Νίκο εμένα το app switcher γιατί συνεχίζει και δεν ρολάρει γρήγορα είναι σαν να κολλάνε οι κάρτες set up as new έχω κάνει του έκανα και μια επαναφορά ρυθμίσεων καμία διαφορά.
Αν μιλάς για 5 και κάτω, λίγο πολύ λογικό είναι.
Δημοσίευση 15/12/2015 - 23:19
Έχετε καταλάβει αν έχει ενεργοποιηθεί το χαρακτηριστικό app slicing ?
Δλδ να κατεβαίνει μόνο ότι απαιτείται απο μια εφαρμογή για να τρέξει στη κάθε συσκευή έτσι ώστε να γίνεται εξοικονόμηση χώρου στο κινητό.
Δημοσίευση 15/12/2015 - 23:40
οχι δεν επανέφερα backup καινούριο ήταν το κινητό και γενικά δεν επαναφέρω backup ποτε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/12/2015 - 23:52
Ειτε κατι αλλαξε στην 9.2 ειτε ειναι bug, αλλα αΝ εχεις ενεργοποιημενο το reduce motion (general/accessibility) τοτε ο app switcher κολλαει, δεν ειναι smooth, και δειχνει το ονομα μονο μιας απο τις ανοχτες εφαρμογες.Εμένα το app switcher δεν είναι smooth στη κύλιση κολλάνε οι κάρτες γιατί;
legit
Δημοσίευση 15/12/2015 - 23:57
Δημοσίευση 15/12/2015 - 23:57
που ειναι αυτό;Σα λύση ανάγκης, ενεργοποίησε τη μείωση διαφάνειας
RF forever
Δημοσίευση 16/12/2015 - 00:01
Ρυθμισεις>γενικα>προσβασιμοτητα
Δημοσίευση 16/12/2015 - 04:50
Τώρα με πιάνεις αδιάβαστο! Ίσως μας δώσει κάποιος άλλος συμforumίτης την απάντηση!
Κανεις τα φώτα του;
και ο διακοπτης τι συγχρωνιζει ακριβως αφου τα μαιλ δεν χανονται ποτε ετσι και αλλιως αν τον εχω ενεργο δλδ τι κανει?
hotmail.εχω για apple id.. εχω ομως και εμαιλ στο icloud το οποιο ειναι αδειο σε ολους τους φακελους !! το τσεκαρα απο το icloud.com
αρα γιατι καταλαμβαnει mb? 18.5(junk και trush αδειοι φακελοι σε gmail και outlook που εχω)
αλλα και παλι δεν εχω ενεργοποιησει κανεναν διακοπτη στα email τι καταλαμβανει χωρο?
Τελευταία επεξεργασία από: m4rvel89, 16/12/2015 - 04:57
Δημοσίευση 16/12/2015 - 11:20
Εμένα το app switcher δεν είναι smooth στη κύλιση κολλάνε οι κάρτες γιατί;
εννοώ τα frame rate drops που έκανε και το 6+ αλλά και το 6s+ όταν πάταγες διπλό κλικ στο home button. Για να το εξηγήσω πιο καλά, ουσιαστικά δεν ήταν smooth, έκανε σαν σπασιπατάκια η κίνηση, όταν άνοιγες τον app switcher, αλλά και όταν πάταγες να μπεις σε μια εφαρμογή
Δημοσίευση 16/12/2015 - 12:33
Κανεις τα φώτα του;
και ο διακοπτης τι συγχρωνιζει ακριβως αφου τα μαιλ δεν χανονται ποτε ετσι και αλλιως αν τον εχω ενεργο δλδ τι κανει?
hotmail.εχω για apple id.. εχω ομως και εμαιλ στο icloud το οποιο ειναι αδειο σε ολους τους φακελους !! το τσεκαρα απο το icloud.com
αρα γιατι καταλαμβαnει mb? 18.5(junk και trush αδειοι φακελοι σε gmail και outlook που εχω)
αλλα και παλι δεν εχω ενεργοποιησει κανεναν διακοπτη στα email τι καταλαμβανει χωρο?
είναι 18,5mb. Μην τρελαίνεσαι.
Δημοσίευση 16/12/2015 - 13:16
εκανα ότι μου είπες και έστρωσε το app switcher αλλά με off τη μείωση κίνησης βλέπω πιο μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία το χεις παρατηρήσει και συ αυτό;Ειτε κατι αλλαξε στην 9.2 ειτε ειναι bug, αλλα αΝ εχεις ενεργοποιημενο το reduce motion (general/accessibility) τοτε ο app switcher κολλαει, δεν ειναι smooth, και δειχνει το ονομα μονο μιας απο τις ανοχτες εφαρμογες.
Αναγκαστικα εχω γυρισει σε reduce motion off...
Δημοσίευση 16/12/2015 - 13:29
εκανα ότι μου είπες και έστρωσε το app switcher αλλά με off τη μείωση κίνησης βλέπω πιο μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία το χεις παρατηρήσει και συ αυτό;
ποτε προλαβες και την ειδες την καταναλωση βρε θηριο...12 ωρες περασαν που απενεργοποιησες τη μειωση κινησης.
Δημοσίευση 16/12/2015 - 13:48
Ναι, και φανταζομαι λογικο ειναι.εκανα ότι μου είπες και έστρωσε το app switcher αλλά με off τη μείωση κίνησης βλέπω πιο μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία το χεις παρατηρήσει και συ αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 16/12/2015 - 13:52
legit
Δημοσίευση 16/12/2015 - 14:01
είναι 18,5mb. Μην τρελαίνεσαι.
ναι αλλα απο που ειναι αυτα? και τι συγχρωνιζει ακριβως ο διακοπτης? τα εμαιλ που δεν χανονται ετσι κ αλλιως? και ποια εμαιλ δε ποιο λογαριασμο?
Δημοσίευση 16/12/2015 - 14:16
χα χα μητσαρα μου αφού είμαι γατονι το ξέρεις..απλά το λιώνω στο mc5 και ψάχνω δικαιολογίες όταν κλείνει από μπαταρία και με ψάχνει η γυναίκα μουποτε προλαβες και την ειδες την καταναλωση βρε θηριο...12 ωρες περασαν που απενεργοποιησες τη μειωση κινησης.
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες