Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

iOS 9.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1356 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   Melinas1998

Melinas1998

iPH Contributor

• 993 μηνύματα
  • Twitter:@melinas1998
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/12/2015 - 22:32

Κρεμόμαστε απο τα χείλη σου!

Θα σας παρατώ ένημερους !

το θεμα με τις beta μηπως θα επρεπε να βρισκεται σε ξεχωριστο τοπικ? Ειναι πολυ σοβαρο και ενδιαφερον και ειναι κριμα να μπλεκεται με επισημες εκδοσεις γιατι μπερδευονται οσοι διαβαζουν

Αυτό ακριβώς ήθελα να τωτησω και εγώ!!

Sent from my iPhone 6s Plus !!!

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 16/12/2015 - 22:58
MERGE

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 17/12/2015 - 02:07

το θεμα με τις beta μηπως θα επρεπε να βρισκεται σε ξεχωριστο τοπικ? Ειναι πολυ σοβαρο και ενδιαφερον και ειναι κριμα να μπλεκεται με επισημες εκδοσεις γιατι μπερδευονται οσοι διαβαζουν

Σωστά τα λες αλλά έτσι όπως το πάει η apple δεν ξέρουμε πια είναι η beta και πια η κανονική και να πεις ότι είχε jb η 9.2 πάει στα κομμάτια ούτε βδομάδα δεν έκλεισε η 9.2 πάρε να χεις 9.2.1 μόλις βγει η 9.2.1 επίσημα πάρε μια 9.2.2 και μια 9.2.3 και στην ουρά μια 9.3 να έχεις....οχι οτι παραπονιέμαι ούτε θα πω το κοινότυπο πλέον αν ζούσε ο jobs κλπ κλπ απλά βγάλε την 9.2 όταν είναι έτοιμη βγάλε την 9.3 όταν είναι έτοιμη νομίζω οτι τα λέω σωστά...παρολαυτα Apple και ξερό ψωμί δεν αλλάζω αλλά μην το παραχεσουμε όμως....

Knowledge is Power

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 17/12/2015 - 02:08

Knowledge Is Power

#1143   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2015 - 02:26

Σωστά τα λες αλλά έτσι όπως το πάει η apple δεν ξέρουμε πια είναι η beta και πια η κανονική και να πεις ότι είχε jb η 9.2 πάει στα κομμάτια ούτε βδομάδα δεν έκλεισε η 9.2 πάρε να χεις 9.2.1 μόλις βγει η 9.2.1 επίσημα πάρε μια 9.2.2 και μια 9.2.3 και στην ουρά μια 9.3 να έχεις....οχι οτι παραπονιέμαι ούτε θα πω το κοινότυπο πλέον αν ζούσε ο jobs κλπ κλπ απλά βγάλε την 9.2 όταν είναι έτοιμη βγάλε την 9.3 όταν είναι έτοιμη νομίζω οτι τα λέω σωστά...παρολαυτα Apple και ξερό ψωμί δεν αλλάζω αλλά μην το παραχεσουμε όμως....

Knowledge is Power

ο τροπος που βγαινουν τα update ειναι πια αναγκαιο κακο.....τα λειτουργικα εχουν μεγαλωσει πολυ και η αναγκη για διορθωσεις ειναι πλεον πολυ πιο συχνη.Δεν ξερω αν θα μπορουσε να ειναι καλυτερα τα πραγματα απο αυτη την αποψη αλλα εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.Παντα βεβαια ακολουθω ευλαβικα τις ιδιες μεθοδους σεταρισματος και update των συσκευων και γενικα πανε ολα καλα.

Τωρα με beta στο ios δεν ασχολουμαι παρα μονο στο iMac

#1144   applyr

applyr

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2015 - 04:17

Knowledge is Power

ο τροπος που βγαινουν τα update ειναι πια αναγκαιο κακο.....τα λειτουργικα εχουν μεγαλωσει πολυ και η αναγκη για διορθωσεις ειναι πλεον πολυ πιο συχνη.Δεν ξερω αν θα μπορουσε να ειναι καλυτερα τα πραγματα απο αυτη την αποψη αλλα εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.Παντα βεβαια ακολουθω ευλαβικα τις ιδιες μεθοδους σεταρισματος και update των συσκευων και γενικα πανε ολα καλα.

Τωρα με beta στο ios δεν ασχολουμαι παρα μονο στο iMac

To ποια είναι beta και ποια final είναι σχετικό και έχει να κάνει καθαρά με το πότε θεωρεί ο προγραμματιστής/στές ότι το λογισμικό είναι "αρκετά καλό" για να το κυκλοφορήσουν στους πελάτες. Βugs πάντα θα υπάρχουν σε ένα λογισμικό, ειδικά σε κάτι τόσο πολύπλοκο όσο ένα λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται από τόσα εκατομμύρια κόσμο.

#1145   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/12/2015 - 04:58

Knowledge is Power

οτι κάποιοι γκρινιάζουν και για τις αναβαθμίσεις δεν το καταλαβαίνω. Που το κακό δλδ να βγαίνει ακόμα και καθε βδομάδα αναβάθμιση; Απλά απο πάνω την περνάς, χωρίς κόπο και ιδρώτα. Και βελτιώνονται πράγματα. Εγω χαίρομαι να βλέπω βελτιώσεις.

#1146   gkas1973

gkas1973

iPH Member

• 206 μηνύματα
  • Twitter:@gkas1973
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 17/12/2015 - 06:52

Τουλάχιστον η Apple μας προσέχει, που να δείτε τι γίνεται στο android που για να πάρεις αναβάθμιση πρέπει να κάνεις τάμα. 😀

Sent from my iPad using Tapatalk HD

#1147   Melinas1998

Melinas1998

iPH Contributor

• 993 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2015 - 08:23

Καλημέρα και απο εμένα !! Κατέβασε κανένας άλλος την 9.2.1 η εγώ θα ειμαι το πειραματόζωο ;;

#1148   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 17/12/2015 - 08:37

Καλημέρα και απο εμένα !! Κατέβασε κανένας άλλος την 9.2.1 η εγώ θα ειμαι το πειραματόζωο ;;

beta ή κανονική;

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

#1149   Melinas1998

Melinas1998

iPH Contributor

• 993 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2015 - 08:38

beta ή κανονική;

Η 9.2.1 είναι μπετα !

#1150   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 17/12/2015 - 08:42

Η 9.2.1 είναι μπετα !

Οκ ευχαριστώ μελίνα

#1151   Melinas1998

Melinas1998

iPH Contributor

• 993 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2015 - 08:43

Οκ ευχαριστώ μελίνα

Παρακαλώ

#1152   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 17/12/2015 - 10:14

οτι κάποιοι γκρινιάζουν και για τις αναβαθμίσεις δεν το καταλαβαίνω. Που το κακό δλδ να βγαίνει ακόμα και καθε βδομάδα αναβάθμιση; Απλά απο πάνω την περνάς, χωρίς κόπο και ιδρώτα. Και βελτιώνονται πράγματα. Εγω χαίρομαι να βλέπω βελτιώσεις.

Δεν γκρινιάζω απλά αν δεν σταθεροποιηθεί κάπου JB δεν έχει και να πω την αλήθεια σε κάποια πράγματα λείπει.....και γω χαίρομαι για τα update και έχω γραφτεί και στο προγράμμα για τις beta αλλά δεν έχει βγει καλά καλά η 9.2 πάρε την 9.2.1; Το πολύ σύντομα update όπως και να το κανείς είναι κάπως είναι σαν να λέει στην 9.2 που έβγαλα πριν 5 μέρες κάτι εκανα λάθος γιατί στην 9.2.1 δεν θα βάλει κάποιο νέο feature απλά θα διορθώσει κάποιο bug της 9.2 άρα αυτό δεν είναι γκρίνια αλλά κατακριτέο....και για μένα πρόχειρο....στην 6 δεν έγινε όσο θυμάμαι ούτε στην 5 και την 7 στην 8 άρχισε και στην 9 ήδη από το Σεπτέμβριο μετράμε 3 αν θυμάμαι καλα αναβαθμίσεις και πάμε για την 4η και μέχρι του χρόνου τον Σεπτέμβριο που θα βγει το 10 φαντάσου πόσες θα δώσει ακόμα δηλαδή έδωσε το 9 το 2015 και μέχρι το 2016 διορθώνει τα bug ε αυτό για μένα δεν το θεωρώ και εταιρεία που με σκέφτεται φαντάσου έχει και άτομα ανα τον κόσμο σαν beta tester και πάλι βγάζει ένα λειτουργικό με bug δεν ξέρω αλλά εγώ το βλέπω πρόβλημα αλλά και πάλι πριν είπα την Apple δεν την αλλάζω...

Knowledge is Power

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 17/12/2015 - 10:23

Knowledge Is Power

#1153   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2015 - 10:22

jb άμεσα μην περιμένετε , σήμερα διάβαζα ότι οι Κινέζοι (pangu) ψάχνουν προγραμματιστη για θέματα ευπάθειας λογισμικού .

#1154   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/12/2015 - 10:22

Και γω το διάβασα αυτό ίσως κάνουν κάτι οι taig?

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1155   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2015 - 10:25

Και γω το διάβασα αυτό ίσως κάνουν κάτι οι taig?

Sent from my iPhone using Tapatalk

χλωμό το βλέπω . 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;