Καλημέρα!
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνω μπλοκάρισμα μιας επαφής στην τελευταία έκδοση του iOS?
Μέχριο πρότινος το έβλεπα κάπου σαν επιλογή στην καρτέλα της επαφής αν δεν κάνω λάθος αλλά τώρα δε το βρίσκω κάπου..
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 13/12/2015 - 10:07
Καλημέρα!
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνω μπλοκάρισμα μιας επαφής στην τελευταία έκδοση του iOS?
Μέχριο πρότινος το έβλεπα κάπου σαν επιλογή στην καρτέλα της επαφής αν δεν κάνω λάθος αλλά τώρα δε το βρίσκω κάπου..
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 13/12/2015 - 10:12
Καλημέρα!
Ευχαριστώ!
Αν σε έχει πάρει τηλέφωνο και μπεις στις κλήσεις και πατήσεις το -i- πάνω δεξιά, κάτω κάτω θα σου βγάλει να την κάνεις block.
Δημοσίευση 13/12/2015 - 10:34
Αν σε έχει πάρει τηλέφωνο και μπεις στις κλήσεις και πατήσεις το -i- πάνω δεξιά, κάτω κάτω θα σου βγάλει να την κάνεις block.
Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο.
Έχω την επαφή ήδη στο κινητό μου καταχωρημενη.Πατάω "αλλαγές" αλλά εκτός από την επιλογή "Διαγραφή" δεν εμφανίζει το μπλοκάρισμα..
Δημοσίευση 13/12/2015 - 10:35
Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο.
Έχω την επαφή ήδη στο κινητό μου καταχωρημενη.Πατάω "αλλαγές" αλλά εκτός από την επιλογή "Διαγραφή" δεν εμφανίζει το μπλοκάρισμα..
Κάνε μια κλήση και κλείσε το κατευθείαν ώστε να μην τον καλέσεις τον αριθμό και μετά από εκεί που σου είπα κάνε τον block.
Δημοσίευση 13/12/2015 - 11:21
Στην καρτέλα της επαφής, υπάρχει η επιλογή "αποκλεισμός αυτού του καλούντος".
Δε χρειάζεται να πατήσεις "Αλλαγές"
Δημοσίευση 13/12/2015 - 11:34
κανε προβολή της επαφής χωρίς να πατήσεις αλλαγές...τελευταία επιλογή αποκλεισμός καλούντοςΔεν με έχει πάρει τηλέφωνο.
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 13/12/2015 - 11:35
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες