Apple Maps: Οι χρήστες iPhone/iPad το χρησιμοποιούν 3 φορές περισσότερο από το Google Maps
Δημοσίευση 05/05/2017 - 17:40
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 09/05/2017 - 04:15
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: Justaguy, 09/05/2017 - 04:16
Δημοσίευση 10/05/2017 - 10:38
Καλό, χρυσό το maps, μαρεσει παρά πολύ που το Apple Watch συνεργάζεται τόσο όμορφα και σωστά μαζί του , ΑΛΛΑ τις προάλλες σε μια διαδρομή ούτε δέκα χιλιομέτρων μου έλεγε να στρίψω αντίθετα σε τεσσερις μονόδρομους (μάλιστα ο ένας ήταν κεντρικός με φανάρι) και τον προορισμό/κατάστημα που έψαχνα το έβγαζε δυο τετράγωνα πιο πριν από ότι πραγματικά ήταν. Χρειάζονται πολύ δουλειά ακόμα οι Ελληνικοί χάρτες του κατ εμε και είναι κρίμα γιατί σαν εφαρμογή είναι καλή.
Αν θες να λειτουργεί καλύτερα από ότι κάνει τώρα, δώσε τα φώτα σου στην Apple μέσα από την εφαρμογή. Έχει Feedback και η εμπειρία χρήσης όλης της διαδικασίας είναι καλή. Σκέψου ότι αν το κάνεις εσύ για την περιοχή όπου κινείσαι, και το κάνω και εγώ εκεί όπου κινούμαι, κάποια στιγμή που θα έρθει ο ένας στην περιοχή του άλλου, θα έχουμε ανανεωμένες πληροφορίες χαρτών.
Για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Όπου "Apple Maps", βάλτε ότι θεωρείτε εσείς ωφέλιμο για την κοινωνία μας.
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 10/05/2017 - 10:44
Δημοσίευση 10/05/2017 - 19:26
φυσικά και το έχω κάνει από την στιγμή που έγινε το συμβάν αλλά και παλι ευχαριστώ για το tip !Αν θες να λειτουργεί καλύτερα από ότι κάνει τώρα, δώσε τα φώτα σου στην Apple μέσα από την εφαρμογή. Έχει Feedback και η εμπειρία χρήσης όλης της διαδικασίας είναι καλή. Σκέψου ότι αν το κάνεις εσύ για την περιοχή όπου κινείσαι, και το κάνω και εγώ εκεί όπου κινούμαι, κάποια στιγμή που θα έρθει ο ένας στην περιοχή του άλλου, θα έχουμε ανανεωμένες πληροφορίες χαρτών.
Για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Όπου "Apple Maps", βάλτε ότι θεωρείτε εσείς ωφέλιμο για την κοινωνία μας.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες