Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

iOS 9.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1356 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#961   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 11/12/2015 - 22:11

τα δοκιμασα ολα χωρις αποτελεσμα.Μηπως να το παω σε ios 3.1.3 η να του περασω καμια custom android σαν αυτη που φοραει το LEO HD,το αμερικανικο ομως για να κραταει και πιο πολυ η μπαταρια?

Ελα ρε συ το HTC HD2 ?
Τι μου θυμισες τωρα :) ατελειωτα βραδυα με φλασαρισματα !!
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#962   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 11/12/2015 - 22:48

Ελα ρε συ το HTC HD2 ?
Τι μου θυμισες τωρα :) ατελειωτα βραδυα με φλασαρισματα !!

Χωρις πλακα τωρα ειναι μεσα στο top 5 των καλυτερων smartphone που εχουν βγει ποτε. Μονο ios δεν του εχουν περασει,ολα τα αλλα λειτουργικα τα εχει φορεσει. Ακομα υπαρχουν ατομα που βγαζουν custom ρομ με τις νεες εκδοσεις του android.

#963   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 11/12/2015 - 23:35

Γιατι οταν σε περνει καποιος γραφει Ελλαδα;βγενει κάπως;

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

#964   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/12/2015 - 00:07

Πολυ γκρίνια αλλα κανένας δεν κάθεται να γράψει ότι υπάρχουν τα εξής 1ον, 2ον bags καταγεγραμμένα στα διαφορά φόρουμ.

Παραμένω όπως ήμουν στην 9.2.4 beta αφού ειναι ίδια με την επιςημη, χωρίς προβλήματα και απόλυτα ευχαριστημένος.

Μοναδική δυσαρέσκεια από το iPhone 6s Plus η κάμερα σε χαμηλό φωτισμο. Ειναι πίσω από τον ανταγωνισμό.
Σαν αισθητήρας ειναι δυο χρόνια πίσω. Σώζεται από το πολυ καλό software της κάμερας και το κορυφαίο OIS. Η μοναδική κάμερα που τολμά να χρησιμοποιεί το βράδυ κλείστρο στο 1/4 με ISO 100.

Μην πέσετε να με φάτε. Οι φωτο δείχνουν όμορφες την μέρα. Έχουν καλά χρώματα, δυναμικό κοντραστ, αλλα όσο ειναι μέρα η υπάρχουν δυνατά φώτα.
Όσο χαμηλώνει ο φωτισμός τα πράγματα γίνονται χειρότερα ειδικά όταν υπάρχουν πρόσωπα στο πλάνο.

Για μια ακόμα φορά η τσιγκουνιά της Apple έκανε το θαύμα της. Χρησιμοποεί πολυ φθηνότερο αισθητήρα από κινέζικα των 400 ευρώ με το σκεπτικό 3$*50 εκατομμύρια συσκευες μας κάνουν 150 μύρια στις τσέπες των μετόχων.
Για να ανεβαίνουν στο Facebook μια χαρά ειναι οι φωτο. Σιγά που θα τους δώσουμε περισσότερα

Sent from my iPhone using Tapatalk

#965   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/12/2015 - 04:56

Στο manage storage στο icloud γιατι μου λεει στα mail 18.5 mb? ενω εχω απενεργοποιημενο το διακοποτη στα mail και εκτος αυτου στο www.icloud.com στα mail ,το μοναδικο που υπαρχει ειναι αυτο του icloud μου το οποιο ειναι και αδειο(ολοι οι φακελοι)!!

Σε ποιο mail αναφερεται και τι δουλεια εχει με το icloud ?

Επισης ο διακοπτης στο icloud στα μαιλ τι ακριβως συγχρωνιζει? Και σε ποιο λογαριασμο αναφερεται?Αφου τα mail δεν χανονται ετσι και αλλιως αν δεν τα σβησεις...Τι κανει ακριβως? :/

#966   yianniskyr

yianniskyr

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/12/2015 - 11:00

Εγω πάντως μετα την αναβαθμιση εχω πρόβλημα με την δόνηση . Πριν την αναβαθμιση δούλευε σε κάθε μήνυμα / εμαιλ ερχόταν ενώ τωρα τίποτα . Το παρατήρησε κανένας αυτο ?

#967   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Twitter:@theoapo

Δημοσίευση 12/12/2015 - 11:12

Στο manage storage στο icloud γιατι μου λεει στα mail 18.5 mb? ενω εχω απενεργοποιημενο το διακοποτη στα mail και εκτος αυτου στο www.icloud.com στα mail ,το μοναδικο που υπαρχει ειναι αυτο του icloud μου το οποιο ειναι και αδειο(ολοι οι φακελοι)!!

Σε ποιο mail αναφερεται και τι δουλεια εχει με το icloud ?

Επισης ο διακοπτης στο icloud στα μαιλ τι ακριβως συγχρωνιζει? Και σε ποιο λογαριασμο αναφερεται?Αφου τα mail δεν χανονται ετσι και αλλιως αν δεν τα σβησεις...Τι κανει ακριβως? :/

Άν έχεις appleid της μορφής @icloud.com, τότε σίγουρα έχεις και icloud email ακόμα κι αν δεν το έχεις ενεργό στο κινητό σου.
Πήγαινε στην σελίδα icloud.com, κάνε login στον λογαριασμό σου και δες εκεί αν έχεις λάβει email.

Ακόμα κι αν δεν τον χρησιμοποιείς εσύ, εκεί πηγαίνουν email όπως οι αποδείξεις του App Store ή ενημερωτικά email της Apple!
Άρα κάτι κπορεί να έχει εκεί μέσα και να σου τρώει MB.

#968   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2015 - 11:41

Φίλος μου λέει ότι όταν το βάζει στην δόνηση κάνει σαν τρακτέρ. Στην 9.1 δεν είχε τέτοια θέματα... Ξέρει κανείς τι να κάνει?

Στάλθηκε από το SM-N9208 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#969   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 12/12/2015 - 11:44

Φίλος μου λέει ότι όταν το βάζει στην δόνηση κάνει σαν τρακτέρ. Στην 9.1 δεν είχε τέτοια θέματα... Ξέρει κανείς τι να κάνει?

Στάλθηκε από το SM-N9208 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πες του να δοκιμασει να μπει στους ηχους κουδουνισμα πχ μυνηματα και να αλλαξει τον τροπο δονησεις του να δοκιμασει

Rafael Nadal

#970   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/12/2015 - 12:24

Παιδιά όταν κλείνετε τι κινητό από το power button, αργεί και σε εσάς καμιά φορά να ακουστεί ο ήχος το κλειδώματος?

Μου την σπάει, διότι μου θυμίζει εποχές iPhone 3G με Jailbreak που το έπεφτε βαρύ και αργούσε να ακουστεί ο ήχος κλειδώματος. 

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 12/12/2015 - 12:25

Once You Go Mac You Never Go Back

#971   dimvavas

dimvavas

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/12/2015 - 12:25

Παιδιά όταν κλείνετε τι κινητό από το power button, αργεί και σε εσάς καμιά φορά να ακουστεί ο ήχος το κλειδώματος?

Ναι, καμιά φορά. Νομίζω σε όλες τις συσκευές που και που ακουγεται ετεροχρονισμένα.

#972   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 12/12/2015 - 12:26

Χρονια τώρα Δημήτρη εμένα μου το κάνει πολλές φορές από iPhone 4 και μετά ..
Τώρα έχω 6s και επίσης το κάνει πολύ συχνά

Sent from my ......
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#973   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2015 - 12:26

Ναι, καμιά φορά. Νομίζω σε όλες τις συσκευές που και που ακουγεται ετεροχρονισμένα.

Στο 6άρι τουλάχιστον ήταν άμεσο πάντα...Για να το παρατήρησα, πάει να πει ότι μου έκανε εντύπωση. 

#974   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2015 - 12:27

Χρονια τώρα Δημήτρη εμένα μου το κάνει πολλές φορές από iPhone 4 και μετά ..
Τώρα έχω 6s και επίσης το κάνει πολύ συχνά

Sent from my ......

Xmm τι να πω, να το έκανε και στο 6άρι και να μην το είχα πάρει χαμπάρι? Μπορεί...

#975   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.099 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 12/12/2015 - 13:16

@jimmakos δεν νομίζω πως είναι ανησυχητικό, και σε εμένα το κάνει κάπου κάπου ετεροχρονισμένα. 6s +.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10