φαντάζει εύλογη σαν απορία.
Και μια δική μου. Τι διαφορά έχει το να το κάνουμε restore κατευθείαν από το iTunes αφήνοντας το iTunes να το κατεβάσει, σε σύγκριση με το να το κατεβάσουμε από external link και να το βάλουμε με shift + "restore" ;
Τελευταία επεξεργασία από: stark, 10/12/2015 - 17:10
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:13
Φίλε μου δεν αμφιβάλω ότι σε σένα δουλεύει, εξάλλου κι άλλος μου απάντησε ότι σ'αυτον δουλεύει κανονικά. Απλά σε μένα δεν λειτουργεί μετά το update.οπως νομιζεις...
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:17
Ένα θέμα που είχα (από την 9.0.2) και συνεχίζω να έχω με την 9.2 στο 6S Plus είναι με το 3D touch στο πληκτρολόγιο. Υπάρχουν φορές στις οποίες απλά αρνείται να δουλέψει. Αν και νομίζω ότι συνήθως το κάνει όταν προσπαθώ να μετακινήσω τον κέρσορα χωρίς να έχω αφήσει κενό από τη λέξη που γράφω εκείνη τη στιγμή, πρέπει να το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Είναι πολύ ενοχλητικό ακριβώς επειδή δεν ξέρω πότε θα δουλέψει και πότε όχι... Ήλπιζα ότι θα έχει διορθωθεί στην 9.2. Εσείς αντιμετωπίζεται κάτι παρόμοιο στην 9.2 ή λειτουργεί ΠΑΝΤΑ το 3d touch στον κέρσορα; Να δοκιμάσω restore + set up as new;
Τελευταία επεξεργασία από: ErGo, 10/12/2015 - 17:18
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:18
πήγα στην 9.0.2 μόλις τώρα...!! το κινητό πετάει....!!!!!!!! καλύτερο και από την 8.4 και έχουμε και jailbreak...! τέλεια...!!!!
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:24
πήγα στην 9.0.2 μόλις τώρα...!! το κινητό πετάει....!!!!!!!! καλύτερο και από την 8.4 και έχουμε και jailbreak...! τέλεια...!!!!
πως το έκανες αυτό? εγώ την ημέρα που ήθελα να το κάνω είχε σταματήσει να υπογράφετε και έμεινα στην 8.4
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:33
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:39
πως το έκανες αυτό? εγώ την ημέρα που ήθελα να το κάνω είχε σταματήσει να υπογράφετε και έμεινα στην 8.4
αφού απαντάει ο άλλος από κάτω ότι κάνει πλάκα και να μην το πιστεύεις!γιατί ψαρώνεις!
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:40
Αυτό θα θελα κι εγώ να το γνωρίζω, φαντάζει εύλογη σαν απορία.
Και μια δική μου. Τι διαφορά έχει το να το κάνουμε restore κατευθείαν από το iTunes αφήνοντας το iTunes να το κατεβάσει, σε σύγκριση με το να το κατεβάσουμε από external link και να το βάλουμε με shift + "restore" ;
καμμια διαφορα παρα μονο ισως οτι με shift και restore ξεμπερδευεις πιο γρηγορα εφοσον εχεις τη δυνατοτητα να το κατεβασεις απευθειας στον υπολογιστη σου
restore + set up as new->κανουμε σε καθε περιπτωση που εχουμε προβληματακια στο τηλεφωνο και θελουμε να δουμε ετσι αν ειναι θεμα "δικο μας" η θεμα ios (bugs κλπ).
Αν ειναι "δικο μας" προβλημα τοτε με το set up as new θα διορθωθει ενω αν ειναι θεμα ios τοτε θα συνεχισει να υφισταται και ετσι και εφοσον το backup που εχουμε κρατησει μας ειναι απαραιτητο, μπορουμε να το επαναφερουμε σχεδον βεβαιοι οτι δεν εφταιγε αυτο.
Αν διορθωθει το προβλημα τοτε ΔΕΝ επαναφερουμε τιποτα απλα με ibackupbot τραβαμε οτι χρειαζομαστε απο το backup που εχουμε κρατησει (data games,SMS..)
Σε γενικες γραμμες ετσι παει η λογικη σε αυτα με μικρες διαφοροποιησεις αναλογα και το πως βολευεται ο καθενας
Αυτό ακριβως αντιμετωπίζω φίλε μου με την 9.2 ενώ δεν το είχα ξανασυναντήσει σε κανένα προηγούμενο update. (9 - 9.0.1 - 9.0.2 - 9.1) Αλλά σε μένα δεν λειτουργεί ούτε μετά από κενό. Μόνο αν κάνω tap πάνω στο κείμενο. Θα δοκιμάσω να το ξαναπεράσω από πάνω και θα σε ενημερώσω.
Φίλε μου δεν αμφιβάλω ότι σε σένα δουλεύει, εξάλλου κι άλλος μου απάντησε ότι σ'αυτον δουλεύει κανονικά. Απλά σε μένα δεν λειτουργεί μετά το update.
Λες αν δοκιμάσω να το ξαναπεράσω από πάνω να λυθεί το πρόβλημα;
Btw για το άλλο πρόβλημα και σχεδόν 24 ώρες μετά το update ξαφνικα συγχρονιστηκαν οι συντομεύσεις από μόνες τους χωρις να κάνω τίποτα.
το θεμα ειναι να λυνουμε τα προβληματα και για αυτο εκανα το σχολιο περι bug...που οντως μπορει να ειναι, επειδη δεν συμβαινει σε αλλους δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι αλλα...εμεις οφειλουμε πρωτα να κανουμε ολα τα προβλεπομενα μεχρι να αποδεχτουμε οτι ειναι υπερανω δυναμεων μας (bug). Tουτεστιν...
ενα ψαξιμο στο google μηπως το εχουν και αλλοι
καναδυο reboot μπας και στρωσει
απενεργοποιηση τυχον 3rd party app που εχουν σχεση με το πληκτρολογιο
τελος...restore + set up as new
μετα απο ολα αυτα σιγουρα θα εχεις πιο σαφη ενδειξη περι τινος προκειται και πιθανο να εχει λυθει και το προβλημα
ΥΓ το 3d touch καλο ειναι να το βαζουμε στο πιο ευαισθητο απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου γιατι καποιες προστασιες το κανουν πιο αναισθητο
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:42
Το πρόβλημα που αναφέρεις με τον κέρσορα εμφανίζεται περιοδικά από εχθές και σε εμένα ... Νομίζω ότι κάπου καμία φορά μπερδεύεται με την επιλογή τονισμού στα φωνήεντα ενα πράγμα ...Φίλε μου δεν αμφιβάλω ότι σε σένα δουλεύει, εξάλλου κι άλλος μου απάντησε ότι σ'αυτον δουλεύει κανονικά. Απλά σε μένα δεν λειτουργεί μετά το update.
Λες αν δοκιμάσω να το ξαναπεράσω από πάνω να λυθεί το πρόβλημα;
Btw για το άλλο πρόβλημα και σχεδόν 24 ώρες μετά το update ξαφνικα συγχρονιστηκαν οι συντομεύσεις από μόνες τους χωρις να κάνω τίποτα.
Δημοσίευση 10/12/2015 - 17:46
Μη πιστευεις οτι διαβαζεις απο το καθε τρολ.
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 10/12/2015 - 17:46
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες