iOS 9.2
Δημοσίευση 19/12/2015 - 12:33
Ad
Δημοσίευση 19/12/2015 - 12:35
Πιστευω οτι τα τελευταια ψηγματα stuttering και lag θα φτιαξουν τελειως με τις επομενες εκδοσεις! Το θεμε ειναι τι θα γινει με αλλα bugs που υπαρχουν απο το ios8, για τα οποια εχω ανοιξει tickets στο bug reporter και εχουν μεινει ολα open και duplicates εδω και μηνες!!!
Δημοσίευση 19/12/2015 - 13:17
Παράδειγμα αυτό με την καθυστέρηση της μπάρας στο άνοιγμα, δεν το είχα ποτέ στο 6s+.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 19/12/2015 - 13:36
Αυριο θα βγει το jb?
Δημοσίευση 19/12/2015 - 13:38
Όσοι έχετε lag θα μπορούσατε να ανεβάσετε κάποιο βίντεο να δούμε τι εννοείτε;
Παράδειγμα αυτό με την καθυστέρηση της μπάρας στο άνοιγμα, δεν το είχα ποτέ στο 6s+.
Άνοιξε το κινητό σου κατευθείαν με το home button και θα δεις οτι η status bar αργεί να "βγει". Εμένα για παράδειγμα το κάνει σχεδόν πάντα με όλες τις εκδόσεις λογισμικού που είχα.
Δημοσίευση 19/12/2015 - 14:18
αυτο εμένα που το πηρα καινούριο με 9.1 δεν το έκανε το κανει τωρα με την 9.2 .πιστεύω ειναι bugΆνοιξε το κινητό σου κατευθείαν με το home button και θα δεις οτι η status bar αργεί να "βγει". Εμένα για παράδειγμα το κάνει σχεδόν πάντα με όλες τις εκδόσεις λογισμικού που είχα.
RF forever
Δημοσίευση 19/12/2015 - 14:32
Το lag με την πάνω μπάρα που αργεί να εμφανιστεί όταν ξεκλειδώνουμε με Touch ID το κάνει σε κάποιον άλλο στην 9.2 ;;;διορθώθηκε με την 9.2.1 ;;
οχι φιλε μου.... :/
Δημοσίευση 19/12/2015 - 14:36
παιδιά θα ανεβάσω βιντεάκι με το 6 plus για να σας δείξω τα stutter που κάνει... σίγουρα πολλά άτομα δεν θα έχουνε δώσει σημασία και το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό... η πιο πολύ εξάλλου θέλουνε να χαίρονται την συσκευή τους όπως έχει...! κάποια αλλα άτομα βάζω και εμενα μέσα.. είμαστε αρκετά περίεργη και βλέπουμε τα frame drops που έχει.... για να σας το δείξω πρέπει να βγάλω video στα 60fps μονο έτσι θα το δείτε όπως το βλέπεις και με το μάτι...!
Δημοσίευση 19/12/2015 - 14:51
Άνοιξε το κινητό σου κατευθείαν με το home button και θα δεις οτι η status bar αργεί να "βγει". Εμένα για παράδειγμα το κάνει σχεδόν πάντα με όλες τις εκδόσεις λογισμικού που είχα.
Δεν το κανει. Η status bar εμφανίζεται πρώτη στην οθόνη κλειδώματος.
Δημοσίευση 19/12/2015 - 14:55
ε εσυ δεν το βλεπεις.... ελεος...
Δημοσίευση 19/12/2015 - 15:09
Παρη σε iPhone 6s εμένα όσες φορές και να το δοκίμασα δεν το κάνειΆνοιξε το κινητό σου κατευθείαν με το home button και θα δεις οτι η status bar αργεί να "βγει". Εμένα για παράδειγμα το κάνει σχεδόν πάντα με όλες τις εκδόσεις λογισμικού που είχα.
9.2 iOS
Εγώ είχα θεματάκια από την beta όταν πήγα με clean restore στην 9.2 την πρώτα φορά ..
Το έλυσα με τον εξής τροπο...
Έκανα 2 φορές clean restore στα καπάκια
Με το που άνοιξε η συσκευή από το πρώτο clean restore , κατευθείαν καπάκι το 2 restore ( σύνολο 3 clean restore ) το πρώτο που πήγα από beta στην επίσημη 9.2 ,αλλά όπως είπα είχα θεματάκια
Δεν βλέπω πλέον γενικός κανένα πρόβλημα ούτε lag ούτε τίποτα , τα οποία πριν τα ψιλό είχα ...
Τυχαίο δεν ξέρω ,εμένα μου έκατσε καλά η συσκευή με τον παραπάνω τροπο
Sent from my ......
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 19/12/2015 - 15:13.
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 19/12/2015 - 15:19
το οχι πηγαίνει στο ότι δε διορθώθηκε ή ότι δεν το κάνει σε άλλον ;;οχι φιλε μου.... :/
Δημοσίευση 19/12/2015 - 15:37
αυτο εμένα που το πηρα καινούριο με 9.1 δεν το έκανε το κανει τωρα με την 9.2 .πιστεύω ειναι bug
Παρη σε iPhone 6s εμένα όσες φορές και να το δοκίμασα δεν το κάνει
9.2 iOS
Εγώ είχα θεματάκια από την beta όταν πήγα με clean restore στην 9.2 την πρώτα φορά ..
Το έλυσα με τον εξής τροπο...
Έκανα 2 φορές clean restore στα καπάκια
Με το που άνοιξε η συσκευή από το πρώτο clean restore , κατευθείαν καπάκι το 2 restore ( σύνολο 3 clean restore ) το πρώτο που πήγα από beta στην επίσημη 9.2 ,αλλά όπως είπα είχα θεματάκια
Δεν βλέπω πλέον γενικός κανένα πρόβλημα ούτε lag ούτε τίποτα , τα οποία πριν τα ψιλό είχα ...
Τυχαίο δεν ξέρω ,εμένα μου έκατσε καλά η συσκευή με τον παραπάνω τροπο
Sent from my ......
Τι να σας πω ρε παιδιά. Ίσως είστε απο τους τυχερούς. Εμένα μου το κάνει αρκετές φορές ειδικά μέχρι την 9.1
Στην 9.2 στην αρχή δεν το έκανε συχνά αλλά τώρα το ξανακάνει.
Δημοσίευση 19/12/2015 - 15:44
καλημερα και απο εμενα τελικα η 9.2.1 τι διορθωνει?και την εβγαλαν?και οταν λεμε επανεκινηση ενοουμε hard reset η κανονικα για να στρωσει?
Δημοσίευση 19/12/2015 - 16:02
Προς το παρών μοιάζει να μειώνει αισθητά την αυτονομίακαλημερα και απο εμενα τελικα η 9.2.1 τι διορθωνει?και την εβγαλαν?και οταν λεμε επανεκινηση ενοουμε hard reset η κανονικα για να στρωσει?
Και ίσως να ειναι λίγο πιο smooth.
Μολις μπορέσω θα ανεβάσω βίντεο.ε εσυ δεν το βλεπεις.... ελεος...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες