Με 3-4G βλεπω πολύ lag!!
τελειo ε?
Δημοσίευση 24/12/2015 - 13:43
Με 3-4G βλεπω πολύ lag!!
τελειo ε?
Δημοσίευση 24/12/2015 - 13:53
Είχα και εγω καποια σκαλωματα αλλα ειχα ξεχασει να τσεκαρω την ταπετσαρια σα σταθερη, τοκανα και τωρα δουλευουν πολυ καλυτερα, τοπα και στον omorfonio χτες αλλα με ελουσε, τρελο παρασημο!
Δημοσίευση 24/12/2015 - 23:45
Σταθερή ταπετσαρία εννοείς ακίνητη και όχι δυναμική; Δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση που να λέει σταθερή.
Παρεπιπτώντος, σε iph5 9.2.1 beta το κινητό είναι μια χαρά. Δεν έχω κανένα σοβαρό κόλλημα ούτε bug. Στο app switcher μόνο καμιά φορά κολλάει, κατά τ' άλλα όλα φυσιολογικά και smooth, λαμβάνοντας υπόψιν την ηλικία του κινητού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/12/2015 - 00:44
Δεν έχουν διορθώσει ακόμη τα frame drops στις 64bit συσκευές και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι οικτρά. Τα εφέ στο control center είναι choppy σε 5S/6 με iOS 9 ενώ στο iOS 8 δεν υπήρχε θέμα.
Αν δε τα έχουν διορθώσει ως τώρα δηλαδή, τι θα γίνει; Από εδώ και πέρα έτσι θα είναι σε iOS 10 και 11;
Δημοσίευση 30/12/2015 - 00:48
εχω τις εξεις αποριες σχετικα με την εφαρμογη της apple μουσικη.
1) οταν δεν πιανω σημα η μουσικη μου εξαφανιζεται!!! μενει λευκο! δεν ειναι αγορασμενη απο το itunes η μουσικη.
2) οταν εχω βαλει να ακουω επαναληψη το ιδιο τραγουδι δεν μπορω με τα πληκτρα εμπροσ πισω να αλλαξω τραγουδι και να παω σε αλλο αντιθετος μου ξεκιναει το τραγουσι απο την αρχη!!!!
αυτα τα 2 ειναι καποιο bug που θα φτιαχτει ή καποιοι βλακες στην apple τα θεωρουν αυτα τα δυο χαρακτηριστικα που πρεπει να υπαρχουν??
Τελευταία επεξεργασία από: Kostinios, 30/12/2015 - 00:49
Δημοσίευση 30/12/2015 - 01:45
Δημοσίευση 30/12/2015 - 02:28
Με ποιο τροπο; Δεν παρακάμπτεται; Δεν μπορω να το κανω επικοινωνώντας με ψεύτικο σέρβερ της apple?H Apple. Χρόνια τώρα.
Δημοσίευση 30/12/2015 - 02:39
ειναι σωτηρια να γυρισεις στην 8.4? Μηπως να πας στην 9.2?
Δημοσίευση 30/12/2015 - 02:48
Με ποιο τροπο; Δεν παρακάμπτεται; Δεν μπορω να το κανω επικοινωνώντας με ψεύτικο σέρβερ της apple?
Δικό μου δεν ειναι το κινητό; Καμία σωτηρία;
Σωτηρία μόνο μέσω των τιμημένων SHSH που επανήλθαν για μελλοντική χρήση.
Υπάρχουν βέβαια και άλλες εναλλακτικές να κάνεις Downgrade για συγκεκριμένες συσκευές.
To γιατί βέβαια δεν το επιτρέπει η ίδια η Apple (δεν το έκανε και ποτέ), θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα που δεν είναι του παρόντος.
Το να συγκρίνεις απο την άλλη με Android είνα λάθος. Εκεί έχουμε ένα Open Source λειτουργικό και μερικές δεκάδες διαφορετικές συσκευές απο διαφορετικούς κατασκευαστές.
Δημοσίευση 30/12/2015 - 03:14
εχω τις εξεις αποριες σχετικα με την εφαρμογη της apple μουσικη.
1) οταν δεν πιανω σημα η μουσικη μου εξαφανιζεται!!! μενει λευκο! δεν ειναι αγορασμενη απο το itunes η μουσικη.
2) οταν εχω βαλει να ακουω επαναληψη το ιδιο τραγουδι δεν μπορω με τα πληκτρα εμπροσ πισω να αλλαξω τραγουδι και να παω σε αλλο αντιθετος μου ξεκιναει το τραγουσι απο την αρχη!!!!
αυτα τα 2 ειναι καποιο bug που θα φτιαχτει ή καποιοι βλακες στην apple τα θεωρουν αυτα τα δυο χαρακτηριστικα που πρεπει να υπαρχουν??
παιδια ειδικα για το 2 υπαρχει λυση? γιατι το κανει
Δημοσίευση 30/12/2015 - 07:57
Για το πρώτο, αφού δεν έχεις μουσική online θα πας από Settings -> Cellular και θα κλείσεις το διακόπτη της μουσικής. Απορώ πώς ακόμα το αφήνει έτσι αυτό το bug η Apple, το οποίο υπάρχει από την πρώτη επίσημη 9.0 και μου έσπαγε τα νεύρα όποτε έμπαινα μετρό πριν σκεφτώ αυτή τη λύση. Για το δεύτερο, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι...παιδια ειδικα για το 2 υπαρχει λυση? γιατι το κανει
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 30/12/2015 - 07:57
Δημοσίευση 30/12/2015 - 10:04
Δημοσίευση 30/12/2015 - 10:15
Ερωτηση...
Υπάρχει τροπος να μπει σε "Safe Mode" το iPhone?
Καλημερα.
Δημοσίευση 30/12/2015 - 10:28
ελπίζω αυτό να σε βοηθήσει !Ερωτηση...
Υπάρχει τροπος να μπει σε "Safe Mode" το iPhone?
Καλημερα.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες