δεν χρειάζεται να έχει παραπάνω πλήκτρα. Και στο πλάι το θεωρώ τελείως μην βολικό. Ο αντίχειρας η φυσική του θέση ειναι πάνω οχι στο πλάι. Στο plus χρειάζεται να έχει bezels γιατι ηδη ίσα ίσα μπορώ και το λειτουργώ προσωπικά με ενα χέρι. Άμα μικρύνει πολύ δεν θα μπορώ να πιάνω τις γωνιές κάτω.. Όλα εχουν λογική τίποτα δεν ειναι τυχαίο. Τώρα τα κουμπιά στη πλάι που ειναι μεγάλα δεν το σχολιάζω. Τοσο ενοχλητικά ειναι; Το όμορφο dock που λες εχω της Samsung και μεγαλύτερη πατάτα δεν υπάρχει. Άσε που ειναι και ψέμα όταν λένε ασύρματη φόρτιση γιατι το dock έχει καλώδιο και το κινητό πρέπει να ακουμπάει πάνω τις. Άρα μόνο ασύρματη δεν ειναι. Ίσα ίσα όταν φορτίζει εκεί πάνω ειναι και άχρηστο γιατι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Τα αρχεία μου τα μεταφέρω ασύρματα online εδω και καιρό. Ενα τέτοιο dick μόνο φρου φρου και αρώματα ειναι με μηδενική χρησιμότητα. Άσε που οι περισσότεροι μετά θα γκρινιάζουν ότι ειναι ακριβό γιατι δεν παίζει να το δώσει μαζί με το τηλ αν το βγάλει ποτέ..κοίτα δεν γίνετε ένα πλήκτρο να μονοπωλεί το κάτω μέρος του iPhone τι στιγμή που άλλοι κατασκευαστές χωρούσαν 3 και 4 πλήκτρα.
δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα κάποιος να ακουμπάει το κουμπί από τα πλάγια. σκέψου να ακουμπάς το τωρινό power button το οποίο όμως θα είναι και touch id.
επίσης τα πλήκτρα έντασης γιατί να είναι τόσο μεγάλα?!
για την ασύρματη φόρτιση εννοώ ένα όμορφο dock που θα πετάς πάνω το κινητό για να μεταφέρεις διάφορα αρχεία πέρας της φόρτισης.
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 01/12/2015 - 19:54