Η Apple σχεδιάζει να αφαιρέσει την κλασική έξοδο ακουστικών 3.5mm από το επερχόμενο iPhone 7;
Δημοσίευση 02/12/2015 - 00:36
Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι μέγα λάθος. Για χίλιους δύο λόγους. Το πιο απλό: θες να φορτίσεις το κινητό και να ακούσεις μουσική, να μιλήσεις στο Skype, ή οτιδήποτε άλλο. Ε πρέπει να έχεις αντάπτορα, αν υπάρξει κάτι τέτοιο.
Αστεία πράγματα κατά τη γνώμη μου. Απλά αστεία.
Live to ride, ride to live
Ad
Δημοσίευση 02/12/2015 - 01:18
Δηλαδή σοβαρά πιστεύετε ότι αν τελικά υλοποιηθεί κάτι τέτοιο δεν θα υπάρχει πρόβλεψη για ταυτόχρονη χρήση?
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Απλά και ξάστερα το καλώδιο φόρτισης που θα δίνει θα είναι και αντάπτορας ώστε να ακούς μουσική at the same time.
Δημοσίευση 02/12/2015 - 01:42
Άμα γίνει έτσι, οκ. Αλλά δεν νομίζω να είναι έτσι τα πράγματα.
Το ότι θα μειωθεί το πάχος ενα και χιλιοστό, και ότι θα μειωθεί σημαντικά η μπαταρία; Αυτο περνάει έτσι στα ψιλά. Λέω εγώ, μήπως να το έκαναν λιιιιιγο πιο παχύ και όχι πιο λεπτό, να "μπει" και η καμερα μέσα στο σώμα του κινητού και να υπάρχει και πιο μεγάλη μπαταρία; Μπα ε;
Στο όνομα του να έχουμε ενα λεπτότερο κινητό, χάνουμε τόσα πολλά. Να δω που θα το φτάσουν το θεματάκι με το πάχος στα κινητά...
Δημοσίευση 02/12/2015 - 02:36
Επίσης η καλή πιστότητα στον ήχο προϋποθέτει υψηλές απαιτήσεις από την μπαταρία αν δεν κάνω λάθος, για να μην αναφέρουμε το μέγεθος των lossless αρχείων ήχου
Τα φορητά players που καλύπτουν αυτή την ανάγκη δύσκολο να τα αντικαταστήσει ένα κινητό...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ive θα φτιάξει ένα sexy as hell sleek αριστούργημα και πάλι και θα τρέχουμε να τα σκάσουμε ασχέτως πρακτικότητας.
Δημοσίευση 02/12/2015 - 02:41
εγω το προτιμώ πάντως λεπτό και ας κρατάει η μπαταρία όσο και τώρα. Ετσι και αλλιώς θα χρειαστεί να φορτίσει κάποια στιγμή. Δεν μου κανει κόπο να το βάζω καθε βράδυ όταν πέφτω για ύπνο.. Ούτε η κάμερα με ενοχλεί που ξεχει. Και Apple ειναι αν βάλει σε ενα τον φορτιστή με τα ακροαματική δεν ειναι άσχετοι να μην βάλουν αντιπρόταση. Αλλά κάνουμε συζητήσεις και υποθέσεις που μπορεί να μην εχουν καμία βάση απολύτως μιας και ειναι αρκετά νωρίς ακόμα πιστεύω.Εδώ θα είμαστε και θα δούμε.
Άμα γίνει έτσι, οκ. Αλλά δεν νομίζω να είναι έτσι τα πράγματα.
Το ότι θα μειωθεί το πάχος ενα και χιλιοστό, και ότι θα μειωθεί σημαντικά η μπαταρία; Αυτο περνάει έτσι στα ψιλά. Λέω εγώ, μήπως να το έκαναν λιιιιιγο πιο παχύ και όχι πιο λεπτό, να "μπει" και η καμερα μέσα στο σώμα του κινητού και να υπάρχει και πιο μεγάλη μπαταρία; Μπα ε;
Στο όνομα του να έχουμε ενα λεπτότερο κινητό, χάνουμε τόσα πολλά. Να δω που θα το φτάσουν το θεματάκι με το πάχος στα κινητά...
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 02/12/2015 - 02:41
Δημοσίευση 02/12/2015 - 06:44
Δημοσίευση 02/12/2015 - 07:48
Αυτοι που τα εχουν "σκασει" χοντρα (οπως εγω) δεν ασχολουνται με τα iphone για να ακουσουν μουσικη, απλως θα σπαστουμε λιγακι που δεν θα μπορουμε να τα χρησιμοποιουμε παντου.
Νομίζω ότι γενικά η "τάση" στην τεχνολογία και στην ζήτηση αγοράς τους τελευταίους μήνες γέρνει προς τα ασύρματα ακουστικά όπως και στα ασύρματα ακουστικά.
Αγοράζοντας για παράδειγμα τα ακουστικά της Bang & Olufsen (τα οποία και πωλούνται στα Apple Store) τα 2 τελευταία μοντέλα της (byplay H7 και Η είναι BT και απλά υποστηρίζουν ΚΑΙ καλώδιο.
Επομένως το σενάριο για ασύρματη μετάδοση ΜΟΝΟ το θεωρώ πολύ πιθανό και φυσικά το νέο iPhone να συνοδεύεται από BT ακουστικά. Το μέλλον θα δείξει!
Δημοσίευση 02/12/2015 - 12:17
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 02/12/2015 - 14:36
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 02/12/2015 - 14:37
Δημοσίευση 02/12/2015 - 20:20
ν υπάρχει πρόβλημα. Έχω συνδεδεμένο smartwatch και ταυτόχρονα το stereo του αυτοκινήτου.Ερωτηση αν έχω έχω ήδη συνδέσει τι Apple watch πως θα συνδέσω και ακουστικά; Με BT
Τώρα για την κατάργηση του κλασικού βυσματος θα υπάρξουν ανταπτορες πιο φτηνοί από τρίτους.
Επίσης όταν συνδέω το iPhone στο stereo του αυτοκινήτου μεσω καλωδίου στην USB του στερεοφωνικού, ο ήχος είναι πολυ καλύτερος απ ότι μεσω AUX.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/12/2015 - 20:45
Λογικο μιας που η πηγη του αυτοκινητου διαβαζει τα τραγουδια απευθειας απο τη μνημη του iPhone και τα αναπαραγει η ιδια...Επίσης όταν συνδέω το iPhone στο stereo του αυτοκινήτου μεσω καλωδίου στην USB του στερεοφωνικού, ο ήχος είναι πολυ καλύτερος απ ότι μεσω AUX.
Επισης το σημα παραμενει ψηφιακο διατηροντας λιγοτερες απωλειες απο οτι η πολλαπλη μετατροπη:
ψηφιακο-αναλογικο-ψηφιακο-αναλογικο
(iphone-καλωδιο mini jack-πηγη-ηχεια
Επισης μυριζομαι δυο ενδεχομενα:
1)Ενεργα ακουστικα με ενσωματωμενο ενισχυτη/αποκωδικοποιητη που θα λαμβανει σημα και ενεργεια απο το lightning. Ετσι θα μπορουμε να εχουμε σωστη αναπαραγωγη σε ακουστικα με μεγαλυτερη ποιοτητα (και μεγαλυτερη αντισταση στους μαγνητες).
2)Ασυρματα ακουστικα (bluetooth/wifi) που θα μπορουν να φορτιζουν απο το lightning...
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 02/12/2015 - 22:39
Αυτό ακριβώς θέλω να πω.Λογικο μιας που η πηγη του αυτοκινητου διαβαζει τα τραγουδια απευθειας απο τη μνημη του iPhone και τα αναπαραγει η ιδια...
Επισης το σημα παραμενει ψηφιακο διατηροντας λιγοτερες απωλειες απο οτι η πολλαπλη μετατροπη:
ψηφιακο-αναλογικο-ψηφιακο-αναλογικο
(iphone-καλωδιο mini jack-πηγη-ηχεια
Επισης μυριζομαι δυο ενδεχομενα:
1)Ενεργα ακουστικα με ενσωματωμενο ενισχυτη/αποκωδικοποιητη που θα λαμβανει σημα και ενεργεια απο το lightning. Ετσι θα μπορουμε να εχουμε σωστη αναπαραγωγη σε ακουστικα με μεγαλυτερη ποιοτητα (και μεγαλυτερη αντισταση στους μαγνητες).
2)Ασυρματα ακουστικα (bluetooth/wifi) που θα μπορουν να φορτιζουν απο το lightning...
Το Lightning πιθανώς να βελτιώσει την απόδοση στα μέτρια ακουστικά που χρησιμοποιούμε.
Προσωπικά είμαι υπέρ της κατάργησης αυτής της τεράστιας τρύπας που αποτελεί είσοδο για σκόνη υγρασία κλπ.
Έπειτα ποτέ δεν τα πήγα καλά με τα καλώδια.
Προτιμώ ένα iPhone αδιάβροχο και ακουστικά στο Lightning.
Το να ακούει κάποιος μουσική με καλώδιο και ταυτόχρονα να έχει άλλο καλώδιο για την φόρτιση το θεωρώ κάπως.
Απορώ πως τόσα χρόνια δεν το είχαν εφαρμόσει.
Δημοσίευση 05/01/2016 - 17:14
Οι φήμες περί αφαίρεσης της κλασικής θύρας ακουστικών 3.5mm από το επερχόμενο iPhone 7 αναζωπυρώνονται μετά από νέα αναφορά των Κινεζικών Anzhuo.cn και Feng.
Σύμφωνα με τα Κινέζικα websites η Apple θα αφαιρέσει την κλασική θύρα ακουστικών 3.5mm και παράλληλα θα προσθέσει στη συσκευασία του επερχόμενου iPhone 7 μία νέα ασύρματη έκδοση των Apple EarPods τα οποία θα επικοινωνούν μέσω bluetooth με την συσκευή.
Δημοσίευση 05/01/2016 - 18:01
Πονάει ήδη η τσέπη μου...
Δημοσίευση 05/01/2016 - 18:22
το ίδιο και η δίκη μου !Πονάει ήδη η τσέπη μου...
Sent from my iPhone 6s Plus !!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες