Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

iOS 9.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1356 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1186   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/12/2015 - 21:21

Την 9.2 μπορούμε να τη περάσουμε με restore μεσω itunes σε καινούργια συσκευή iphone 6s και μετά να επαναφέρουμε το backup μεσω icloud από τη προηγούμενη συσκευή iphone 6 που είχαμε ή πρέπει να κάνουμε setup as new?

Μπορείς να το επαναφέρεις.

Επειδη εχω καποια θεματακια στην συσκευη με κολληματα κτλ θελω να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Ειμαι στην 9.2.

Η ερωτηση ειναι η εξης : ειναι το ιδιο να πατησω επαναφορα εργοστασιακων περιεχομενου και ρυθμισεων απο το Iphone με το να κανω restore απο itunes?

Τι προτεινετε?

Επισης το τελευταιο backup Που ειχα απο icloud ηταν με jb.Να υποθεσω δεν επαναφερω απο εκει ε?

Πάρε Backup εκεί που είσαι και πέρνα τη με Shift + Restore. Επανέφερε το μετά.

Εναλλακτικά απο προηγούμενο αυτά που θες χειροκίνητα όπως εδώ.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1187   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 18/12/2015 - 21:39

Παιδιά κάτι παίζει με το multitasking στην beta 9.2.1 η μου φαίνεται;

Παρατηρώ refresh όταν γυρίζω κάτι που δεν συνέβαινε πριν. Είμαι σε 6s plus.

Edit
Μετα απο επανεκκίνηση έστρωσε. Είχα ξεχάσει το πρωί που έκανα την OTA εγκατάσταση να κάνω επανεκκίνηση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/12/2015 - 22:06
MERGE

#1188   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 18/12/2015 - 22:34

τι θα γίνει επιτέλους με τα animations και τα stutter lag? ειλικρινά έχει καταντήσει σκέτη αηδία το 6/6S plus να έχουνε τέτοια θέματα... απορώ πως κάποια άτομα εδώ μέσα δεν δίνετε σημασία σε ένα τόσο σοβαρό θέμα....!   και να είχα μονο εγώ αυτό το θέμα να πάει στο καλο... αλλα βλέπω και συσκευές σε καταστήματα πως έχουνε ακριβώς τα ίδια θέματα...!   <_<

αν βάλετε στο on το reduce transperancy ξαφνικά ως διά μαγείας το iphone γίνετε πιο γρήγορο και δεν έχει frame drops...  

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 18/12/2015 - 22:38

#1189   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2015 - 22:45

lag..... :@

Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 18/12/2015 - 22:46

#1190   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/12/2015 - 23:03

τι θα γίνει επιτέλους με τα animations και τα stutter lag? ειλικρινά έχει καταντήσει σκέτη αηδία το 6/6S plus να έχουνε τέτοια θέματα... απορώ πως κάποια άτομα εδώ μέσα δεν δίνετε σημασία σε ένα τόσο σοβαρό θέμα....! και να είχα μονο εγώ αυτό το θέμα να πάει στο καλο... αλλα βλέπω και συσκευές σε καταστήματα πως έχουνε ακριβώς τα ίδια θέματα...! <_<

αν βάλετε στο on το reduce transperancy ξαφνικά ως διά μαγείας το iphone γίνετε πιο γρήγορο και δεν έχει frame drops...

απλά έλεος. Δεν έχεις βαρεθεί;

#1191   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1.103 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 18/12/2015 - 23:14

τι θα γίνει επιτέλους με τα animations και τα stutter lag? ειλικρινά έχει καταντήσει σκέτη αηδία το 6/6S plus να έχουνε τέτοια θέματα... απορώ πως κάποια άτομα εδώ μέσα δεν δίνετε σημασία σε ένα τόσο σοβαρό θέμα....! και να είχα μονο εγώ αυτό το θέμα να πάει στο καλο... αλλα βλέπω και συσκευές σε καταστήματα πως έχουνε ακριβώς τα ίδια θέματα...! <_<

& η ταπετσαρία σου να είναι τσεκαρισμένη σταθερή!!

#1192   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2015 - 23:14

απλά έλεος. Δεν έχεις βαρεθεί;

οχι ρε φιλε....!!!!!!  δηλαδή εσύ είσαι ευχαριστημένος με τα stutter που τρως στην μούρη??? 

και να τα έλεγα μονο εγώ να πάει στο διάολο... αλλα τόσος κόσμος τα λέει και τα ξαναλέει.... απλά εσύ επιμένεις όπως και πολλά αλλα άτομα και απλά λέτε πως δεν ύπαρξη κανένα πρόβλημα με το ιός 9.2... ειλικρινά χρησιμοποιείτε την συσκευή σας άραγε? δεν δίνετε σημασία καθόλου σε τίποτα?? χρονια είχα iphone και ποτε δεν είχα προβλήματα μέχρι και το iphone 5 που έχω πάει σφαίρα σε σχέση με το 6S με 9.2 ειλικρινά δεν θα βαρεθώ ποτε και δεν θα σταματήσω... έχω γράψει και σε forum τις apple για αυτά τα θέματα... και θα συνεχίσω όπως κάνουνε όλοι και επιμένουνε μέχρι να διορθωθούνε αυτά τα προβλήματα που για μια τέτοια συσκευή είναι απαράδεκτο...

#1193   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/12/2015 - 23:46

Οι χαρακτηρισμοί καλό θα ήταν να λείπουν.

Μη το συνεχίσετε.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1194   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2015 - 23:50

Μη το συνεχίσετε.

σωστος.. Sorry..

#1195   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2015 - 23:50

Μη το συνεχίσετε.

βλέπεις πως σε κάθε post που θα κάνω άμεσος θα πει την γνώμη του ο αγαπητός...  πάντα με την ειρωνεία,  προσοπικα τα  περνώ εντελώς φιλικά και δεν παρεξηγώ κανέναν :)

#1196   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2015 - 23:52

βλέπεις πως σε κάθε post που θα κάνω άμεσος θα πει την γνώμη του ο αγαπητός... πάντα με την ειρωνεία, προσοπικα τα περνώ εντελώς φιλικά και δεν παρεξηγώ κανέναν :)

αφου τα posts σου ειναι τα ίδια και τα ίδια και οι απαντήσεις μου ίδιες θα ειναι..:)

#1197   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.975 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 19/12/2015 - 00:19

Εγώ δεν καταλαβαίνω για πιο λαγκ μιλάς. Που ειναι το πρόβλημα; Ειναι μόνο στο πλας;

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#1198   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 19/12/2015 - 02:00

οχι ρε φιλε....!!!!!! δηλαδή εσύ είσαι ευχαριστημένος με τα stutter που τρως στην μούρη???

και να τα έλεγα μονο εγώ να πάει στο διάολο... αλλα τόσος κόσμος τα λέει και τα ξαναλέει.... απλά εσύ επιμένεις όπως και πολλά αλλα άτομα και απλά λέτε πως δεν ύπαρξη κανένα πρόβλημα με το ιός 9.2... ειλικρινά χρησιμοποιείτε την συσκευή σας άραγε? δεν δίνετε σημασία καθόλου σε τίποτα?? χρονια είχα iphone και ποτε δεν είχα προβλήματα μέχρι και το iphone 5 που έχω πάει σφαίρα σε σχέση με το 6S με 9.2 ειλικρινά δεν θα βαρεθώ ποτε και δεν θα σταματήσω... έχω γράψει και σε forum τις apple για αυτά τα θέματα... και θα συνεχίσω όπως κάνουνε όλοι και επιμένουνε μέχρι να διορθωθούνε αυτά τα προβλήματα που για μια τέτοια συσκευή είναι απαράδεκτο...

Πλάκα στην πλάκα και εγώ 5 έχω και δεν βλέπω κάτι και την συσκευή την δουλεύω από τις 24 ώρες της μέρας τις ....25 προφανώς θα είναι θέμα από 5s και πάνω για κάποιο λόγο όπως λες το 5αρακι σχεδόν 3 χρόνια και κάτι ακόμα πάει σφαίρα μακάρι να πάρει και την 10....

Knowledge is Power

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 19/12/2015 - 02:01

Knowledge Is Power

#1199   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2015 - 04:36

Εγώ δεν καταλαβαίνω για πιο λαγκ μιλάς. Που ειναι το πρόβλημα; Ειναι μόνο στο πλας;

και εγω το plus εχω στο 6s και δεν έχει κανενα lag. Απλά ο συγκεκριμένος φίλος μας ειναι λιγάκι περίεργος.

#1200   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/12/2015 - 10:48

Ποιό lag βρε παιδιά; Ειναι η πρώτη φορά μετα το 2010 που δεν μ ενοχλεί κάτι σε iPhone.
Μεχρι και τα εφέ ειναι ταχύτητα. Παραπάνω θα χαθεί εντελώς το εφέ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10